Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

מאזדה

בתור מי שנוהג עליה.. כמובןש אני יודע☺️

לפני שעתיים, zaf כתב:

ומי היורשת הנוכחית של הכחולה

האחרונה הייתה RX-8

ואז המשפחה הזו נכחדה

והנה עוד משהו נחמד מהיום

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, bxgti כתב:

רנו קנגו … במקרה הזה מדובר במרצדס סיטאן

שזה בתכלס קנגו שהדביקו לו סמלים של מרצדס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ועוד רכב הודי שצולם בחופשה שלי באיטליה לפני חודש, לא ידעתי שיש להם תקינה אירופאית.

הסדרה 1 בתמונות מסקרנת, מאז תחילת המלחמה באוקראינה יצא לי לראות בבוקרשט ובבודפשט רכבים עם לוחיות אוקראיניות, הפעם הרכב היה עם לוחית רוסית.

20231007_115616.jpg

20231007_115626.jpg

20231005_232710.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 8 שעות, itsik170 כתב:

כתוב על המזגן בבירור 'אלכס אוריגינל' ואע"פ כן הדפקט שכתב את המודעה ממשיך לזיין במוח על איכות הקירור של מרצדס... מדהים. 🤦‍♂️

לפני 11 שעות, GTI33 כתב:

לפני כמה שעות נתקלתי בעקרבית נדירה ויחידה בארץ שהייתה שייכת לעמרי לוי (סמל''ת) אח''כ עברה לחבר ומשם לחבר נוסף, כיום אני לא יודע מי בעליה...

סלחו לי על הצילום הנורא, מצרף גם תמונה מימים יפים שלה...

מה כ"כ נדיר ויחיד בה? למיטב זכרוני, פונטו אבארט נמכרה בארץ אמנם בכמות מוגבלת אך באופן סדיר, כולל לחבר פורום או שניים.

פורסם

שווקו כאן מספר דורות של פיאט פונטו החל מהראשונה כשהגאסה החמה שלה הייתה gt,

אח''כ hgt אטמוספרית(ספייס) , זאת גרנדה פונטו אבארט, הגיעה אחת ויחידה לישראל עבור משפחת לוי הבעלים של סמל''ת, מאובזרת היטב עם ריקליינרים מאלקנטרה, ג'אנטים ייחודיים ועוד כל מיני תוספות, נהנתה ממנוע t-jet האמין.

לאחר מכן שווקה באופן סדיר הפונטו איוו אבארט ממנה מכרו מספר יחידות כפי שאמרת.

לא מכונה מופרעת או קוטלת קנים או צרפתיות לשאלתך, אבל כן נאה מאוד ודיזלית באופיה.

פורסם

יש לי עוד תמונה של הקנגו/מרצדס סיטאן המקוצרת, פה רואים טוב יותר עד כמה היא קצרה. 

האמת לא ממש מבין מה ההיגיון בגרסה הזו אם באמת המחיר הרשמי אצל היבואן היה 200.000 ש"ח כמו רשום במודעה אז ברור לא היה ביקוש. 

IMG_20231111_105526.thumb.jpg.46458b102e8a88a99bc2aecbe52f1edf.jpg

לפני 17 דקות, GTI33 כתב:

לאחר מכן שווקה באופן סדיר הפונטו איוו אבארט ממנה מכרו מספר יחידות כפי שאמרת.

פונטו איוו זה סה"כ מתיחת פנים של הגרנדה פונטו, לא באמת דור חדש או דגם חדש, גם אני רואה אותן  כדגם אחד. 

יש לפונוו 3 דורות.

הראשון שהגיע לארץ ב 1995, השני שהגיע ב 2001 (פונטו ספייס) והשלישי שהגיע לארץ ב 2007 (גרנדה פונטו) ואחרי זה הפך לפונטו איוו באיזור 2010 או 2011. אחרי זה הייתה עוד מתיחת פנים בה ירד הכינוי איוו אבל כבר לא יובאה לארץ.

לפני 17 דקות, GTI33 כתב:

פורסם

קנגו סטנדרטית 5 מקומות עלתה באתם שנים באיזור 125-130 אלך שקל...

הדגם הקצר עם שני מושבים אם היה מיובא היה צריך להיות זול יותר, נגיד 115 אלף.

איך התקנת ארגז קירור מקומית יכולה להביא את המחיר ל 200 אני לא יודע...אבל יכול מאוד להיות שהמפרסם סתם רשם מחיר וזה לא מה שהיה בפועל.

פורסם
לפני 29 דקות, Buki כתב:

קנגו סטנדרטית 5 מקומות עלתה באתם שנים באיזור 125-130 אלך שקל...

הדגם הקצר עם שני מושבים אם היה מיובא היה צריך להיות זול יותר, נגיד 115 אלף.

איך התקנת ארגז קירור מקומית יכולה להביא את המחיר ל 200 אני לא יודע...אבל יכול מאוד להיות שהמפרסם סתם רשם מחיר וזה לא מה שהיה בפועל.

אם אני זוכר נכון המחיר של הסיטאן התחיל ב-160 אלף ש"ח (נמכרה לרוב כמונית מונגשת). בכל זאת, זו "מרצדס", היא לא יכולה להמכר במחיר של רנו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 6 שעות, redroze כתב:

אם אני זוכר נכון המחיר של הסיטאן התחיל ב-160 אלף ש"ח (נמכרה לרוב כמונית מונגשת). בכל זאת, זו "מרצדס", היא לא יכולה להמכר במחיר של רנו.

הסיטאן שנמכרה למוניות היתה מהדגם המוארך (אחרי זה גם קרסו ייבאה קנגו מוארכת) וגם היתה מונגשת לנכים - על האביזרים לרכב גם אמור להיות תוספת.

כרגע קרסו די נעלמו עם הקנגו החדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 10.11.2023 בשעה 15:37, EliC25 כתב:

נו נו

20231110_153143.jpg

20231110_153118.jpg

כמו האלה עם המזוודות בשדה התעופה.

בעל הפורשה קשר סרט צהוב למראה כדי שיהיה לו קל לזהות מה שלו ולא יתבלבל עם אחרים... 😜

• מצחיק 3

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

בעל הפורשה קשר סרט צהוב למראה

הסרט הצהוב הוא למען החזרת השבויים מעזה. 

למעשה מאות שנים אחורה סרט צהוב או צעיף צהוב הוא מסר של אדם שממתין לחזרה של אדם קרוב משבי או מלחמה. 

• אהבתי 5
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
בתאריך 11.11.2023 בשעה 10:03, Buki כתב:

האמת לא ממש מבין מה ההיגיון בגרסה הזו.

סה"כ גרסה קצרה לעבודה בסמטאות/שטחי מסחר עירוניים צפופים, מחזה די נפוץ באירופה. לא כ"כ ברור לי מה היה הרציונל להביא אותה לישראל (עם או בלי קירור), אולי מי מחברי הפורום מכיר את הרקע לסיפור.

מניח שהצהרות המחיר של הגאונים מחברת הליסינג/השכרה מחוברות למציאות בערך כמו המשפט על איכות הקירור של מרצדס. כל המודעה הזאת נראית כאילו כתב אותה איזה 'אחי' שלא היה לו מושג על מה הוא מסתכל.

עריכה אחרונה על ידי Derish

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...