Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט דירות הגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

אני מקווה שאתה והשכנים כן מדברים 😉

דווקא איתם יחסים מעולים.

בבית הקודם היינו 25 שנים יחד כל השכנים מהיום שהבניין אוכלס וגם עכשיו חצי שנה אחרי שעברתי אנחנו עדיין בקשר מצויין.

בבית החדש אני גם ביחסים טובים עם השכנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, natco כתב:

בקיצור-לא צריך לבטל את דירות הגן.

צריך לבטל את הערסים.

אני אשמח לשמוע על דרכים אופרטיביות לרעיון
אני יכול להמליץ על מתקני כליאה לחינוך מחדש 

בעיקרון יש ישובים ושכונות עם "אופי" מאוד מאפיין, זה אומנם לא מבטיח שאיזה בבון לא יסתנן אליהם אבל הוא יהיה במיעוט והמוטיבציה שלו לקים חאפלות ים תיכוניות תפחת.
המסננת היא בדר"כ המחירים בשכונות ובאיזורים האלו.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

ושיתמודד עם האיטום...

קצת אוף טופיק, אבל להתמודד עם איטום של הגג המשותף
הרבה, הרבה, יותר קל מאשר להתמודד עם האיטום של דירת השכן מלמעלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, סולל הדרך כתב:

אני אשמח לשמוע על דרכים אופרטיביות לרעיון

אולי לאכוף את החוק הקיים ולתת קנסות למי שמרעיש וזורק זבל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אולי לאכוף את החוק הקיים ולתת קנסות למי שמרעיש וזורק זבל?

מתכוון משילות?

אימוגי של סמיילי מתגלגל מצחוק

• מצחיק 3
  • מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 22 דקות, סולל הדרך כתב:

המחירים רק מעצימים את הווליום במסיבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, רק עם אנשי מקצוע מתחום השיטור ולא האפייה.

לפני 1 דקה, סולל הדרך כתב:

מתכוון משילות?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

המחירים רק מעצימים את הווליום במסיבות.

חולק על דעתך המלומדת

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

יש לי ילדים קטנים שמאוד אוהבים לשחק עם מוזיקה נלווית ואני מסביר להם. שזה שחוקית מותר לנו לשמוע מוזיקה /לעשות רעש עד  11 בלילה  זה עוול לשכנים. וצריך להיות בן אדם גם אם מותר לך.

זה כבר חינוך, שלדעתי יותר חשוב מתרבות.

אני הייתי גר בבניין עם שכנים פח(כשהייתי רווק, איפה שהורי גרים כיום), וכל הזמן ההורים שלי לא היו מפסיקים לומר לנו בבית לשתוק ולהבליג, "הם רעים?! אנחנו לא ניהיה כמוהם", זה מה שכל הזמן שמעתי.

גם כשהיינו בונים סוכה אבא שלי היה אומר לנו להפסיק עוד בשעת ערב מוקדמת בגלל שיש ילדים שישנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

להיפך.

יש ז'אנר שקיים כבר לא מעט שנים- ערסשירים, או בשמו היותר ידוע- נובורישים.

ערסים שלא חסר להם כסף, ושעוברים את המסננת שדיברת עליה בכיף .

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

ההורים שלי קנו דירת קרקע וקיבלו את הגינה חינם בניין 5 קומות ליפני איזה 36 שנה כי אנשים פחדו לגור בקרקע מגנבים היה ממש כיף ליגדול בקרקע גם אפשר להיכנס ולצאת והחצר ולא רק מהבניין כמובן כול בעיה צריך לגשת לשכנים ולטפל שלא יתרגלו לבית יונות 

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)

אני גר בבית שיושב על שטח גדול יחסית

בצד אחד של הבית יש לי בערך 10 שכנים, החצר האחורית שלהם נגמרת בקו השטח שלי (הגדר בצד הבית שלי נושקת לגבול החצרות שלהם). אפס בעיות.

בצד השני של הבית יש שכן אחד בלבד ואין בינינו גדר, אלא הפרדה טבעית של creek ומלא עצים בין לבין.

השנה השכן הזה בחר להרים ״גדר זבל״ - לקח עצים שקרסו לו יחד עם חול ואני לא יודע מה, עשה להם קווטצ׳ עם טרקטור והערים אותם בשביל ליצור גדר אשפתית של איש אשפתות. מכוער לאללה.

מוסר השכל?

אין קשר לדירה / בית, יש קשר לחינוך ואמפתיה. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות הוא (א) להיות אמפתיים בעצמנו ו(ב) להתפלל שלא ייפול עלינו שכן חרא.

ככל שתא השטח צפוף יותר, עולה ההסתברות ליפול על שכן חרא, על המנטליות הישראלית של ״אני ואפסי עוד״ אין מה להרחיב כאן מעבר למה שהרבה אחרים כתבו.

הבעיה שלך אינה עם דירות גן, אלא עם אנשים. להאשים את הקבלנים בחינוך? טיעון תמוה מאוד.

באותה מידה יכולת להאשים את הקבלן בכך שהשכן מלמעלה משחק כדורסל בשבת בבוקר, והשכן בקומה משאיר את הזבל בחדר הזבל שלעתים קרוי גם בטעות ״חדר המדרגות״. :( 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 33 דקות, שביט כתב:

להיפך.

יש ז'אנר שקיים כבר לא מעט שנים- ערסשירים, או בשמו היותר ידוע- נובורישים.

ערסים שלא חסר להם כסף, ושעוברים את המסננת שדיברת עליה בכיף .

די אני מתגעגע אליו 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, eladts כתב:

במדינה בה מישהו ששוטר מורה לו לעצור בשולי הכביש עוצר באמצע נתיב נסיעה כי ככה בא לו בלי שום השלכות אל תצפה שמישהו יטפל בהתנהגות לא נאותה של שכנים.

במדינה שאנשים מקללים שוטרים והם לא נמקים בכלא... אתה מדמיין מצב כזה בארה"ב?

• תוכן חדש...