Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין  לקנות מכשיר שטיפה בלחץ נטען

כמה לחץ BAR מספיק שינקה את הרכב .או כל נתון אחר שיעשה את העבודה 

האם מכשיר באלי אקספרס יעשו את העבודה 

תודה

פורסם
לפני 15 שעות, rsm130d כתב:

המכשיר היחידי (עד כמה שידוע לי) הנטען שנותן מענה כמו גרניק חשמלי בסיסי 110bar זה ה- karcher k2 battery. 

באופן אישי יש לי אותו ומכשיר מצויין הספרי קצף שלו פסיכי לגמרי ממליץ עליו הוא לא זול אבל הוא הרבה יותר מקצועי ואמין מחזיק לי כבר מעל שנתיים 

פורסם

הג'ימי כבד ומתסכל ושלי הלך לפח הזבל הקרוב. עם k2 bat (וקצת שדרוגים) תענוג.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כל המכשירים הנטענים הקטנים לא טובים יותר מצינור גינה, כפי שכתבו K2 עם סוללה זה מכשיר מעולה למי שאין אפשרות לחיבור חשמל זמין, המחיר בהתאם אבל שווה את הכסף, כל השאר הם באמת סתם זרזיף. 

פורסם

הוא גדול .לצערי אין לי מקום לאחסן את המוצר.

מחפש משהו קומפקטי.

היה לי את מכונת שטיפה של בוש (סיפור עם השכנים)

כמה BAR אני צריך אם אני הולך על  סוללה נטענת .האם המפרט סביר

תודה

Screenshot_2023-08-22-08-27-39-757_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Screenshot_2023-08-22-08-26-51-987_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

פורסם

אין מה להתייחס לנתוני הלחץ כי הם פשוט שקריים, מכשיר מסוג זה מוציא לא יותר מ-25 באר ובמקרה הממש טוב 40 באר. אם אין לך גישה לצינור גינה, זה תחליף סביר אבל אל תצפה לתחליף לגרניק. בטווח המחירים הזה ההיצע אדיר ויש סבירים ויש ממש גרועים, כך שרצוי לרכוש מוצר עם סקירות ב-youtube. 

• תוכן חדש...