Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא שברולט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פראג כתב:

השאלה היא למה כן, מה יש כל כך בשברולט הישנות שמפתה אותך

מה רע נגיד בסיוויק? 

מן הסתם המחיר הזול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 46 דקות, zvit כתב:

מן הסתם המחיר הזול.

לא ימצא סיוויק 2011 ב25? 

אם הוא היה הולך על שברולט בשנתון גבוה ניחא. אבל שברולט בת 12 כמה כבר הבדל יהיה בינה לבין יפנית איכותית (אני לא מדבר על קורולה והמחירים המופרכים שלה)

פורסם
בתאריך 10.8.2023 בשעה 12:19, פראג כתב:

השאלה היא למה כן, מה יש כל כך בשברולט הישנות שמפתה אותך

מה רע נגיד בסיוויק? 

שום דבר רע בסיוויק ולא הכי מפתה אותי שברולט, פשוט עניין אותי למה כלכך מפחדים משברולט

פורסם

יכול לזרוק את השנקל שלי בנושא-

יצא לי להתעסק עם קרוז 1.4 טורבו 2014 עם 220 אלף ק"מ של חבר,

אז אני מתייחס לדגם הזה ספציפית :

מחירון 25
כשמנסים למכור- גם כשירדת ל10 אנשים מנסים להוריד אותך ל8.
בקיצור - לא סחיר בעליל.

אם בסוף אתה הולך על משהו כזה, תדאג לקנות אותו במחיר רצפה, כי זה יהיה המחיר שתמכור(אם האוטו ישרוד עד אז).

סהכ עלות תועלת, האוטו אחלה- נוח ומפנק לקטגוריה.

אבל צריך לטפל בו בזמן ולא לחפף,

כי בקילומטרז' גבוה הרבה דברים שם מתחילים להתפרק..

פלאנץ' מים טרמוסטט
אטם מכסה טיימינג שמתחיל לנזול
שסתום PCV נפרץ שהוא חלק ממכסה השסתומים
נזילות שמן מגוונות 
צינורות וענייני טורבו
עניינים  עם הגיר(כנס ליד 2 תראה כמה כאלה יש למכירה עם גיר לא תקין/ דורש תיקון).
מע' קירור ברגע שמתחילה שם איזושהי דליפה - האוטו הזה מתחמם מהר ומשם הדרך לראש מנוע קצרה-(שוב כנס ליד 2 - אותו סיפור..)
ויש בטח עוד כמה ששכחתי.

ומוסכים יגידו לך שברכב הזה לא עושים ראש מנוע,מחליפים קומפלט ( למרות שזה אפשרי מנסיון- יש הרבה חומר ברשת לגבי הרכב הזה ).

שורה תחתונה, 

אם ללכת על כזה, צריך להיות ממש על זה מבחינת אחזקה ולהחמיר(ולחפור ברשת על בעיות ומחלות מוכרות- לא חסר, ולטפל בהן מבעוד מועד).

אחרת מגיעות צרות בצרורות כשהרכב לא חדש.

אני אישית לא הייתי מתקרב אחרי שהתעסקתי עם כזו תקופה.
פורסם
לפני 23 שעות, almogm555 כתב:

שום דבר רע בסיוויק ולא הכי מפתה אותי שברולט, פשוט עניין אותי למה כלכך מפחדים משברולט

אסביר לך למה אני מתכוון. יש מותגים שיש כלפיהם סטיגמה אם זה שברולט ואם זה פיגו/סיטרואן וכיוב. עכשיו כמעט תמיד הסטיגמה יושבת על משהו אמיתי- לפעמים מוגזם לפעמים נכון רק לשנתונים/דגמים מסויימים

עכשיו לפעמים יש פיתוי ברכבים האלה לצורך העניין- סיטרואן פיקאסו: מוביל נוסעים שלוש רמות מעל המתחרים היפנים ובחצי מחיר. 508- מכונית סדאן גדולה מצויינת ועוד דוגמאות. ואז בנאדם הולך לחפור ולחפש מה נכון ומה לא נכון בסטיגמה כי אם הוא באמת הצליח לחמוק מבעיית האמינות יש לו יהלום ביד במחיר של זירקון

שברולט שנמכרים בארץ הם רכבים פשוטים (חלק מהם זה בעצם 'דייהו') בדרך כלל. איכות נסיעה בינונית, פלסטיקה פשוטה, ביצועים בינונים וצריכת דלק לא משכנעת. נניח שהסטיגמה לא נכונה, גם אז לא תמצא שם זהב

• תוכן חדש...