Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טיפולים, torque ושמות חלקים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Shab00,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. 

קניתי לאחרונה מאזדה 3 שנת 2009, דגם ספורט ספיריט האצ'בק, נפח 2000. אני מנסה למצוא מספרי חלקים ספציפיים שמתאימים לרכב הזה, אבל אני כל הזמן מוצא רק למאזדה 3 הרגילה (סדאן). נראה כאילו זה דגם שלא נמכר בארה"ב, או שהיה לו שם שונה. 

איך אני מוצא למשל ספר טיפולים לרכב? כמו ספר רכב רק אחד שמיועד למוסכים וכו' שידעו מה בדיוק לשים. או למשל כמה להדק ברגים מסוימים. 

למאזדה עצמה יהיה את הספר?

או מישהו שיכול לעזור לי להבין איך הדגם ייקרא באנגלית?

תודה על כל עזרה! 

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

חלקים אתה יכול לחפש לפי מספר שלדה כאן:

https://partsouq.com/

לגבי ספר רכב דווקא יותר נראה לי שאין בארה"ב את המנועי 1.6 ל'. יש שם מנועים חזקים יותר, גם כאלה שאין בארץ.

מצורף ספר רכב למאזדה 3 דור ראשון (לא ציינת אם שלך דור ראשון או שני, בכל מקרה אין הבדל גדול), לא יודע אם למנוע 2.0 ל' יש ספר שונה, גם בספר הזה יש התייחסות למנוע 2.0 ל'.

ספר רכב בעברית מאזדה 3 דור ראשון .pdf

פורסם

קודם כל תודה על התשובה. 

את הספר רכב הרגיל יש לי. אני מחפש את הספר תיקונים/טיפולים/לימוד. ההוא המורחב יותר עם כל המפרטים של הברגים וכו'. 

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

• תוכן חדש...