Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , 

יש לי ספארק 2018 גיר רצף

הרכב עשה 33 אלף קילומטר

על פי ספר טיפולים כל 5 שנים או 75 אלף צריך להחליף שמן גיר.

רציתי לדעת איזה שמן גיר מקורי שמים בחברה ? 

הציעו לי 900 שח על החלפה ועובדה נשמע כמו סכום גבוה מאוד

אני מטפל לבד ברכב במוסך פרטי ואהי רוצה לקנות רק את השמן

אודה אם יש למישנו קישור או שם

פורסם

זה אכן עלות להחלפת שמן גיר ביבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי מושג כמה ליטרים של נוזל CVT צריך לקנות לצורך ההחלפה ברכב שלך. אבל השמן המקורי ממש לא זול. אם תקנה לבד,  נגיד , 4 ליטרים ותשלם 250-300₪ על עבודה,  אולי תחסוך 200₪ בהשוואה למוסך יבואן. לא יודע האם שווה להתעסק בזה לבד.

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-רציף-שברולט-gm-cvt

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני החלפתי בשברולט ספארק כמו שלך.

השתמשתי בשמן הזה שעומד בתקן 

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-אוטומט-סינטטי-eurol-atf-1100-1

אין טעם למקורי כי זה לא גיר של שברולט והוא משותף למיליון חברות ועובדה ששנה אחרי הרכב שהחלפתי לו נוסע יותר טוב (היו החלקות בהתחלת נסיעה)

השתמשתי בבערך ב3.6 ליטר אז אתה צריך 4. קח בחשבון שיש גם פילטר נייר להחליף בגיר הזה.

פורסם

אמרו לי ביבואן שזה רק החלפת שמן ולא מחליפים פילטר. 

בנוסף אמרו לי שצריך כפול שמן כי עושים שטיפה ניקוי אז 3 ליטר ממלאים ומרוקנים

ואז ממלאים עוד 3 ליטר .. 

אכן בשביל 200 שקל פחות אעשה את זה במורשה אם אכן זה הפער

פורסם

כנראה מבצעים שתי החלפות חלקיות, בלי לפרק את הקרטר, בלי ניקוי מגנטים ובלי החלפת מסנן .

רוב העלות  זה מחיר הנוזל.

יש חילוקי דעות כאן בפורום לגבי שמן גיר רציף ( לא רק של שברולט, גם של טויוטה,  ניסאן,  מיצובישי ). חלק בעד שמן מקורי בלבד כדי לא לערבב סוגי נוזל שונים ( בהחלפה ללא פרוק הקרטר מרוקנים  בערך מחצית מהנוזל ועוד חצי נשאר בתוך הגיר)  , חלק טוענים שאפשר להסתפק בכל שמן שעומד בתקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...