Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה למאזדה 6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשברה לי התושבת של המראה צד שמאל,אפשר להחליף רק את התושבת או שצריך להחליף את כל המראה,אכ יש מגרש של רכבים שאפשר לקנות משם?

מאזדה 6 שנת 2006 נפח 2000

IMG-20230625-WA0006.jpg

IMG-20230625-WA0004.jpg

פורסם

היי, תוכל לנסות גם:

starter.co.il

millionparts.co.il

אפליקציית גלגלים

אם יש לך ידיים טובות ואתה נהנה להתעסק קצת ב - DIY, הייתי מנסה לבדוק אם ניתן לקדוח 2/3 ברגים לחבר את החלקים, בכל זאת לא מדובר ברכב חדש ומלוקק - חלילה לא מזלזל, למעט צריכת הדלק מדובר ברכב נהדר. 

פורסם

אי אפשר לקנות רק את התושבת ואין מה לתקן שם.

בכל עיר באיזור תעשיה יש עסקים שמכורים פנסים ומראות משומשים. חפש בגוגל איפה יש כזה באיזור שלך.  זה רכב נפוץ, מראה משומשת לא אמורה לעלות יותר מ 200-250 ש"ח. לא חייב שתהיה באותו צבע, את חיפוי הפלסטיק הכסוף אפשר להעביר למראה אחרת. 

תקנה מראה משומשת ותחליף. 

פורסם

אם יש השתתפות עצמית מעל  200 ש"ח לא שווה להפעיל ביטוח כיוון שבמחיר הזה אפשר לקנות מראה מקורית משומשת, אין למראות בלאי מיוחד, כל עוד המראה שלמה אין בעיה להתקין משומשת. 

הביטוח כנראה ישים מראה תחליפיות חדשה שלא תמיד מתפקדת כמו המקורית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אבא שלי עשה לפני כחודשיים מראה דרך הביטוח (עם השתתפות עצמית של 200 שח) ומשכו אותו שבוע וחצי עד שתיקנו לו... עדיף כבר ללכת לעשות לבד במקום ולגמור עם זה

• תוכן חדש...