Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל שבוע, נדבר על מוצר אחד בתחום הדיטייליג.

הפעם זה נוזל ניקוי החלונות וגם המגבות שאתם משתמשים בהם.

אני כבר שנים משתמש בנוזל של carpro clarify שעושה פשוט עבודה מושלמת ולא משאיר אפילו סימן אחד.

יצא לי להשתמש במנקה חלונות של החברות CG וגם koch אבל הם לא הגיעו לרמה של clarify

משתמש ב2 מגבות של carpro, אחת לניקוי והשנייה לייבוש, אני מזמין בקרוב את המגבות של TRC dry me a river

בחלק הפנימי של השמשה אני משתמש במקל ניקוי של invisible glass reach and clean tool

שאפשר להגיע איתו עד הפינות שקשה מאוד להגיע בשמשה עם הידיים.

טיפ קטן לגבי השמשה הקדמית, בחלק הפנימי לנקות לאורך ובחלק החיצוני לרוחב ( או הפוך) ככה שאם יש סימני מריחה אפשר להבין בקלות באיזה חלק הם נמצאים.

מי שיש לו טיפים שימושיים זה המקום לשתף..

דיון מהנה!

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כל הכבוד על היוזמה, באמת.

קודם כל חשוב לומר שלשמשות וחלונות גם חשוב להשתמש בפלסטלינה, ולעתים גם פוליש לשמשות (זה של Rupes פשוט מעולה).

כשזה המצב, והרכב לאחר שטיפה איכותית, לרוב אני מוצא שלא צריך אפילו להשתמש במנקה חלונות. ועדיין, כשצריך, אני משתמש ב-Streak Free הכחול של CG, לפעמים ONR ולפעמים בנוזל השטיפה של הווישרים של Shell שגם עושה עבודה מעולה.

אפרופו, זה הנוזל שאני משתמש בו לווישרים, מנקה גם מעולה ושומר על הגומיות של הווישרים עצמם. יש שיפור ענק מהנוזל הכחול הגנרי שמוצאים בתחנות דלק. כרגע חושב לקנות גלון של נוזל ירוק של Sonax.

מבחינת מגבות, מגבת וופל Dry Me A River של The Rag Company.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם (נערך)

המוצר invisible glass reach and clean tool מעולה ושווה כל שקל שהוצאתי עליו, ותודה לאמזון שדחפו אותו בעקבות קנייה של מוצרים מ rag company.

נוזל השמשות שלי במיכל הרכב הוא של sonax מצויין לעניות דעתי, בוודאי עדיף מהנוזל הגנרי הכחול שמלאתי לפני כמה שנים .

אני מחזיק גם מרסס עם onr וגם מרסס עם הנוזל של sonax עד כה נותן מענה מצויין מבחינתי. ניסיתי גם את הנוזל (במרסס) של rainX. לא מצאתי כל הבדל. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ההבדל עד כדי כך משמעותי בין הנוזל הכחול הגנרי לנוזל sonax  למשל? (בשימוש במיכל הרכב) 

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

במיכל נוזל שמשות שם onr מערבב עם מים מזוקקים כדי למנוע אבנית במערכת  וגם יכולת סיכוך וניקוי מוגברים עבור וישרים. קניתי נוזל ירוק של אדאמס, אף פעם לא השתמשתי בחומר ייעודי לכן אין כזה נסיון אבל נראה שעושה את העבודה בסדר

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 10 שעות, shilo_v כתב:

ההבדל עד כדי כך משמעותי בין הנוזל הכחול הגנרי לנוזל sonax  למשל? (בשימוש במיכל הרכב) 

כן. מבחינת יעילות וברק.

עם הנוזל הכחול היה צורך במספר מחזורי התזה על מנת להגיע לחלון נקי לגמרי. עם ה sonax שני מחזורים קצרים למשל אחרי אובך, מספיקים בהחלט.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יכול להחזיק עם נוזל שמשות ברכב כמה שנים, אני לא משתמש בכלל בזה רק למקרי חירום באמצע נסיעה..

מנקה עם QD ONR ומיקרופייבר את השמשות והחלונות פעם ביומיים - שלוש..

פורסם

אני משתמש בנוזל שמשות מרוכז של חברת wurth שגם עושה עבודה טובה יותר מאשר הנוזל הכחול.

אני אבל גם את sonax

פורסם
לפני 9 שעות, DC10 כתב:

יכול להחזיק עם נוזל שמשות ברכב כמה שנים, אני לא משתמש בכלל בזה רק למקרי חירום באמצע נסיעה..

מנקה עם QD ONR ומיקרופייבר את השמשות והחלונות פעם ביומיים - שלוש..

אותו דבר , לכן לא הרגשתי צורך בחומר ייעודי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קלריפיי הכי טוב שניסיתי בפער, אגב, מישהו יודע איפה ניתן להשיג באיזור ראשל"צ? עומד להגמר לי :)

משתמש אגב במטלית של קאר פרו גם כן, CARPRO GlassFiber. מצויינת!

• תוכן חדש...