Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגיני רוח לחלונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, למישהו כאן שימושי מגיני רוח לחלונות? מדובר ברכב סוזוקי סוויפט. זה לא זול, בערך 300 שקלים, אני גם לא ממש פותח חלונות בקיץ או בחורף, אבל למישהו כאן זה שימושי בדרך כלשהי?

מתלבט אם להשקיע בכך. 

פורסם
לפני שעה, cohen motor 377 כתב:

300 שקל?????

וואוו, איפה?

לדעתי כאלו דברים קונים מהשטחים.

יש להם לכל סוגי הרכבים.

ובהרבה יותר זול.

הסוכנת אמרה שהיא תדאג שיעשו לי את זה ב- 300 שקלים דרך חברה חיצונית. בחברה עצמה נתנו לי  25 אחוז הנחה ולפי מה שהיא אומרת זה יעלה יותר משלוש מאות.. 

לפני 4 שעות, דובצע כתב:

אל תשקיע זה גם עושה קצת רעשי רוח 

זה מתאים למי שזה יפה בעיניו או פותח בגשם חריץ בשביל הסיגריה

אני לא מעשן ולא זוכר מתי בפעם האחרונה פתחתי חלון ברכב, בשביל מה??? 

פורסם
לפני 3 שעות, עופר בן כתב:

אני לא מעשן ולא זוכר מתי בפעם האחרונה פתחתי חלון ברכב, בשביל מה??? 

אז מה השאלה? כשהחלונות סגורים זה מעלה את צריכת הדלק, פוגע במבנה אווירודינאמי, אולי גם מוסיף רעשי רוח ומיותר לחלוטין. 

• אהבתי 2

פורסם

אני אישית שמתי, לא בשביל לעשן, אלא כדי לפתוח חלון מבלי לקבל מכת רוח לפנים.

בנוסף בחורף, הרבה פעמים יורד גשם אבל לא מספיק קר כך שפנים הרכב מתחמם לרמה מעיקה אז אני יכול לפתוח מעט את החלון ולקבל אוורור מבלי שייכנסו מים פנימה.

זה גם נראה די יפה ומוסיף למראה של הרכב.

קניתי סט הלבשה כזה בארץ במעל 300 שח והדבק היה ממש חלש ואחד מהם עף לי בכביש 1.

הזמנתי מאלי אקספרס ב-170 סט הדבקה כולל משלוח של DHL שמגיע תוך 3-4 ימים. בינתיים מחזיק ממש טוב.

חסרונות  -

שכשהחלונות סגורים הוא מוסיף רעשי רוח קלים, לא חזק במיוחד אבל זה קיים.

אלה שהזמנתי מאלי אקספרס הם לא שקופים כך שזה מעט פוגע בטווח ראיה הוא "מגדיל" את עובי הקורה, יש כאלה שקופים למחצה.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

אז מה השאלה? כשהחלונות סגורים זה מעלה את צריכת הדלק, פוגע במבנה אווירודינאמי, אולי גם מוסיף רעשי רוח ומיותר לחלוטין. 

חלונות פתוחים התכוונת בוודאי 😊

alfa 156 2.5.

פורסם

לא. 

המבנה האווירדינאמי  של הרכב מחושב ונבדק במנהרת  רוח כאשר החלונות סגורים.

אם אתה מוסיף על זה משטחים נוספים זה מעלה את צריכת הדלק כמו שלדוגמא מראות מעלות את צריכת הדלק.

בנסיעה עם חלונות פתוחים, כל האוורודינאמיקה משתבשת כי האוויר זורם לתוך החלונות הפתוחים. במצב זה יתכן שמגני רוח כן עוזרים במשהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

כשהחלונות פתוחים התכוונת....

לפני כשעה, Buki כתב:

לא. 

המבנה האווירדינאמי  של הרכב מחושב ונבדק במנהרת  רוח כאשר החלונות סגורים.

אם אתה מוסיף על זה משטחים נוספים זה מעלה את צריכת הדלק כמו שלדוגמא מראות מעלות את צריכת הדלק.

בנסיעה עם חלונות פתוחים, כל האוורודינאמיקה משתבשת כי האוויר זורם לתוך החלונות הפתוחים. במצב זה יתכן שמגני רוח כן עוזרים במשהו.

הבנתי, תודה, אני אוותר על העניין- פשוט לא פותח חלונות ואם כן, אז יהיה קצת רוח, לא נורא

פורסם

מגיני הרוח האלה מותקנים בתוך המסילה של החלון וחולקים את המרווח הצפוף ממילא עם הזכוכית. 

ראיתי כבר כמה מקרים שחלונות עם מגיני רוח מתקשים להעלות את החלון ולעיתים גם נתקעים  במיוחד בשליש העליון כשמעלים את החלון.

לא נראה לי מומלץ.

• רעיון טוב! 1

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם
בתאריך 25.6.2023 בשעה 06:03, Dudi2 כתב:

מגיני הרוח האלה מותקנים בתוך המסילה של החלון וחולקים את המרווח הצפוף ממילא עם הזכוכית. 

ראיתי כבר כמה מקרים שחלונות עם מגיני רוח מתקשים להעלות את החלון ולעיתים גם נתקעים  במיוחד בשליש העליון כשמעלים את החלון.

לא נראה לי מומלץ.

הבנתי, תודה. אני לא אתקין אותם, בקושי פותח חלונות.

פורסם

גם אני לא התקנתי, אבל שוקל. מדובר ברכב שטח שנוסע לאט ועם חלונות פתוחים. דווקא הרוח לא מפריעה לי אבל מגן שקוף למחצה משמש גם כמגן שמש בשעה שהיא הכי מציקה -- חצי גובה (לקראת שקיעה היא נרגעת). 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...