Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב: JL Audio 13w7

מגבר מונו בלוק:Rockford Fosgate T20001 bd (שיחובר לסאב...)

קומפוננט: MB QUART RCE-216

מגבר 2 ערוצים:Rockford Fosgate Power 1050S (שיחובר ל-mb quart ולמוראל שיש לי כבר באוטו...)

וקבל:Lanzar Opticap50

מה דעתכם על המערכת???.

איפה ניתן לשפר כי עוד לא בוצע ההזמנה.....

(וסתם שתידעו כל הרכיבים הללו יורכבו בעזרת השם על יונדהי גט'ס.....)

> [color=#000000]

פורסם

אם תוכל לחסוך לנו סיורים באינטרנט ולספק קצת מידע על הרכיבים שציינת ועל מה שכבר מותקן ברכב,RMS למשל\איזה HU מורכב כרגע,אם יש אטימה וכו'

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

טוב אז ככה....

זה מידע על המונו בלוק....

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1497&aff=31766

סאב.....

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1160&aff=31766

קומפוננט....

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=742&CatCode=223

מגבר 2 ערוצים...

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=56&aff=31766

וקבל....

http://www.millionbuy.com/lnzopticap50.html

עכשיו מה שמותקן כרגע ברכב זה מגבר של קליפורניה בום 4 יציאות 1000W...

סאב של פיוניר 800W ...

קומפוננט של מוראל 120RMS

ורמקולים אחוריים של פיוניר 400W 3WAY

עד לפה הכל טוב?????....

אחרי שאני יקבל את כל החלקים שאני מתכוון להזמין ......

אני יעשה אטימה.....

> [color=#000000]

פורסם

מערכת די נחמדה עם אטימה זה יהיה מושלם רק לא הבנתי למה להוציא הרבה כסף על הקבל 5 פארד 1 או 1.2 יעשה לדעתי גם את העבודה

פורסם

צחי, זה תלוי איזו עבודה LULZ מצפה ממנו לעשות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש לי שאלה שאני שובר את הראש כבר כמה ימים בגללה.....

אז ככה...

עדיף לי להוציא לגמרי את המערכת הישנה (פרט למוראל).....

ולהרכיב את המערכת החדשה שזה אומר בלי הסאב שיש לי באוטו של פיוניר ובלי הרמקולים האחוריים והמגבר.....????..

> [color=#000000]

פורסם

בואנה מערכת עצבנית ברמות!

רק את הקומפוננט הייתי מחליף אני לא מת על MBQ

לפי דעתי אוטופיה 3 חלקים או מוראל אלייט...

או כיוון אחר שיציעו לך אולי...

אני לא שמעתי את הקומפוננט שוב!

שלא תבין לא נכון אני לא אוהב את סוג הקומפוננטים ואת הסאונד של MBQ לפי דעתי יותר מתאים למי ששומע מוזיקות ג'אז קלאסיקות

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קודם כל לסאב הזה יש התנגדות של 3 אום . ולכן עדיף ה JL1001 שמתאים להתנגדות של הסאב.

דבר שני , אין שום צורך בעולם לקחת מגבר כזה חזק עבור הקומפוננטים מקדימה. בזבוז כסף.

דבר שלישי - זרקת כל כך הרבה כסך על סאב ומגברים ודווקא בדבר הכי חשוב הלכת על משהו פשוט. חבל. תחשוב מה התקציב שלך ותעשה חיפוש בפורום לגבי קומפוננטים מומלצים בתקציב שתבחר.

דבר רביעי , למה לעזאזל אתה צריך להשאיר חלק מהציוד שיש לך באוטו אם אלו באמת הרכיבים שאתה מסוגל לרכוש ???

ודבר אחרון , תכניס למשוואת התקציב שלך איטום רציני , והתקנה מקצועית. זה לא פחות חושב משאר הדברים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ואי ואי לא שמתי לב עופר צודק מגבר 2 ערוצים כזה הוא ביזבוז כסף מוחלט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תחליף את המגבר של הרמקולים דחוף,הוא לא יתאים בכלל,שני ערוצים,שייתן 500 לערוץ ב2 אום(במידה ותחבר זוג לכל יציאה...),עדיף לך ללכת על הT8004,מוציא הספקים גבוהים גם ב4 אום למרות שהוא מוצהר 50...

לפי דעתי תחליף את ה1050S ותהיה בטוח בקומפוננט שהוא יתאים לסוג מוסיקה שאתה שומע.

דרך אגב המחירים באתר הזה שנתת ממש מנופחים.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אז איזה מגבר טוב אפשר להביא שיגביר את הקומפוננטים.....ובקשר למחירים שבאתרים אני לא מתכוון להזמין מהאתרים האלו אז הסר דאגה מלבך...

כמה יעלה לי אטימה של האוטו??..

ותודה לכולם על התגובות....

> [color=#000000]

פורסם

טוב תשמע חיפוש לא יזיק לך זה א'.

ב' לפי דעתי המגברים שלקחת הם יותר מדי יקרים (סתם התלהבות של המותג) אתה יכול לקחת PLANET AUDIO או SOUNDSTREAM שהם אחלה לSQ להגביר קומפוננטים...

לסאב אין בעיה שתיקח את הרוקפורד אבל יש הרבה יותר טובים בהרבה פחות כסף (קח לדוגמא מגנט פנטום מונובלוק)...

שים לב טוב מה אתה עושה עם הכסף ואם היית נותן תקציב היינו עוזרים לך יותר לבחור...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מאגנט פאנטום מונובלוק ל W7?

כמה צחוק אתה עושה מעצמך?

אם בונים מערכת שרמה כזאת לא מחפשים ללכת על מגברים זולים מחפשים ללכת על הסוסי עבודה הסדרת פאוור של רוקפורד עונה לזה!או ה JL1001

פורסם

מן הסתם שלJL הייתי הולך רק על הJL בגלל ה3אום, אם לא לא הייתי הולך על הJL בכלל...

עכשיו אין כל רע במגנט פנטום סוס עבודה או לא שתיהם אני מאמין עושים את אותה העבודה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...