Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלומי ,הרגת אותי במשהו אחד-רבאק כמה דיסקים יכולים להיות באוטו אחד. תיהיה לי בריא.

הלוואי והייתי יכול להחזיק פחות. MP3 לא בא אצלי בחשבון.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אסף לא הבנתי למה לבנות תיבה אטומה?

ואני בקרוב מאוד מתכון לבנות תיבה כפולה בשביל 2 סאבים בג'אסטי מממ הולך להיות רע..רע מאוד :twisted:

שמע , באמת שאין לי משהו אישי נגד הפיוניר 800 כבר שמעתי אותו בגוונים שונים למעלה מ10 פעמים ברכבים שונים . אבל אצלייך משום מה אחי זה לא זה. הסאב שלך מורח בטירוף ממש מורח .לכן חלק מהדברים שיש לך לעשות זה לאטום את התיבה [305C מותאם לאטום ולטעמי הוא נישמע יותר טוב באטום הוא יותר עמוק ופחות מורח] מה אני יגיד לך חוץ מלאחל לך בהצלחה בשינויים. [תתנחם בכך שאיתי[סאונד בראש-האיביזה הכחולה] בנה כבר אם זכור לי נכון 3 תיבות שונות[אחת סגורה כ25 ליטר אחת פתוחה גדולה יותר עם פורט מלבני לפי הוראות היצרת ואחת סגורה גדולה יותר]ועדין לא הגיע לתוצאה הרצויה והמקסימלית ל L5 שלו .שינויים וניסיונות זה חלק בילתי ניפרד מהדרך להגיע כמה שיותר קרוב להפיק את המקסימום בצורה חיובית מהציוד.

בהצלחה שיהיה .[שתגיע למצב שבו אתה אישית מרוצה מהתוצר]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני הגעתי אבל לא הדלקתי את המערכת...בינתיים...

אולי בפעם הבאה אחרי שהיא תכוון קצת..

האם כל שבת יש מפגש ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כול כ 4 שבועות פחות או יותר אנחנו מוציאים מפגש. כאשר תראה או שאני או שמיכאל מעלים דיון מפגש מרכז .-תדע שמתגבש לו מפגשון.

יום טוב.

פורסם

היום בעזרת ה יעלו סירטון או שניים . תלוי באלון .[בניהם יככב הL7 של מר מיקי]

פורסם

ראוי לציין שאצלו הסאב זז באמת כמו שצריך .

אבל לא ניראה לי שעשה כל כך הרבה רעש כמו שכולכם רושמים, לפחות לטעמי .

פורסם
מי זו ליטל (אל תתחכמו הבנתי שזו נהגת שודים) לא ראיתי אף פעם את הניק ניים שלך פה באודיו?

איזה מערכת יש לך?

ליטל=נהגת שודים:wink:

ביקרתי אתכם פעמיים לפני כמה שבועות אך לא נשארתי לזמן רב, מפני שמועדון הפיג'ו נפגש גם הוא בדרך כלל ביום בו אתם עורכים את המפגש.

בקשר למערכת לא צריך להוסיף מלח על הפצעים, המערכת שלי כבר אמרתי נשמעת כמו "דיסקמן" לעומתכם.

מערכת של פיוניר, רמקולים של קנווד, מגבר 2 יציאות, וסאב קטן.(בשאיפה למערכת "רצינית" יותר, אבל בעתיד).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז במפגש האחרון לא היית?

ובקשר למערכת כל אחד מתחיל איפשהו לא?

לפחות החצי נחמה אצלך זה שאת רוצה מערכת נורמאלית,לאחותי אני מרכיב והיא לא רוצה בגלל שזה "עושה לה פאדיחות שיש 2 סאבים" כשעושים לה בדיקת תא מטען :wink:

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אז במפגש האחרון לא היית?

ובקשר למערכת כל אחד מתחיל איפשהו לא?

לפחות החצי נחמה אצלך זה שאת רוצה מערכת נורמאלית,לאחותי אני מרכיב והיא לא רוצה בגלל שזה "עושה לה פאדיחות שיש 2 סאבים" כשעושים לה בדיקת תא מטען :wink:

באחרון לא, (ביטוח וטסט שטרם נעשו:? )

בפעם הבאה אני אגיע לבקר.

רוצה להיות האח הגדול/קטן שלי אני אסכים שתרכיב כמה סאבים שתרצה.:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...