Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו שנכתב בכמה שירשורים, למנוע 1.6HDI שנים 2016-2017 יצא ריקול טיימניג שמבוצע בשני שלבים. שלב ראשון אחרי 60 אלף ק"מ או מתי הריקול תופס את האוטו ושלב שני אחרי עוד 60 אלף ק"מ.

בשלב ראשון מחליפים רצועת טיימניג, מותחן וגלגלת סרק ואת הפולים בקרנק, קאמשאפט ומשאבת הזרקה.

בשלב השני רק את הרצועה והמותחן.

הוראה מקורית להחלפת הרצועה - כל 165 אלף ק"מ/10 שנים, לא השתנתה. אחרי ביצוע ריקול ממשיכים לפי ההוראה הזו.

הריקול לא פרוסם באירופה אלא (כנראה) רק בארצות עם אקלים חם ומאובק. 

עשיתי את השלב הראשון ב 195.000 ק"מ, כעת הגעתי ל 255.000 ק"מ שזה הזמן לריקון שלב שני אבל אין לי ממש רצון לבצע אותו, חושב לדלג. לא נוסע באיזורים מאובקים. הריקול הזה לא מונע מעבר טסט.

דעות בעד ונגד?

תודה.

פורסם

מסקרנות, למה אתה לא מעוניין לבצע מעבר לעניין שהרכב לא נוסע באיזורים מאובקים? עדיין, בקיץ הטמפרטורות גבוהות יחסית.

אני יבין אם הטענה היא שלא יחליפו לך את המותחנים/משאבת מים.

מטרת הקמפיין (זוכר שקראתי איפשהו) במקור לטפל בעניין השיניים המתקלפות ברצועת תזמון - אגב גם באנגליה יש הרבה מקרים כאלה.

ככל הנראה שהחלפה שניה מטרתה לבחון אם החלפת הגלגלות מונעת קילוף שיניים ברצועת תיזמון - את הרצועה מחזירים ליצרן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני כשעה, מלטבשי כתב:

למה אתה לא מעוניין לבצע

לפני 12 דקות, om2 כתב:

למה אתה לא רוצה לעשות את זה?

כי הרצועה המקורית שהגיעה עם האוטו מהמפעל עם הפולים המקוריים עבדה בלי שום בעיה עד 150 אלף ק"מ אז הוחלפה בטיפול שגרתי.

אחרי זה הוחלפה שוב ב 195 אלף בריקול שלב ראשון.

אחרי זה פורקה והרכבה שוב ב 210 אלף כי משאבת המים התפרקה.

לא מעניין בעוד פירוק והפסד יום עובדה, לא בטוח שזה נחוץ.

פורסם

זה שרשרת שם, אין צריך בהחלפה כל עוד אין רעש או תקלות פאזות תזמון.

לפני שעה, מלטבשי כתב:

אני יבין אם הטענה היא שלא יחליפו לך את המותחנים/משאבת מים.

כאמור אני עם משאבת מים די חדשה שהוחלפה ב 210 אלף ונוזל קירור עוד יותר חדש שהוחלף ב 250 אלף בהחלפת טרמוסטט.

פשוט לא רוצה עוד פעם לפרק טיימניג ותוהה עד כמה העניין נחוץ.

• אהבתי 1

פורסם

הנחיצות קשורה בעניין בחינת מצב הרצועה אצל היצרן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...