Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, יריב77 כתב:

יש לי הצעה ממוסך מתמחה בניקוי מצערת בעלות לא זולה של 750 שקלים חדשים-מה אומרים?

ללכת על זה?

זה לא שייך לבעיה שלך.

אגב האוטו לא מקרטע נוסע סבבה לגמרי,

171-תערובת ענייה מדיי בצד 1

174 תערובת  ענייה במנוע צד 2

יוצא לך לעשות נסיעות ארוכות?

הוא מניע מהר אחרי כמה שעות?

השגיאות אומרות שלאוטו חסר דלק.

פורסם
לפני 17 דקות, tribel כתב:

האוטו  פחות נוסע נסיעות ארוכות

לפני 17 דקות, tribel כתב:

האוטו יותר נוסע בעיר ,נסיעה ארוכה אצלו זה גג 20 קמ צד אחד,האוטו מניע בשניות גם אחרי שהוא עומד יומיים בחניון,מה הכוונה חסר דלק?יש לי מיכל מלא כעת,תערובת ענייה על פי הידע המועט שלי זה שיש יחס של פחות דלק שמגיע ויש יותר אוויר שנכנס,חשבתי על ניקוי מצערת ללא שום קשר לחיישנים שהוחלפו או לנורת מנוע הכתומה,מעולם לפחות בשבע שנים שהוא ברשותי לא ניקיתי יסודי המצערת מפיח וכו, יש תופעה שמדי פעם הסלד מטפס לי ל3000 במהירות נמוכה ,בקיצור האוטו כבר לא מגמגם בתחילת נסיעה אבל בתור נהג ותיק אני לא מרגיש שהוא עובד עגול או שללחיצה שלי על דוושת הגז יש לפעמים מין בקפייר קטן או הרגשה כאילו איזה "גמד"מהצד השני מחזיר לי קונטרה,משאבת דלק החלפתי לפני שנתיים וחצי בערך

פורסם (נערך)

כן הכוונה היא ליחס דלק ואוויר.

מצערת מלוכלכת לא גורמת לתערובת ענייה ההפך.

הסלד המטפס יכול להיות אוויר שהמנוע לא לוקח בחשבון שנכנס דרך צינור קרוע או אפילו הפקק של השמן לא יושב טוב.

הייתי מחפש "משיכות אוויר" ממקום לא מבוקר.

אפשר להאיר עם אור חזק ולראות אם יש משהו סדוק או קרוע שמתחבר לסעפת יניקה.

עריכה אחרונה על ידי tribel
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...