Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בתאילנד על טויוטה יאריס עם המנוע וכנראה הגיר הזה, התחושה הייתה כבדה ממש. 

אז על קורולה ששוקלת יותר…

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם

והיות זה פורום של חובבי רכב ובהתאם לכך יש לרובינו מודעות
מסתבר שיש כאלו שזה לא מעניין אותם או שלא מבינים כלום והשם קורולה + אספקה מידית מספק אותם
בניגוד לזעזוע שרכב כזה עשוי לגרום בפורום מכובד זה, אני משוכנע שימצאו קונים לנבלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באוטו סנטר יש קורולות  שנת 2019 באיזור ה90 אלף ש"ח  (כאלו שעברו תאונות בעלות משמעות גבוהה)

ואם רוצים ללא תאונות משמעותיות והיברידי , המחיר "קופץ" לאיזור ה120 אלף :)  (למודל 2019)

פורסם

158 אלף ש"ח?

שלי היברידית, מרמת הגימור הכי גבוהה שכוללת את כל מערכות הבטיחות כמעט (אולי אין בלימה בנסיעה לאחור וכאלה, אבל יש בקרת שיוט אדפטיבית, תיקון סטייה מנתיב, ניטור רכב בשטח מת, בלימה אוטונומית במהירויות גבוהות וכו') ועלתה כמה אלפי שקלים פחות, אפילו שהוספתי הרחבת אחריות ל-5 שנים (בסך הכול), צבע מיוחד, איתוראן וחיישני רוורס.

הזיה.

• אהבתי 3

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 7 שעות, Or1999l כתב:

לחמי יש כזאת (הגיעה בייבוא סדיר וכוללת מערכות בטיחות) נוסעת סבבה לגמרי ו"עושה" 15 ק"מ לליטר.

לפני 7 שעות, Or1999l כתב:

כנראה שהיה לך יאריס עם מנוע 1.0. המנוע הזה מתאים ליאריס כמו כפפה ליד, ונותן ביצועים יותר מסבירים.

לפני 24 דקות, CarloAbarth כתב:

כאילו יש מאזדה 3 בכמעט 15k פחות  שעדיפה בכל פרמטר (אולי מלבד צריכת דלק).

כמה חוסר בינה צריך בשביל בכלל לשקול קניה כזאת? 

זהו - שאין במלאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני הייתי עם אחת כזו חדשה לגמרי לשבועיים ו3000 ק"מ,

חייב לציין לסה"כ היא סוחבת סביר, נסיעה שקיטה ויחסית נוחה.

מאובזרת טוב כבר בגרסת הכניסה, 

לי היה פחות נוח כסא הנהג והעובדה שהיא מאוד נמוכה.

אבל בשום מצב היא לא שווה שקל מעל 125k

פורסם

זו אכן מכונית בינונית במחיר איום, אבל להרבה מהלקוחות הפוטנציאליים זה לא כל כך משנה.

הם צריכים רכב שייקח אותם מהבית למכולת ולפזר את הילדים. מדי פעם נסיעה בין-עירונית במהירות לא גבוהה במיוחד (בנתיב השמאלי...) וגיחה לאיקאה.

חשוב מאוד שיהיה לרכב את הסמל הנכון בחזית כי 'היא לא רואה מוסך' וגם 'שמירת ערך מעולה'.

זהו. זה כל מה שהלקוח (הזה ספציפית) צריך.

אפשר להתווכח על השיקולים, אבל לאנשים מסוימים זה נותן מענה למה שהם אישית רוצים.

מאמין שיצליחו למכור הכל.

במקרה הכי גרוע יורידו כמה אלפים אבל לא נראה לי שיצטרכו את זה.

• אהבתי 3

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 42 דקות, Froyne כתב:

זו אכן מכונית בינונית במחיר איום, אבל להרבה מהלקוחות הפוטנציאליים זה לא כל כך משנה.

הם צריכים רכב שייקח אותם מהבית למכולת ולפזר את הילדים. מדי פעם נסיעה בין-עירונית במהירות לא גבוהה במיוחד (בנתיב השמאלי...) וגיחה לאיקאה.

חשוב מאוד שיהיה לרכב את הסמל הנכון בחזית כי 'היא לא רואה מוסך' וגם 'שמירת ערך מעולה'.

זהו. זה כל מה שהלקוח (הזה ספציפית) צריך.

אפשר להתווכח על השיקולים, אבל לאנשים מסוימים זה נותן מענה למה שהם אישית רוצים.

מאמין שיצליחו למכור הכל.

במקרה הכי גרוע יורידו כמה אלפים אבל לא נראה לי שיצטרכו את זה.

אבל למה לשלם על זה כל כך הרבה?

ההיברידית עולה פחות, יותר מאובזרת, יותר בטיחותית ויותר חסכונית בדלק.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...