Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

יש לי הצעה: כשאתה מנפח את הרבעיה פתח את הבגאג' ונפח גם את הבייגלה. אני עושה זאת מדי מספר שבועות, בדרך כלל מוצא בו לחץ בין 52-55PSI, שזה לא קטסטרופה.

הצעה טובה.

רק מה שמעצבן זה, שפתח מילוי האוויר למטה. לכן צריך להוציא כל מה שיש בתא מטען, להוציא את הגלגל, לנפח, ולהחזיר הכל חזרה.

דבר זה לוקח לא מעט זמן, רק היום הרביצו לנהג בתור בתחנת דלק, על דבר כזה עוד ידקרו מישהו.

אז, מה שאני עושה זה לנפח יותר לחץ ממה שנדרש, ורק פעם בכמה חודשים בודק מה המצב.

היום, יש לי משאבה חשמלית ברכב ואני בודק/מנפח צמיגים בחנייה, מה שבכלל טוב בגלל שגם צמיגי הרכב קרים.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגלגל ההפוך מעצבן, זה נובע ממבנה הקיבוע לרצפה.

לגבי התור - לא יודע. במקום בו אני ממלא ממתינים בסבלנות. ואני בודק לחץ אויר בשבת כשאין לחץ. חוץ מזה, אני מחזיק בגאג' ריק. לעומת זאת הבגאג' של אשתי מלא בכל מיני דברים פחות או יותר חשובים, ודי מעצבן לטפל בגלגל הרזרבי ברכב שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פתרון למי שאין גישה טובה לשסתום של הרזרבי: יש צינור מאריך שמחברים קבוע. לא מצליח להעלות קישור כרגע.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

והוא אינו מקור לדליפה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז תחזיקו קומפרסור ברכב, מה הבעיה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

הגלגל ההפוך מעצבן, זה נובע ממבנה הקיבוע לרצפה.

לגבי התור - לא יודע. במקום בו אני ממלא ממתינים בסבלנות. ואני בודק לחץ אויר בשבת כשאין לחץ. חוץ מזה, אני מחזיק בגאג' ריק. לעומת זאת הבגאג' של אשתי מלא בכל מיני דברים פחות או יותר חשובים, ודי מעצבן לטפל בגלגל הרזרבי ברכב שלה.

נטייה מגדרית להפוך רכב למחסן ? מוכר לי מהבית

לך ולי מובן שאנחנו הגברים מטפלים גם ברכב של העזר כנגדו.

הבן שלי אומר על הרכב של זוגתו "רכב שלה , שהיא תטפל" ואני מתווכח איתו שוב ושוב על כך.

הטבע לא הצטרף לתנועה הפרוגרסיבית ויש הבדל בין המגדרים

• אהבתי 1
פורסם

ביום שאני אצליח לעמוד בסטנדרטים שלה בסדר וקיפול כביסה אוכל לבוא בדרישה שתעמוד בסטנדרטים שלי בטיפול באוטו.

עד אז אני יושב בשקט.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

אז תחזיקו קומפרסור ברכב, מה הבעיה?

לקומפרסור מאבו עלי ישנה ספיקה של PSI/דקה וצורך בקירור כל מספר דקות. ביליתי יותר מעשרים דקות בכביש 5 בלילה רק כדי לנפח מספיק אוויר כדי שאוכל לצלוע לתחנת דלק הקרובה למלא אוויר. לא כיף.

לפני 45 דקות, zvigolden כתב:

חוץ מזה, אני מחזיק בגאג' ריק. לעומת זאת הבגאג' של אשתי מלא בכל מיני דברים פחות או יותר חשובים, ודי מעצבן לטפל בגלגל הרזרבי ברכב שלה.

מה עם שמן, מים, בוסטר+כבלי הנעה וסט כלים לשעת חירום? אצלי זה מצוי בתא מטען ועדיין תופס מקום (תא מטען  של E קלאס...)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 48 דקות, Haim_gds כתב:

לקומפרסור מאבו עלי ישנה ספיקה של PSI/דקה וצורך בקירור כל מספר דקות. ביליתי יותר מעשרים דקות בכביש 5 בלילה רק כדי לנפח מספיק אוויר כדי שאוכל לצלוע לתחנת דלק הקרובה למלא אוויר. לא כיף

גם באליאקספרס יש מוצרים ויש מוצרים. אפשר לקנות מוצר של מותג מוכר שגם ינפח מהר ולא יתחמם ויעצור.

אני משתמש בקומפרסור עם צג דיגיטלי משולב בוסטר התנעה  עם סוללה מובנת של BASEUS מאליאקספרס מוצר מעולה מנפח מהר 10 שניות ל-PSI בערך והוא לא עוצר באמצע להתקרר. אמנם לא זול אבל שווה כל שקל.

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

לקומפרסור מאבו עלי ישנה ספיקה 

מה עם שמן, מים, בוסטר+כבלי הנעה וסט כלים לשעת חירום? אצלי זה מצוי בתא מטען ועדיין תופס מקום (תא מטען  של E קלאס...)

אתה רואה? לך יש מרצדס ואתה מחזיק מוסך נייד. אני נוסע ברכב פשןט, אז מסתפק בבוסטר בכיס הצדדי, קומפרסור וכלי נהג שהגיעו מהונגריה. והאמת היא שהכלי החשוב ביותר הוא טלפון נייד. 

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

והאמת היא שהכלי החשוב ביותר הוא טלפון נייד

בשביל להזעיק את אשתך שתחלץ אותך.

אני מחזיק כלים בסיסיים. כבלים טובים, סט אלנים, סט רינג פתוח עד 24 מילימטר, פלאייר, קאטר וקומפרסור. זה נכנס בתוך הספייר ולא תופס מקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה כדי שהיא תוכל להזעיק אותי.

אני מודע לידע המאוד מוגבל שלי במכונאות, ההתעסקות שלי לא שווה את הסיכון לגרום נזק. אנשים עם ידע טכני - ואני מבין ששלך די עשיר - יכולים לעשות יותר, אז הגיוני שיהיו מצויידים.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

אתה רואה? לך יש מרצדס ואתה מחזיק מוסך נייד. אני נוסע ברכב פשןט, אז מסתפק בבוסטר בכיס הצדדי, קומפרסור וכלי נהג שהגיעו מהונגריה. והאמת היא שהכלי החשוב ביותר הוא טלפון נייד. 

יש בזה משהו...

קומפרסור הוא חובה. שמן הוא אכן חיוני (שכחתי פעם אחת את מכסה המילוי פתוח....) אך בכל שאר הציוד מעולם לא השתמשתי לעצמי. הוא שימש יותר בעזרה לאלה התקועים בצד הכביש עם מכסה מנוע פתוח.

• תוכן חדש...