Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בכניסה לחניון עירוני בחיפה יש שלט שניצב לצד הכביש. כך שזה מצד שמאל של הכניסה לחניון שכתוב עליו שבכל החניון החניה מותרת למעט שעות 02:00-04:00. בתוך החניון אין שום שלט נוסף.

אני חשבתי שהשלט מכוון רק לחניות שלצד הכביש(כמו שבדרך כלל תמרור מוצב ומנחה על החניות שלצד הכביש) ולכן החניתי במהלך הלילה את האוטו בחניון.

השאלה האם השלט שניצב שם הוא מספיק או שצריך להיות שלט בצד ימין של הכניסה לחניון ו/או בכניסה ל"רחובות" החניון עצמם?

תודה רבה.

פורסם (נערך)

בלי צילומים קשה להבין, תוכן השלט, איפה הוא מוצב ביחס לכניסה לחניון ולכביש.

תאורטית, שלט שמוצב בכניסה לחניון תקף לחניון. סביר שהוא יוצב מימים לכניסה אבל לפעמים יש אילוצים בשטח. אם הכניסה והיציאה מאותו מקום אפשר לטעון שהצבת התמרור מצד שמאל, הרחוק מכיוון הכניסה, מבלבלת.

אבל אלוהים נמצא בפרטים הקטנים, מה רוחב הכניסה, מה זוית הצבת השלט, מה תוכן המלל בשלט....

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

ושאלה נוספת - האם יש מספר כניסות לחניון? אם כן האם בכל הכניסות מופיע התמרור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

מן הסתם מדובר בחניון חוף הכרמל. המדיניות הזו נועדה להפסיק את המנהג של תושבי כל הצפון לחנות שם ולנסוע ברכבת לנתב"ג, ולמנוע מהקהל הרחב להנות מהחניה ליד חוף דדו ותחנת הרכבת לצורך יוממות. עד כמה שאני זוכר התימרור שם תקין.

@m3x7r3m3מדובר במספר מגרשי חניה, כולם משולטים היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מצריך בדיקה פרטנית כמובן, באותו יום רלוונטי.

אולי מישהו "לקח" את התמרור איתו הביתה באותו יום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...