Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבה שהתפרסמה ואני בטוח שהרבה אנשים כאן יש להם מה לומר על כמה מדוייקת היא (אם אכן זה נכון)

ואיך אפשר ללחוץ על פוליטיקאים כעת שהבחירות בפתח ואולי לנו בתור בעלי רכב אולי יהיה יחס כלשהו לאחר ששנים התעלמו מאיתנו.

https://thecar.co.il/מי-מונע-את-חיסול-גניבות-הרכב-בישראל/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • רעיון טוב! 1

קובי

:-)

• ספונסר פורום
פורסם

כתבה מעניינת מאד, יש בה הרבה מן האמת, למיטב הבנתי.

שאלה מצוינת - איך נלחמים בבעלי אינטרסים חזקים כאלה בעזרת חכ"ים בשקל-90?...

ולענייננו: ישראל איננה היחידה בעולם שבה נושא גניבת הרכב הוא עניין שמעורבים בו גורמי פשע. כסף

גדול קורא לגנב, כמובן.

כפי שחברות הביטוח הצליחו למנוע במהלך השנים את הכיתוב של "אבדן להלכה" ברישיון הרכב, הן לא

מאפשרות קידום של רישום רכב גנוב.

כיום - מרכז הסליקה הוא סוג של פשרה, שגם אם איננה מושלמת - יותר טובה מכלום.

מופיע בו גם רישום של הרכב באם היה גנוב (וכמובן מבוטח בביטוח מקיף).

אולי מישהו יצליח להזיז דברים - אך בינתיים מוטלת עלינו החובה לבדוק היטב בציציות כל רכב שרוצים לקנות.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יש בתוכנית הזאת מליון ואחד חורים בעלילה.
וזה בכלל לא משנה.
כל עוד הפרקליטות ובתי המשפט משחררים גנבים, יהיו גניבות.

• אהבתי 3
  • מבאס 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 7 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

כתבה מעניינת מאד, יש בה הרבה מן האמת, למיטב הבנתי.

שאלה מצוינת - איך נלחמים בבעלי אינטרסים חזקים כאלה בעזרת חכ"ים בשקל-90?...

ולענייננו: ישראל איננה היחידה בעולם שבה נושא גניבת הרכב הוא עניין שמעורבים בו גורמי פשע. כסף

גדול קורא לגנב, כמובן.

כפי שחברות הביטוח הצליחו למנוע במהלך השנים את הכיתוב של "אבדן להלכה" ברישיון הרכב, הן לא

מאפשרות קידום של רישום רכב גנוב.

כיום - מרכז הסליקה הוא סוג של פשרה, שגם אם איננה מושלמת - יותר טובה מכלום.

מופיע בו גם רישום של הרכב באם היה גנוב (וכמובן מבוטח בביטוח מקיף).

אולי מישהו יצליח להזיז דברים - אך בינתיים מוטלת עלינו החובה לבדוק היטב בציציות כל רכב שרוצים לקנות.

לפני שנים רבות לאחר שסוחר רכב מחולון (כן כן אני יודע שלא קונים מסוחר ובוודאי לא מחולון / בת ים / נתניה)  , רימה אותי בק"מ ובעבר תאונתי , הצעתי באתר משרד התחבורה לרשום ק"מ בטסט .

ענו לי "זה קשה ומסובך" .

כנראה לא רק אני חשבתי על זה אלא עוד אנשים ולאחר שנים רבות , רישום זה עבר בחקיקה כי היה מי שדחף את זה בכנסת. 

האם זה מושלם ? לא אבל זה שווה משהו.

לכן יש ללחוץ ציבורית בעניין זה כמה שיותר.

לי נראה שהשיקול של הרשויות הוא שעדיף לתת לפזורה הבדואית ולכנופיות השטחים "להתפרנס" מגניבות ולא מטרור ולכן יש חצי העלמת עין ממשחטות הרכב 

• אהבתי 1
פורסם

image.png.1f41f120c07987a25256a28f266d9f65.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
בתאריך 24.7.2022 בשעה 09:13, kobi_g כתב:

כתבה שהתפרסמה ואני בטוח שהרבה אנשים כאן יש להם מה לומר על כמה מדוייקת היא (אם אכן זה נכון)

ואיך אפשר ללחוץ על פוליטיקאים כעת שהבחירות בפתח ואולי לנו בתור בעלי רכב אולי יהיה יחס כלשהו לאחר ששנים התעלמו מאיתנו.

https://thecar.co.il/מי-מונע-את-חיסול-גניבות-הרכב-בישראל/

בסוף זה הרבה יותר פשוט מזה.
הרכבים שנגנבים לא נמכרים לאחמד בשכם כדי לנסוע איתם, הם ממשיכים ל"משחטות".
הצבא יודע בדיוק איפה המשחטות האלו נמצאות. מישהו חושב שהצבא יודע להפציץ משלוח נשק סודי במדינה כלשהי אבל לא יודע איפה נמצאות משחטות הרכב ברשות? ברור שהוא יודע.
הצבא גם יכול לחסל את המשחטות בלי הרבה בעיה, אבל הצבא מעדיף לא להתעסק בזה.
קודם כל הוא בטח יטען שלא מדובר בעניין בטחוני וזה לא אחריות שלו - שזה חארטה כי הכסף שהם מרוויחים שם יגיע גם לפעילות טרור והקשרים שהם רוקמים עם ערביי ישראל כאן ינוצל לטרור במוקדם או במאוחר.
הדבר השני שהוא יטען זה שאם יש להם במה לעבוד (כלומר מה לגנוב) תיהיה להם פחות מוטיבציה לבצע פיגועים שזה נימוק של לוזרים (מה גם שהוא לא ממש נכון).

בקיצור מאוד פשוט לחסל את התופעה, אבל כולם מחפשים תירוצים למה לא והמדינה? היא רק מרוויחה מזה (בטווח הקצר).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יטענו גם שהגנבים משתפים פעולה ומספקים מידע מודיעיני על פעולות טרור.

קראתי פעם כתבה על משפחה של משת"פים שעוזרת למשטרה, בתמורה מאפשרים להם לעשות מה שבא להם ואם מישהו מתלונן למשטרה עליהם, שלא יצפה לקבל התייחסות.

טימטום.

בכל אופן, אם ברמת הענישה והאכיפה נכשלנו, אולי אפשר להפוך את הגניבה ללא משתלמת בצורות אחרות, כמו שהכתבה הזאת מציעה.

בסוף הם גונבים מאותה סיבה שאנחנו יוצאים לעבוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן הזיה מה שקורה כאן.

אני רק הערה: בתור אחד שתיקן שנים רבות בכפרים, אני סבור שמשחטות, על כל המגרעות שלהן (סביבתיות, לדוגמא), הן מקור פרנסה חשוב לתושבי הכפרים, ומתן אופציה לישראלים לתקן את רכבם במחירים הגיוניים.

לקבוע שכל המשחטות הן רכבים גנובים, וכל התיקונים שם אינם בטיחותיים, זו הכללה תמימה המסיטה את הזרקור מהאשם האמיתי, הרגולטור.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

assets בטחוניים יש בכל מקום. במרבית המיקרים זו הדרך הפשוטה ביותר לקבל מידע. בתמורה אותו נכס מקבל יחס מועדף . לצערנו, זה מה יש. אחרת לא תוכל להפעיל מקורות איכותיים בקרב המטרות.
הוליבוד מתה על תסריטים כאלה, סוחרי סמים שמוגנים על ידי הרשויות. אצלנו בחלק מהמקרים אלו גנבי רכב. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

או סוחרי סמים, או "מאבטחים" (פרוטקשן) או גם וגם וגם וגם וגם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל לפי הגדרת המטרה. אם זה סמים,רכב, או דמי חסות, משם יגיע המועמד שיהיה הנכס המוגן.

פורסם

לא תמיד

יש משפחה אחת מפורסמת שידה בכל, והיא מוגנת בתחום הפלילי כיוון שהיא מספקת מידע על התחום הלאומני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מזכיר את הסצנה משר המלחמה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...