Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, zaf כתב:

סוחרי סמים שמוגנים על ידי הרשויות. אצלנו בחלק מהמקרים אלו גנבי רכב

אני חושב שבמקרה שלנו אי אפשר להגדיר את זה כביזנס. כשלצד השני יש שני עסקים, אחד לגנוב רכבים והשני להוציא פיגועים כשעולה לו הג'ננה אתה בהכרח תזין את שני הביזנסים.
נתיווי מילוט שימשו וישמשו לפיגועים.
הכרה של כבישים ושכונות עזרו ויעזרו בתכנון פיגועים.
קשר לערביי ישראל שימש וישמש לביצוע פיגועים (לעיתים הצד המסייע מודע ולעיתים הוא אפילו חושב שהוא סתם עוזר בעוד גניבת רכב/הברחת נשק גנוב).
כסף שנכנס מעסק כזה יקנה נשק שישמש לפעולות טרור.

בקיצור אי אפשר לשמור פה על סטריליות והתופעה כבר יצאה מכל פרופורציה. אני כבר לא רואה את הרווח בכניעה לפשע כדי כביכול למנוע טרור.

לפני שעתיים, tinoki כתב:

אכן הזיה מה שקורה כאן.

אני רק הערה: בתור אחד שתיקן שנים רבות בכפרים, אני סבור שמשחטות, על כל המגרעות שלהן (סביבתיות, לדוגמא), הן מקור פרנסה חשוב לתושבי הכפרים, ומתן אופציה לישראלים לתקן את רכבם במחירים הגיוניים.

לקבוע שכל המשחטות הן רכבים גנובים, וכל התיקונים שם אינם בטיחותיים, זו הכללה תמימה המסיטה את הזרקור מהאשם האמיתי, הרגולטור.

אם אתה חושב שאתה יכול להכניס את הרכב שלך לתיקון שם ולהיות בטוח ב100% שלא הותקנו בו חלקים מרכבים גנובים אתה לא מחובר למציאות.
יותר מזה, יש יותר סיכוי שב100% הסתנן לפחות חלק אחד מרכב גנוב לתיקון שלך.
לעצום עיניים זה אחלה. העיקר שמשלמים זול!

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

אכן הזיה מה שקורה כאן.

אני רק הערה: בתור אחד שתיקן שנים רבות בכפרים, אני סבור שמשחטות, על כל המגרעות שלהן (סביבתיות, לדוגמא), הן מקור פרנסה חשוב לתושבי הכפרים, ומתן אופציה לישראלים לתקן את רכבם במחירים הגיוניים.

לקבוע שכל המשחטות הן רכבים גנובים, וכל התיקונים שם אינם בטיחותיים, זו הכללה תמימה המסיטה את הזרקור מהאשם האמיתי, הרגולטור.

מן הסתם יש רכבים שנפגעים בתאונות והולכים לפירוק ויש גם מי שיודע לתקן ושיתפרנס מכך , אבל מה בדבר הסיכון הבטחוני בכניסה לשטחי הרשות ? 

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

אם אתה חושב שאתה יכול להכניס את הרכב שלך לתיקון שם ולהיות בטוח ב100% שלא הותקנו בו חלקים מרכבים גנובים אתה לא מחובר למציאות.

לא. פשוט ראיתי פעמים רבות גרר מגיע עם נבלה ישראלית (מאובקת, ולכן לא גנובה), וכמה מאות/אלפי ש"ח מחליפים ידיים

לפני 3 דקות, zvigolden כתב:

מה בדבר הסיכון הבטחוני בכניסה לשטחי הרשות ? 

אההמ, איך לומר, ביפו אני חושש יותר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 24.7.2022 בשעה 17:47, zvigolden כתב:

לפני שנים רבות לאחר שסוחר רכב מחולון (כן כן אני יודע שלא קונים מסוחר ובוודאי לא מחולון / בת ים / נתניה)  , רימה אותי בק"מ ובעבר תאונתי , הצעתי באתר משרד התחבורה לרשום ק"מ בטסט .

ענו לי "זה קשה ומסובך" .

כנראה לא רק אני חשבתי על זה אלא עוד אנשים ולאחר שנים רבות , רישום זה עבר בחקיקה כי היה מי שדחף את זה בכנסת. 

האם זה מושלם ? לא אבל זה שווה משהו.

לכן יש ללחוץ ציבורית בעניין זה כמה שיותר.

לי נראה שהשיקול של הרשויות הוא שעדיף לתת לפזורה הבדואית ולכנופיות השטחים "להתפרנס" מגניבות ולא מטרור ולכן יש חצי העלמת עין ממשחטות הרכב 

והדבר הכי מרגיז כאן הוא שאין דרך נוחה לקבל את נתוני הנסועה של כל רכב, על אף שהם אכן קיימים מזה שנים במשרד הרישוי!

זה ללא ספק היה מוציא את האוויר מרוב הרמאויות של "איפוסי מונה" (תספורת) שמסתובבים לא מעט בשוק.

בדיוק באותה צורה שניתן לקבל היסטוריית תביעות מגופים פרטיים כחברות ביטוח - מן הראוי היה שהמדינה תאפשר גישה למאגר הנתונים הזה - וניתן לעשות זאת ללא כל פגיעה בפרטיות, רק על סמך מספר הרישוי.

• רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

המנולים, שמעבירים רכבים מאחורי הגב שלנו, רכבים שמסוכנים על הכביש,

אין להם בעיה לכתוב את כמות הקילומטרז של שנה שעברה בתוספת קטנה,

ואותם אלו שמעלים לכביש גרוטואות אחרי טוטולוס, יעשו הכל כולל ימצאו מישהו במשרד התחבורה שישחדו אותו ויזיף להם גם שם נתונים,

אנחנו חיים במדינה מושחתת, ישרבלוף, חרטוטים, וקומבינות,

את הגנבים והמנולים שום דבר לא יעצור,

ס"ה יהיו עוד כמה שיתפרנסו  מהענף הזה,

ישנם מספיק בעלי אינטרסים שיעשו הכל כדי לעקוף הכל.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 5 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

והדבר הכי מרגיז כאן הוא שאין דרך נוחה לקבל את נתוני הנסועה של כל רכב, על אף שהם אכן קיימים מזה שנים במשרד הרישוי!

זה ללא ספק היה מוציא את האוויר מרוב הרמאויות של "איפוסי מונה" (תספורת) שמסתובבים לא מעט בשוק.

בדיוק באותה צורה שניתן לקבל היסטוריית תביעות מגופים פרטיים כחברות ביטוח - מן הראוי היה שהמדינה תאפשר גישה למאגר הנתונים הזה - וניתן לעשות זאת ללא כל פגיעה בפרטיות, רק על סמך מספר הרישוי.

זה בדיוק מה שאמרתי לעצמי כשהצעתי לרשום ק"מ בטסט - אם מוסך רושם ק"מ בטיפול , שהמדינה תעזור לנו לנטרל את המגרשים הרמאים

פורסם

האמת שזה מעניין בעידן "משומשת".

הקדמה קצרה למי שלא מכיר, אתר משומשת זה אתר חברתי שבו מעלים תמונות ופרטים על רכבים לפי מספר רישוי.

היום באופן מוזר יוצא מצב שרכב שעל פניו לא היה אמור לספוג ירידת ערך של מילימטר, סופג ירידת ערך "לא רישמית".

אתן דוגמא רכב פורסם בהוצאה לפועל, מודעת הפרסום אורכבה באתר משומשת, ומישהו זכה בו במכרז:

https://meshumeshet.com/c/19598802

אם תשאל שמאי - אין ירידת ערך

אם תשאל את מר ישראל ישראלי שבמקרה חיפש באינטרנט - הוא יצפה להנחה, כי הרוכש קיבל הנחה, בדיוק כמו רכבי 0 ק"מ לא ?

תועדו גם אנשים שזרקו סיגריות מהחלון כלומר, הבן אדם עישן באוטו, וזה עלול להביא לירידת ערך, כי חלק מהרוכשים מראש יפסלו את הרכב.

נהגים שעשו עבירות תנועה ברכבים, אנשים יחששו לקנות כי לא ירצו להצטייר כמי שעשה את העבירות האלו. מי מעריך את ההפחתה לרוכש הפוטנציאלי ?

מה עם רכבים גנובים, היום אין תיעוד לזה אם מוצאים את הרכב, אבל אם בעל רכב מכניס למשומשת שהרכב נגנב ונלקח לטול כרם ? מה אז ? אין ירידת ערך ?

DISRUPTION רציני.

• תוכן חדש...