Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם עם נירו (שלישית), וחושב שזה אחלה רכב אבל,

כשאתה נוסע באוקטביה 1.5 החדשה אתה מבין שיש התקדמות קלה בתחום המשפחתיות והנירו מתחילה להתיישן.

חבר טוב הזמין את הנירו החדשה ואמור לקבל בתחילת ספטמבר - אקח סיבוב ואשלח רשמים האם קיה סגרו שוב את הפער הקטן שנוצר.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 26 דקות, llaavvii כתב:

כשאתה נוסע באוקטביה 1.5 החדשה אתה מבין שיש התקדמות קלה בתחום המשפחתיות והנירו מתחילה להתיישן.

חבר טוב הזמין את הנירו החדשה ואמור לקבל בתחילת ספטמבר - אקח סיבוב ואשלח רשמים האם קיה סגרו שוב את הפער הקטן שנוצר.

היתרון המוחץ של הגרמניות הוא איכות הקבינה , ההרכבה והחומרים המעולים והשקט ברכב, הקוראנים עד כה לא הצליחו להדביק את הפער גם בדגמים הנוכחים שלהם , נראה מה הנירו החדש יידע לעשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרעש בקבינה זה משהו סדרתי של שנים ארוכות, כנראה שבמזרח לא אכפת להם מזה - אין לי הסבר אחר.

זו אחת הסיבות המרכזיות שאני מעדיף אירופאי ולא קוריאני, איכות הקבינה ובעיקר הבידוד.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אוקטביה 2018 הפסח ניקל בתא נוסעים מתקלפים,ממש איכות...

גם לא שמתי לב לשקט יוצא דופן.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

האוקטביה 2019 שהייתה לי בליסינג הייתה מצוינת, שקלתי לחכות לאוקטביה החדשה גם אם היה זמן המתנה ארוך.
אממה? נהגתי על האוקטביה 2022, וחייב להגיד לך שהסיטיגו 2015 שהייתה לי הרגישה הרבה יותר נוחה ממנה.
איכות חומרים זה חשוב, אבל בוא, כמה פעמים אתה תלטף את הדשבורד או הדיפונים בדלת? לא נוגע בהם חוץ מנקיונות. תן לי רכב נוח, שקט וביי.

• אהבתי 2
פורסם

אף פעם לא הבנתי את ביקורות הרכב שבו מלטפים את הדש בורד :) 

מה שכן נגיד הדיפון בדלת זה נחמד ונעים אז כדאי שיהיה סבבה.

אם נחזור לנושא השרשור - איך הגימור בדלת ביונדאי המדוברת?

• אהבתי 1

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 23 דקות, Potato כתב:

זה חשוב לקרטון של הפיצה שאני לוקח הביתה,שיהיה לו נעים.

איזה זלזול.
פיצה צריכה לשבת בכיסא ליד הנהג, עם חגורה לוודא שלא תזוז.
לא זרוקה על הדשבורד בסכנה להחליק ולהתהפך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

והשמש שומרת על החום

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, yuvalganim כתב:

הרעש בקבינה זה משהו סדרתי של שנים ארוכות, כנראה שבמזרח לא אכפת להם מזה - אין לי הסבר אחר.

זו אחת הסיבות המרכזיות שאני מעדיף אירופאי ולא קוריאני, איכות הקבינה ובעיקר הבידוד.

המאזדה הנוכחית עדיפה מהאירופאיות הן בבידוד והן באיכות הקבינה, אז לא בטוח שזה עניין של מזרח מערב, כמו שזה יצרן כזה או אחר.

גם אני לא הבנתי ליטוף פלסטיקים עד שהם התחלפו בעור (או נעימים יותר), נעים למגע, אסתטי ופחות מרעיש כשמשהו כן טיפה זז/משתחרר. זה קצת מצחיק אבל גם לאיכות הפלסטיקים וההרכבה יש השפעה על איכות החיים ברכב, מפה זה רק עניין של מחיר ועדיפות. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מאזדה כנראה יוצאת דופן בעניין הזה.

נסעתי בסוזוקי, מיצובישי, קיה, יונדאי ואפילו דייהו - כולם בידודים גרועים.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 7 שעות, CX25GTI כתב:

הסנט וחצי שלי לדיון כנוהג על מגוון שלם של רכבי ליסינג מכל יצרני הרכב, נסועה ממוצעת שנתית של כ 35K בשנה.

הרכב הגרוע ביותר מבחינת תקלות שהיה לי ובפער ענק - יונדאי איוניק... , הרכב פשוט לא הפסיק להדליק מנורת צק אנגין ומערכת היברידית.

הטובים ביותר שהיו לי היא הגטה , רכב פנטסטי , מרווח , חזק עם מנוע 1.2 ליטר גיבור שלא הרגיש כלל את העליות בצפון בהם עבדתי בזמנו, אהבתי את הרכב במיוחד עם הקבינה האיכותית מאוד של הרכב, השקט המופתי בנסיעה , בקיצור רכב גרמני מעולה ליעוד הספציפי.

רכב נוסף שבו אני נוהג היום, הנירו, 8 חודשים עם 27K ק"מ על השעון, השימושיות של הרכב קונה אותי , לחיסכון בדלק (למרות שאני לא משלם) למרווח הפנימי , לאיבזור , יש בו תמהיל שהופך אותו לרכב יעיל כל כך ומשם מקור המשיכה למרות העיצוב הביצתי.

אתה יודע שאיוניק ונירו זה די אותו רכב, נכון?

לפני 7 שעות, CX25GTI כתב:

בשורה התחתונה מה שהישראלי מחפש זה דיל טוב וסחירות, הקוראניות מספקות את זה , והישראלי שאינו אנין טעם ברכבים מוכן להסתפק בקומבינציה הזו בשמחה.

השוק הגרמני שונה לחלוטין ויש בו הכל מכל, יש מקום ליונדאי שם כמו שיש מקום לדאציה , המנטליות הגרמנית שונה לחלוטין מזו הישראלית , על אחת כמה וכמה מדינה עם תרבות מוטורית מפותחת מול לאבנט ישראלי המונע מדעות קדומות אשר נטועות אי שם בשנות השמונים של המאה הקודמת. 

או - כי בישראל קניה אחזקת רכב יותר יקרה מאשר בגרמניה, לכן סדרי עדיפויות שונים. אז בישראל נכנס פרמטר של שרידות לאורך שנים, שפחות רלוונטי לגרמני.

זה לא כי ישראלי מצוי יותר טיפש מגרמני מצוי. זה מהסיבה שבגרמניה עדיף לך לקנות רכב חדש ולהחליף כל שלוש שנים, ואם יש בעיה, אז יש שירות ואחריות, ומקבלים רכב חליפי, לכן לגרמני אין יותר מדי סיבות להעדיף קורולה על גולף, אם זה עולה אותו דבר. הרבה יותר חשוב לו צריכת דלק וזיהום אוויר (כי מיסים).

אם אני יכול באותן עלויות להחליף קורולה חדשה בקורולה חדשה, או גולף חדשה בגולף חדשה, ברור שאבחר מה שיותר נעים לנהיגה ויותר חסכוני בדלק (למרות שכאן לגולף אין ממש יתרון מול קורולה היברידית). אם אצטרך להכניס לשיקול הוצאות על טיפולים וירידת ערך, ופוטנציאל ריבים עם היבואן במקרה של תקלות, אז יש לי פחות מקום להיות אנין טעם.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, yuvalganim כתב:

מאזדה כנראה יוצאת דופן בעניין הזה.

נסעתי בסוזוקי, מיצובישי, קיה, יונדאי ואפילו דייהו - כולם בידודים גרועים.

בכל מה שכתבת מסכים איתך. לא הייתי קורה לכולם גרועים אבל בהחלט פחות טובים משל הגרמניות (בעיקר הגולף לטעמי, אבל זו רק תחושה אישית). 

הקורולה הנוכחית סבבה בבידוד. לא וואו אבל בהחלט סבבה. גם הסיויק האחרונה שהייתה כאן סבירה. יש במזרח יצרנים שכן נכנכסים לזה, אבל בהחלט נדמה היה לאורך הרבה שנים ששמים על זה פחות דגש. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

זה לא כי ישראלי מצוי יותר טיפש מגרמני מצוי. זה מהסיבה שבגרמניה עדיף לך לקנות רכב חדש ולהחליף כל שלוש שנים, ואם יש בעיה, אז יש שירות ואחריות, ומקבלים רכב חליפי, לכן לגרמני אין יותר מדי סיבות להעדיף קורולה על גולף, אם זה עולה אותו דבר. הרבה יותר חשוב לו צריכת דלק וזיהום אוויר (כי מיסים).

ברור שיש לו יותר מדי סיבות להעדיף קורולה על גולף. וברור שישראלי מצוי יותר טיפש מגרמני מצוי, אתה באמת משווה?

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...