Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skywell et5

evc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למה באתר האינטרנט שלהם אין טלפון ליצירת קשר? לקנות רכב ב- 200 אלף ₪ ואין עם מי לדבר אפילו?

למה לא מצויין מועד אספקה? בינואר עולה כנראה המס, לא חשוב שהלקוח יידע אם האספקה היא לפני ינואר?

למה רשום שלא מחזירים את דמי ההזמנה במקרה של ביטול (שאר היבואנים מחזירים). היבואן לא מרוויח מספיק ממכירת הרכב?

ובסוף, איך הרכב? :-)

איך הוא לעומת האיוניק 5 וה- ayways u5?

עריכה אחרונה על ידי evc
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפני שהזכרתי את פבל - הייתי שם.  אתה הייתי בדף הזה?  נראה לי שלא.  כי אין שם שום מענה למה שפ'ה שאל.  גם עם עוברים ל"שאלות נפוצות" הן לא רלוונטיות לשלאות בשרשור הזה.

אין טעם סתם לתת קישורים והפניות - בלי לבדוק שיש משהו מאחוריהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 28.6.2022 בשעה 10:17, RAVIV כתב:

image.thumb.png.b320203d42c1fc316d09c192929fee1b.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...