Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק ההון

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק להתייעצות.

יש לי חשבון בחברת מיטב דש מנג'רעם סכום מכובד ששמתי שם לפני 6-7 חודשים.סיכון בינוני +

הבעיה מאז שהתיק פתוח הוא בתשואה של -7 אחוז . הוא הפסיד המון כסף.

אנחנו משפחה + 3 כל שקל חשוב. 

מיטב אומרים לי להמתין לסוף שנה כי זה משתנה לחיוב.

מה דעתכם? האם השוק הולך להחמיר וכדי לי לצאת עכשיו עם הפסד של כמה אלפי שקלים או להמתין?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד פה לא נביא ומי שיבטיח לך מה יקרה עד הסוף השנה הוא שרלטן.

מה שכן אני יכול להגיד זה שעם כמה שקשה לראות את התיק בירידה, הדבר הנכון הוא להמתין (כמובן במידה ואפשר, והכסף לא נדרש במיידית).

פורסם
לפני 31 דקות, iAmital כתב:

אף אחד פה לא נביא ומי שיבטיח לך מה יקרה עד הסוף השנה הוא שרלטן.

מה שכן אני יכול להגיד זה שעם כמה שקשה לראות את התיק בירידה, הדבר הנכון הוא להמתין (כמובן במידה ואפשר, והכסף לא נדרש במיידית).

כן השאלה שלי האם האינפלציה שעומדת ומתקרבת תשפיע לשלילה?

פורסם

מה מטרת ההשקעה?

מתי תצטרך את הכסף?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

למתי אתה צריך את הכסף?

במרץ 20 השוק נפל והתאושש תוך זמן קצר מאוד.

ב2000 לקח עשר שנים עד שהשוק חזר לעצמו.

אף אחד לא יכול להגיד לך מה יהיה הפעם. תחושה אישית שלי, שזה לא יהיה משבר קצר.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם זה לטווח קצר, מראש לא נכנסים. נכנסת? נסה לחשוב אם יש מקורות אחרים לצרכים הקרובים, כדי שלא תצטרך לממש בהפסד.

לטווח ארוך? שכח מהתיק. כנס לבדוק את היתרות בעוד שנתיים, ואחר כך בעוד 5. אמיתי, פשוט לשכוח שיש לך שם כסף.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השקעות לטווח קצר לא שמים בשוק ההון, זה הימור על השוק ולעתים הוא עובד - כעת פחות.

השקעות לטווח ארוך לא מוציאים משוק ההון בדיוק לאחרי ירידה מתוך לחץ, זה א׳ ב׳ של השקעות, יושבים על זה וממתינים שיתקן את עצמו, היסטורית - זה בד״כ עובד.

ממליץ על הוידאו הבא:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם הנזק קטן לצאת ולברוח.

אתה מעל הקרן,

מהר מאוד תגיע מתחת לקרן ואז באמת תתחיל לבכות.

כשיתחיל מגמת עליה תכנס שוב.

לא מבין למה להישאר דקה אם יש צפי כמעט וודאי של ירידות בימים הקרובים.

אה ומי שאומר לך תשכח מהכסף, מבטיח אני לך בזאת שאין לך סיכוי לשכוח, כל כמה ימים תבדוק ותבכה.

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, avargel כתב:

אם זה לטווח קצר, מראש לא נכנסים. נכנסת? נסה לחשוב אם יש מקורות אחרים לצרכים הקרובים, כדי שלא תצטרך לממש בהפסד.

לטווח ארוך? שכח מהתיק. כנס לבדוק את היתרות בעוד שנתיים, ואחר כך בעוד 5. אמיתי, פשוט לשכוח שיש לך שם כסף.

צריך את הכסף עוד 2-3 שנים. אבל אני בהרהורים האם זה שווה את הסיכון כי הפסדתי בחצי שנה קרוב ל10 אלף שקל.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014

• תוכן חדש...