Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב @Michazzz אתה מפריע עם סרטונים שמוכיחים שלא כדאי לקנות מזוודות זולות.. 😏

ברצינות רגע, זו באמת אחת המזוודות הטובות שיש. שווה כל שקל.

• מצחיק 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

נו יופי, במוסך פולקסווגן כל דבר שהוא לא המכוניות יראה אמין.

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

מכנסיים וחולצות משילב או שצ'ימיגג זה תיק גב במונחים שלך?

תתפלא, תגלגל 3 מכנסיים ו3 חולצות. נכנס יופי בתיקי הגב האלו של המחשבים הניידים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני לא מבין בכל השרשור הזה - ההמלצה היא על טרולי לעליה למטוס, מי בדיוק ישחק איתו כדורגל? פות"ש? הדיילת?

למה כל ההמלצות הן למזוודות קשיחות? סתם משקל מיותר וגם אוכל מהנפח של המזוודה?

פורסם

הטרולי למטוס אמור להיות קל, עם נפח פנימי מכסימלי יחסית למידות המותרות, וגם להיות מסוגל לעמוד בתלאות הנסיעה, למשל התהפכות על שיני הדרגנוע, או גרירה על מדרכות חלוקי נחל.

וכדרכו של הפורום היריעה הורחבה, הפעם למזוודות יותר גדולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 45 דקות, ceyal כתב:

תתפלא, תגלגל 3 מכנסיים ו3 חולצות. נכנס יופי בתיקי הגב האלו של המחשבים הניידים.

גם אני טסתי פעם עם תיק גב בלבד ליומיים (או שלושה, לא זוכר), אבל זה היה משעמום וסתם כדי לאתגר את עצמי, למה להתכלב?

פורסם

חזרתי עכשיו מארבעה ימים מלאים בספרד ופורטוגל עם תיק גב בלבד, ועוד היה מקום. אבל זה במזג אוויר חם, בגדלים לא תופסים יותר מדי. לצפון אירופה או צפון אמריקה בחורף זה קשה בהרבה.

לגבי איכות הטרולי, יש לי גם אחד אחר קשיח לא של סמסונייט. לפעמים חברת התעופה מכריחה לשלוח אותו לבטן המטוס כי התאים מלאים. הצליחו לשבור לי אותו באחת הפעמים האלו, למזלי עוד היה באחריות.

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

יש חברות המאפשרות להבטיח העלאת הטרולי לקבינה, כמובן בתשלום נאות. 

אריזה נכונה וגם לבישת ציוד חם בטיסה היא חלק מתורת ההתארגנות לטיול. חוץ מזה, צריך גם ציוד מתאים. למשל ביגוד חם קומפקטי

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם התחלתי ללכת לפי הגישה שאני תמיד יכול לקנות בחול, לפחות דברים מסוימים. נגיד מטריה זה לא משהו שאקח איתי אף פעם כנראה. 

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

העניין הוא שאת מה שאתה קונה בחו"ל בדרך כלל תרצה להחזיר ארצה. טוב, זה יכנס במקום הקופסה של 50 גרם נס קפה והקופסה של 200 מ"ל חלב עמיד 😃.

לא הזכרתי, אבל יש שיטת אריזת בגדים בשקיות ואקום שמקווצ'צ'ת אותם לנפח זעיר.

חוץ מזה, דחף הקניות בחו"ל יורד עם השנים, חוץ ממציאות חריגות וכמובן מוצרים שלא קיימים בארץ. נדיר, אבל יש כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם

אלהה כל מיני שיטות להוציא את האויר המיותר מהבגדים.

עוד לפני כל אלה, ועם טרולים מיושנים לגמרי, נסעתי לחו"ל לכנסים קצרים כולל תלבושת מתאימה, כלומר סט שכלל גם ג'קט ומכנסיים תואמים שהם יחסית bulky. צריך לדעת מה לקחת ומה לא, וגם איך לסדר במזוודה. צריך להוסיף שהיה מדובר בתקופה שבה החברות קצת פחות הקפידו על מידות הטרולי. המשקל היה משמעותי - כי הוא עניין של בטיחות.

• תוכן חדש...