Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

האוטו שלי עכשיו במוסך יבואן בטיפול 90000, והתקשרו לומר שאחד הפלאגים תקוע, והם לא יכולים להבטיחשלא יגרם נזק אם ינסו להוציא אותו. הפלאגים הוחלפו לפני שנתיים או שלוש (לא זוכר כרגע) בטיפול במוסך יבואן אחר, לפי שגרת הטיפולים. האם קרה למישהו? 

אני כרגע אמרתי למוסך שלא יחליפו את הפלאג, ומתכוון לנסוע למוסך שהחליף את הפלאגים לראות מה הם אומרים. 

תודה

מוסיף שהרכב באחריות עדמאוגוסט. 

איך אני מוודא שהמוסך שהחליף את הפלאגים בפעם הקודמת לא יעשה נזק בפתיחת הפלאג וינסה להסתיר את הנזק? הרי האוטו אוטוטו יוצא מאחריות... 

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם
בתאריך 9.6.2022 בשעה 11:56, oleg_kra כתב:

אני כרגע אמרתי למוסך שלא יחליפו את הפלאג, ומתכוון לנסוע למוסך שהחליף את הפלאגים לראות מה הם אומרים. 

רעיון טוב, זה מה שאני הייתי עושה

בתאריך 9.6.2022 בשעה 11:56, oleg_kra כתב:

איך אני מוודא שהמוסך שהחליף את הפלאגים בפעם הקודמת לא יעשה נזק בפתיחת הפלאג וינסה להסתיר את הנזק? הרי האוטו אוטוטו יוצא מאחריות... 

ראשית, תעדכן אותם, שיידעו בדיוק מדוע אתה בא, מוסך מורשה אחר גילה בעיה בצורת הטיפול שלהם, הרכב באחריות - שייקחו אחריות ויידעו מה מחכה להם, אל תתן להם לגלות לבד

כבר חתמתי...

פורסם

אז הייתי הבוקר במוסך. בהתחלה הנציג אמר שהוא צריך לדבר עם מנהל העבודה, ולאחר שחזר, כמובן אמר שצריך לעשות בדיקה ושזה לא באחריות. מזכיר שהאוטו עדיין באחריות. התעקשתי ואמרתי שהם אלה שהרכיבו את הפלאגים והאוטו מטופל אך ורק במורשה יהואן ושאני לא מתכוון לשלם על העניין. המקסימום שהוצאתי ממנו זה "תבוא ביום רביעי לבדיקה, מלא היום". גם אמר שיצטרכו להשאיר את האוטו ליום שלם. לא הודה בינתיים שהם לוקחים אחריות וסוג של התחמק, רק אמר תבוא לבדיקה ונראה. 

שירות במיטבו. 

פורסם

תתקשר לשירות הלקוחות של החברה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 16 דקות, discoTD5 כתב:

תתקשר לשירות הלקוחות של החברה. 

במידה וינסו להתחמק מלקחת אחריות ביום רביעי אתקשר

לפני 9 דקות, Fraysa כתב:

נראה לי שקיבלת 3 סיבות שונות למה לא לטפל במוסך היבואן.

הרכב עדיין באחריות ולכן בינתיים מטפל אצל היבואן 

פורסם
לפני 5 שעות, oleg_kra כתב:

גם אמר שיצטרכו להשאיר את האוטו ליום שלם.

רכב לא צריך להיות יום שלם במוסך בכל מקרה. קובעים יום ושעה, ומגיעים.

פורסם

מציע לך להיות נוכח בשעת הטיפול ולהביט בעובד כאשר מנסים להוציא את הפלאג. כך תפחית את הסיכון לקבלת מידע לא נכון / מדוייק אם העניין לא יפתר בקלות. 

• תוכן חדש...