Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, oleg_kra כתב:

בד"כ במוסכים כאלה לא מאפשרים לך לעמוד לידמהרכב בזמן טיפול

ישנם הרבה מוסכים מורשי יבואן עם חדר המתנה שניתן לצפות ממנו על הרכב במהלך העבודה. בכל מקרה, אני הייתי נשאר שם לזמן העבודה. להוציא פלאג זה עניין של כמה שניות במקרה שאין בעיה. 

פורסם (נערך)

דווקא מהמוסך שעשה את הטיפול האחרון אני מרוצה (למעט עניין המחיר, אבל ככה זה בהרבה מהמוסכים המורשים). לגבי אם הם צריכים לקחת אחריות על משהו שמוסך אחר עשה, אפשר להתווכח על זה... בכל זאת, מוסכים מורשים של אותו היבואן. אבל המוסך שהייתי אצלו היום היה צריך באותו הרגע להתנצל ולטפל ברכב, ולא לנסות להתחמק מהאחריות ולגרור אותי לעוד יום במוסך על חשבון העבודה שלי, בהצהרות של "תביא את הרכב אבל ליום שלם, אנחנו נבדוק, ולא בטוח שניקח אחריות" 

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
  • אהבתי 1
פורסם

נניח שהרכב לא תחת אחריות. כן?

נגרם נזק לרכב באשמת המוסך? והלקוח עוד צריך לשלם?

במקרה הנדון כאן, הרכב כן במסגרת האחריות של היבואן.

לא רק שהם חייבים לבצע את כל העבודה ללא תשלום. ובמקרה של הורדת ראש, אפילו לפצות את הלקוח, על הפאשלה של המכונאי שהרכיב את הפלג.

פורסם

מה הסיכוי שהם יודע שנעשתה פאשלה? אפסי... יגידו שזה קורה... ככה זה ואין מה לעשות. הרי לך תוכיח שלא סגרו במומנט המתאים או שלא שמו גריז נחושת. 

מעדכן שהאוטו משמונה בבוקר במוסך, הודיעו לי עכשיו שהם רוצים לחכות שהאוטו יתקרר ושזה יקח עוד זמן. ראיצי שכן מצליחים לסובב את הפלאג לשני הכיוונים קצת... בינתיים משפריצים חומר שימון ומנסים לסובב קדימה ואחורה. ואני צריך לחזור הביתה באוטובוס ולקחת את הרכב של אישתי לעבודה

פורסם

לדעתי כדאי להשאר באיזור של המוסך אפילו לנסות לעמוד ליד הרכב למקרה שנהרסה שם ההברגה שתדע מזה עכשיו כשהרכב באחריות ולא בפעם הבאה שצריך להחליף לפרקים והרכב כבר לא באחריות ...

פורסם (נערך)

התקשרו להודיע שהוציאו את הפלאג... 

אסע מחר אולי למוסך שהרכיב לי את הפלאגים לפני כמה ימים שיחליפו לפלאג החדש, ועל הדרך שיבדקט שההברגה והכל תקין

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
  • אהבתי 2
פורסם

חבל שלא נשארת להסתכל ולבדוק בזמן אמת מה מצב ההברגה. 

יתכן והצליחו להוציא מבלי לגרום לנזק אבל ההוכחה הכי טובה היא להרכיב אחד אחר ולסגור/לפתוח במומנט הנכון. 

לדעתי לא יזיק לך לבקש תיעוד מסודר מספר הטיפולים כדי שתראה שהכל מתועד כראוי. יכול לעזור לך בעתיד במידה ויתגלה נזק שלא התגלה עכשיו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מעדכן שהייתי במוסך השני וביקשתי שיפתחו שוב את הפלאג החדש, יסתכלו על ההברגה ויראו שהכל תקין. הכל מעדכן תקין לשמחתי והפלאג יצא ללא בעיות. אפילו שמו גריז נחושת הפעם... 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...