Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניע, חוגר, שם את הטלפום במעמד ומפעיל יוטיוב, מכבה את המובילאיי והסטופ סטארט ומתחיל לנסוע.

מנוע ep6 שנשמע כמו מכונת ירייה (ככה גם היצרן מכנה את זה) בחצי דקה הראשונה בהנעות קרות ולא כיף לנהוג ככה בשילוב עם גיר ידני כי הסל"ד די גבוה. אני אוהב את הצליל שיוצא מהאגזוז.

הטמפ' הכי טובה (אידיאלית) למנוע היא טמפ' עבודה(חם), עמידה במקום לא תועיל לכך בכלל. לא סתם מחשב מנוע דואג לסל"ד גבוה בשניות הראשונות.

פורסם

אצלי מניע אח"כ מפעיל יוטיוב ווויז מסדר את הטלפון במעמד טעינה אלחוטית שם חגורה פה כבר עברה דקה שתיים ואז מתחיל לנסוע במתינות

הסל"ד סרק קבוע  900 בכל טמפרטורה

פורסם

מנוע קר - פותח סוויץ' לכמה שניות, מניע, מחכה חצי דקה~דקה ואז נוסע. 

זה הרגל ישן שלי, כך שגם אם הוא מיותר אני עדיין עושה אותו. 

* אם המנוע חם, אז פותח סוויץ' לכמה שניות , מניע ויוצא מיד לדרך. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, FARM כתב:

מערכות הזרקת דלק ומחשבים שדואגים לתערובת ובערה אופטימלית ושהמנוע לא יכבה.

אני זוכר את אבא שלי מניע פורד ברנדה עם צ'וק בימים קרים ולעיתים הרכב היה כבה בתחילת נסיעה אם לא היה מקבל חימום מספיק. במדינות קרות באמת, זה היה יותר רלוונטי.

גם לי הייתה ברנדה.

הכי באסה היה להגיע ליעד ולהבין שכל הדרך נסעתי עם הצ'וק.

ולשאלה המקורית, מתניע ונוסע. בכל מקרה אני לא מאלה שמדביקים את דוושת הגז לרצפה, כך שנוסע כהרגלי הרגיל.

פורסם
לפני 22 דקות, חולה רכב#1 כתב:

מנוע קר - פותח סוויץ' לכמה שניות, מניע, מחכה חצי דקה~דקה ואז נוסע. 

זה הרגל ישן שלי, כך שגם אם הוא מיותר אני עדיין עושה אותו. 

מה תעשה כשתעבור להנעה ללא מפתח?

אפשר להפתר מהרגלים ישנים ולא נכונים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 14 דקות, locus כתב:

מה תעשה כשתעבור להנעה ללא מפתח?

אפשר להפתר מהרגלים ישנים ולא נכונים.

אני מתייחס גם לרכב עם הנעה ללא מפתח. 

כדי לפתוח סוויץ' באוטו כזה לוחצים על מתג ההנעה מבלי ללחוץ על הבלם. 

פורסם

דרך אגב - לפני 30 שנה היה לאבי רנו 19 - שם פרוצדורת ההתנעה היתה פתיחת סויץ', המתנה שמשאבה חשמלית תעלה את לחץ השמן (היה חיווי בלוח המחוונים) ורק אז התנעה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

דרך אגב - לפני 30 שנה היה לאבי רנו 19 - שם פרוצדורת ההתנעה היתה פתיחת סויץ', המתנה שמשאבה חשמלית תעלה את לחץ השמן (היה חיווי בלוח המחוונים) ורק אז התנעה.

מצטער זה לא נכון. אני מכיר את המכוניות האלו. החיווי בלוח שעונים זה מפלס שמן. אין שם שום משאבה חשמלית. 

בהתנעה השעון הזה מראה את מפלס השמן. לא צריך להמתין לשום דבר, זה כמו כל רכב אחר. 

זה השעון הקטן למטה משמאל לשעון סל"ד

אפשר לראות עליו את האייקון של מדיד שמן. 

Screenshot_20220311-210919_(1).thumb.png.be523170fd0095e1cf981ba1e58f9b15.png

• אהבתי 1

• תוכן חדש...