Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מציטוטים של תקשורת רוסית במערבית זה נראה שיש שם איזה שיח שמצפים עכשיו מפוטין לעשות אול אין כדי לא לעצבן את העם שלו או משהו.

אני מקווה שפשוט זה הצבא הרוסי ובאמת אין לו מאיפה להביא עוד חיילים או נשק וגם הוא מבין את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מעניין מה יקרה ברגע שהחורף יתגלגל. הרוסים בקושי מצליחים לתחזק את הכוחות הממונעים שלהם, אני לא רואה מאיפה יהיו להם המשאבים שצריך כדי לשמור על הסקה בכל החזית המבולגנת הזו.

כן, החורף האוקראיני הקשוח, יגרום לצבא הרוסי להתקפל. זה יהיה מצחיק.

מניסיון של חיים בצפון אוקראינה (קייב), נדיר שהטמפרטורה שם בחורף יורדת מתחת למינוס 10 מעלות.

נכון שבשביל ישראל מינוס 10 זה קור שלא יתואר, אבל יחסית לרוסיה זה יום אביבי נעים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, vadim6385 כתב:

אבל יחסית לרוסיה זה יום אביבי נעים.

לישון בחוץ במינוס עשר זה ממש לא נעים, ובהעדר מוטיבציה של החיילים - זה יפגע בהחלט.

וואלה הלוואי וההתקדמות האוקראינית לא תגרום להם להרים את האף כדי לנסות עכשיו לכבוש את קרים, אלא תגרור לאיזה הסכם.

אבל באיזה סרט אני חי.. נראה שאף צד לא מעוניין בהסכם. פינג-פונג של כיבוש שטחים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, avngas כתב:

יבגני פריגוזין מקבוצת וגנר מגייס אסירים למלחמה באוקראינה.

מצטער, הסרטון ברוסית, לא מצאתי תרגום שלו לאנגלית.

https://youtu.be/yOtN3PllDrk

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA_%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%A8

הנה אותו הסרט עם כתוביות די מדויקות באנגלית. די עושה גלים ברשת עכשיו. הבחור עצמו תכשיט. אוליגרך רוסי. "השף של פוטין". ישב בכלא 9 שנים על תקיפות, מרמה, סרסור וכ"ו.

והנה תרגום שמישהו כתב בעברית ברוטר:

אני נציג של חברת הלחימה הפרטית, בטח שמעתם עליה, שמה "ווגנר".
המלחמה קשה, לא מתקרבת למלחמת צ'צ'ניה.

אנחנו משתמשים בערך בפי 2.5 תחמושת ממה שהשתמשו בסטלינגרד.

החטא הראשון - עריקה. אף אחד לא נוסע ברוורס, אף אחד לא נסוג, אף אחד לא נשבה.

כשתעברו הכשרה, יספרו לכם מה לעשות, על שני רימונים שאתם תמיד חייבים שיהיו איתכם.
החטא השני - אלכוהול וסמים באיזורי לחימה. אתם תהיו איתנו חצי שנה, וכל הזמן תהיה באיזורי לחימה.

החטא השלישי זה ביזה, כולל מגע מיני עם הנשים המקומיות, הצמחים המקומיים, החיות המקומיות, הגברים המקומיים - עם אף אחד.

הגיל המינימלי ממנו אנחנו מגייסים - 22 שנים. אם אתם צעירים יותר, צריך אישור מקרובי משפחה שהם לא מתנגדים. הגיל המקסימלי - 50, אבל זה רק אם אתם חזקים, נעשה ממש פה בראיון מבחנים בסיסיים, נבדוק כמה חזקים. כושר גופני חשוב ביותר! רואים כמה אתם חזקים, ואז מקבלים החלטה ומגייסים.

האסירים הראשונים שנלחמו איתי, זה היה הראשון ליוני, 40 אנשים מסנט פיטרסבורג, נכנסו לשוחות של האויב, ושחטו את כולם עם סכינים, 3 נהרגו ו-7 פצועים. אחד מהשלושה היה בן 52, ישב 30 שנים בכלא, מת מוות גיבורים.
אנחנו מסתכלים טוב מאוד על מי שיושב על סעיף 228 (סמים), תוך בדיקה האם אתם מכורים או לא. אם יש שאלות, אנחנו שומרים את הזכות, כל עוד אתם באימונים, לקחת אתכם לפוליגרף, לשאול שאלות.
שמים גם לב לאלה שיושבים על עבירות מין. אנחנו מבינים שיש טעויות.
מה אנחנו צריכים? אנחנו צריכים רק מסתערים. 60% מהחיילים שלי מסתערים, ואתם תהיו מסתערים.
אתם תקבלו את אותו היחס כמו שאר הלוחמים הותיקים שלי, שעברו עשרות מלחמות.
יש לי מטוסים, יש לי טנקים - יש ציוד בשביל לתקוף.
מי שנע קדימה, מי שהכי מהיר - שורד יותר טוב. מי שבורח, לא מבין מה הוא עושה - נכנס לצרות.
אנחנו נדבר עם כל אחד 2-3 שעות, נסתכל בעיניים, נשאל כמה שאלות.
כל מי שנהרג - לוקחים את הגופה למקום שאתם מסמנים בצוואה, לקרובי משפחה או קבורה, איפה שתגידו. קוברים בבית קברות צבאי (בית קברות של גיבורים), איפה שיש כאלה.
מי שלא יודע איפה לקבור אותו - קוברים ליד הכנסיה של ווגנר.

לאחר חצי שנה אתם חוזרים הביתה, מקבלים חנינה. מי שרוצה להישאר איתנו, נשאר. אתם לא תחזרו לכלא.
מי שמגיע אלינו וביום הראשון כבר אומר שהוא הגיע למקום הלא נכון, מקבל סימון של עריק ומוצא להורג.
יהיה לכם 5 דקות לקבל החלטה. לאחר שאנחנו נוסעים - נגמר הזמן.
מי שמוציא אתכם מפה זה רק שניים - אלוהים ואללה, וגם זה בארון קבורה. אני לוקח אתכם מפה חיים, אבל לא תמיד מחזיר חיים.
יש שאלות? יש לכם 5 דקות לחשוב.

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם (נערך)

לשלוח אסירים לחזית זה לא חדש - הסובייטים עשו את זה במלה"ע 2. זה כשנגמר להם כח אדם.

אני חושב שגם אצל אמריקאים היה דבר כזה כשהיה גיוס חובה והיו מלחמות - מי שנתפס על פשע יחסית מינורי, הייתה לו בחירה או ללכת לכלא או למלחמה, כדי לכפר על החטאים שלו.

אני חושב שהפסיקו עם זה באיזשהו שלב, אחרי שהבינו שזה בדיוק הקהל שמבצע פשעי מלחמה למיניהם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי בשפת המקור זה נשמע יותר רציני אבל בעברית זה נראה כמו טקסט גרוע מחוברת הוראות של משחק מחשב משנת 2002, שעוד מכרו משחקים בקופסא פיזית עם חוברת הדרכה מושקעת עם תמונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מסכנות הכבשים באוקראינה .

מה לגבי שכר ובונוסים ?

היום כבר יודעים שהחופשה חצי שנתית לא קיימת. חיילים מהשטח בוכים שדחו להם את החופשה ל 18 לאוקטובר כי חסרים חיילים. 

הגיעה תגבורת להחליף אבל מיד שלחו אותם לחזית ומשם כבר לא ראו אותם . אז אין חופשה. אין אוכל אין פרנסה. קשה . קשה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מעניין כמה מהאסירים האלה יברחו להם ברגע שיחצו את הגבול.

פורסם
לפני 36 דקות, David32 כתב:

אני לא הבנתי מה ההייפ סביב הסרטון. 🤷‍♂️

זה לא שכח האדם של הצבא הרוסי הפורמלי הרבה יותר איכותי מזה - זה האנשים שמגייסים גם ככה. אבל בכל זאת, אני לא רוצה אפילו לדמיין איך החברים האלו יתנהלו בעורף האוקראיני אם חלילה יגיעו לשם.

לפני 36 דקות, vadim6385 כתב:

לשלוח אסירים לחזית זה לא חדש - הסובייטים עשו את זה במלה"ע 2. זה כשנגמר להם כח אדם.

כן ואחר כך היתה להם מלחמה פנימית בבתי הכלא על "הערכים", כי מי שבחר להתגייס כביכול עבר על החוקים הפנימיים של עולם הפשע הרוסי. ולפי ההערכות עוד אלפי בני אדם נפגעו במאבקים האלו במשך השנים שאחרי המלחמה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפי הדיווחים , הצבא הרוסי ירד דרומה כדי להגן מכיוון חרסון. מה שאיפשר לאוקראינים לנגוס בצפון. עכשיו כנראה ישלחו את הצבא חזרה צפונה .

מעריך שבדיוק בקטע הזה , האוקראינים יתקפו את הדרום . אוי לרצועת ביטחון מחוררת שכזו.

שוב מהקלטות הקשר מתברר שהשיטה היתה פשוט לחסל עמדת שמירה רוסית. לעבור אותה ולהסתער על העמדות הקרובות מאחור. המרחק הגדול בין המגדלים אפשר להם לחורר את קו ההגנה הרוסי.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, garicho כתב:

אני נציג של חברת הלחימה הפרטית, בטח שמעתם עליה, שמה "ווגנר".
המלחמה קשה, לא מתקרבת למלחמת צ'צ'ניה.

אנחנו משתמשים בערך בפי 2.5 תחמושת ממה שהשתמשו בסטלינגרד.

החטא הראשון - עריקה. אף אחד לא נוסע ברוורס, אף אחד לא נסוג, אף אחד לא נשבה.
....

מסכנים, נראים בשר תותחים קל לאוקראינים.

לשלוח פושעים ללא ניסיון צבאי מספיק להתמודד עם צבא מיומן, וותיק וחזק יחסית זו התאבדות.

מצד שני, הבוס אומר להם שהסיכוי לחזור חיים לא כ"כ גבוה. אז הציפיות בהתאם

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 13.9.2022 בשעה 20:19, flytomars כתב:

הכצעקתה?

חיכיתי עד שאבדוק קצת את העניינים לפני שאגיב-

ממליץ להפסיק לצפות בתור המונפץ הזה שנועד רק לעשות דרמטיזציה למציאות עד כדי המצאות מוחלטות.

העניין הרבה פחות מסובך ודרמטי ממה שמראים שם, מצאו שעם קצת התעסקות בחיווט המיג 29 (וגם 27!) מזהים את ה AGM88 כ R27S ושלום על ישראל.

מידע מטרה נאסף ישר אחרי השיגור, אבל כל רצף השיגור מתנהל כרגיל עם האוויוניקה של המטוס. לא קיצור טווח ולא כלום.

כמו כן, שום דבר לא "סודי" בזה שארה"ב סיפקה את הטילים האלו לאוקראינה או שאוקראינה עושה בהם שימוש.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...