Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, garicho כתב:

נכון. יהיה יקר, לא הכי כיף, אבל בהחלט חשוב. לפעמים צריך לסבול בשביל ה-Greater good.

לא. כי לא אכפת לך מהגרייטר גוד. לא אכפת משחומים שנלחמים, לא אכפת מדברים אחרים. אכפת כי זה רוסיה. 

לפני 8 דקות, garicho כתב:

מה זאת אומרת לא עזר? כל הנשק הזה מחסל רוסים. זאת המטרה שלו.

וכול השטחים האלה מופצצים והרוסים. זאת הנקודה. חיסול רוסים לא משנה כלום בטווח הבינוני+.

לפני 8 דקות, garicho כתב:

זאת נקודה שאני לא מסכים איתך לחלוטין. אם יש משהו שרוסים מרגישים ואוהבים זאת גאווה לאומית. וכרגע הם מושפלים בצורה כזאת ששום לאדה לא באמת יכולה לעזור להם...

לא הם לא. 

מי שצופה בערוץ הראשון - לא רואה השפלה. וזה מתוך מי שיש לו טלוויזיה. מי שהיום התחדש באיזה 2109 רקובה וצייר עליה Z, זה לא משנה לו. מה זה משנה למישהו מ צ'יטה אם ניצחו באמת או הפסידו ואמרו לו שניצחו. הוא עדיין חי בצ'יטה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

לא. כי לא אכפת לך מהגרייטר גוד. לא אכפת משחומים שנלחמים, לא אכפת מדברים אחרים. אכפת כי זה רוסיה. 

מי שמאיים עלי ועל דרך החיים שלי זה לא זימבבואה או גינאה המשוונית. זה פוטין והשייקה שלו. ובכלל, כמובן שדברים שנמצאים אצלך מתחת לבית הרבה יותר חשובים ממשהו שקורה בצד השני של העיר. ככה זה בחיים.

לפני 6 דקות, David32 כתב:

וכול השטחים האלה מופצצים והרוסים. זאת הנקודה. חיסול רוסים לא משנה כלום בטווח הבינוני+.

יבנו מחדש. את אירופה לא בנו אחרי מלחמת העולם השניה? בנו.

לפני 7 דקות, David32 כתב:
לפני 18 דקות, garicho כתב:

לא הם לא. 

מי שצופה בערוץ הראשון - לא רואה השפלה. וזה מתוך מי שיש לו טלוויזיה. מי שהיום התחדש באיזה 2109 רקובה וצייר עליה Z, זה לא משנה לו. מה זה משנה למישהו מ צ'יטה אם ניצחו באמת או הפסידו ואמרו לו שניצחו. הוא עדיין חי בצ'יטה.

משנה, משנה. אפילו בערוץ הראשון התחילו לדבר אחרת. תראה את סולוביוב מדבר - ומדובר בשר הפרופוגנדה של פוטין. גם הרוסים האובר-פטריוטים שאני מכיר - לדאבוני יש לי כמה כאלה במשפחה - התחילו לבכות בימים האחרונים...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ברור שיבנו מחדש, כמובן לא על חשבון אוקראינה (וגם לא על חשבון רוסיה). 

בינתיים מי שישאר שם זה המסכנים, כי אלה שהיו חכמים ברחו משם גם כן. המשפחות שהגיעו לאירופה יעשו איחוד משפחות. 

אני לא רואה פה עתיד מזהיר.

זוכר שאמרתי לך בפברואר שנדפקנו כולנו?

הנה זה רק קצה הקרחון. הכול בשביל איזה דונבאס иши три года нас.

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם
לפני 23 דקות, David32 כתב:

ברור שיבנו מחדש, כמובן לא על חשבון אוקראינה (וגם לא על חשבון רוסיה)

אחרי המלחמה גרמנים (לפחות מערב גרמניה) שילמו פיצויים לבעלות ברית. כמובן שזה לא כיסה את כל העלויות שיקום, אבל היה עדיין מאוד כבר בשביל גרמניה של 1945.

אני לא דואג לשיקום של אוקראינה. עם הכסף האירופאי והאמריקאי זה יהיה כמו הבדיחה עם רדנק והטורנדו, שהוסיף לו 100 אלף לערך של הבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

אני לא דואג לשיקום של אוקראינה.

אני לא דואג לשיקום שלה. אני דואג לעצמי ולתוצאות של השיקום הזה עלי.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

Damn, איך פוטין לא חשב על ההשלכות של הפעולות שלו עליך... 

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 14 שעות, Giant_TA כתב:

כבשו עיירה בגודל של אריאל עם 26 אלף תושבים, לא הבנתי מה הקשר חרסון? אם יכבשו את חרסון, כמו שאמרתי אגיד שפו, למרות שגם זה יהיה זמני 

אליזבת, כפרה עליה הרסה להם קצת את היחצנות התקשורתית 😄

כן הא, פינטס. בסך הכל תמרון של 70 ק״מ+, כיבוש מחדש של 1000 קמ״ר מהאדמות שלהם, כיתור של כל איזור איזיום והשבתת צומת הרכבות החשובה ביותר לרוסים בכל האיזור. פינטס.

9C15CBBF-DE32-4D42-A29B-E61F1BD2A083.thumb.jpeg.5917c406ff74c999e879efe8501d0432.jpeg

לפני שעה, David32 כתב:

עדיין לא מבין את מקור הדאגה שלך, ואני הרבה יותר קרוב למרכז העניינים.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, garicho כתב:

עדיין לא מבין את מקור הדאגה שלך, ואני הרבה יותר קרוב למרכז העניינים

אתה מוכן לשלם בשביל כמה אוקראינים.

אני לא מעוניין בזה. 

לך הכי חשוב שינצחו את רוסיה, וישפילו אותה (מילים שלך), אותי זה לא מעניין. רחוק ממני.

🤷‍♂️

מקור הדאגה שלי היא שכבר עכשיו עליית המחירים מטורפת, ואני מאוד פסימי לגבי הירידה שלה. 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אתה מוכן לשלם בשביל כמה אוקראינים.

אני לא מעוניין בזה. 

לך הכי חשוב שינצחו את רוסיה, וישפילו אותה (מילים שלך), אותי זה לא מעניין. רחוק ממני.

🤷‍♂️

מקור הדאגה שלי היא שכבר עכשיו עליית המחירים מטורפת, ואני מאוד פסימי לגבי הירידה שלה. 

בסדר, אבל אתה עובד בהיי-טק אם אני זוכר, נכון? אז אינפלציה זה לא משהו שאמור לפגוע בך יותר מידי. בדרך כלל אינפלציה פחות פוגעת באנשים עובדים.

פורסם (נערך)

מחלקת הייטק בתעשיה מסורתית עם דרישה קשיחה (לדעתי), ציוד לתמיד צריכים.

מה שאתה אומר זה 'אתה מרוויח סבבה אז תספוג בשקט'. כמו שאתה עושה כי אתה מעוניין בזה. כמעט כמו מינימייזר שמבחינתו שכולם יסבלו (חוץ ממנו) כול עוד הרצון שלו לפגוע ברוסיה יוצא לפועל. אני פחות מעוניין להוציא יותר כסף על סתם, כמו עכשיו, ובטח על להוציא עוד כסף כדי לשקם איזה ז'ופיאנסק. 

כמובן שאני גם טעון לגבי הצביעות עם הפליטים האוקראינים, אבל זה נושא שונה.

וגם יש בי קצת 'למה לי לא הגיע מסלול לאזרחות אירופאית ב 2006? גם על הבית שלי נפלו טילים'

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

מה שאתה אומר זה 'אתה מרוויח סבבה אז תספוג בשקט'.

זה לא מה שאני אומר. מה שאני אומר זה שהפעולות שלנו לא ישנו יותר מידי. יש מצב קיים. עכשיו צריך לראות מה הדרך הנכונה ביותר להתמודד איתו.

ואני לא יודע עד כמה עליית המחיר היא בגלל המלחמה וכמה היא בגלל הדפסות הכספים בשנתיים האחרונות בגלל הקורונה. 

פורסם
לפני 29 דקות, David32 כתב:

וגם יש בי קצת 'למה לי לא הגיע מסלול לאזרחות אירופאית ב 2006? גם על הבית שלי נפלו טילים'

תהיה עוד הזדמנות, זה רק עניין של זמן, יש משהו מאוד חשוך וסדיסטי לחיות במדינה היחידה בפלנטה שנופלים בה טילים והיא גם בין היקרות בעולם.

פורסם
לפני 27 דקות, garicho כתב:

מה שאני אומר זה שהפעולות שלנו לא ישנו יותר מידי

אני גם ככה לא יכול לעשות כלום חוץ מלכתוב בקארספורום...

לפני 28 דקות, garicho כתב:

עכשיו צריך לראות מה הדרך הנכונה ביותר להתמודד איתו.

לא שואלים אותי.

לפני 28 דקות, garicho כתב:

ואני לא יודע עד כמה עליית המחיר היא בגלל המלחמה וכמה היא בגלל הדפסות הכספים בשנתיים האחרונות בגלל הקורונה. 

זה גם וגם. ועכשיו עם משבר האנרגיה, רוצים לחלק עוד כסף לאנשים כדי שיהיה להם איך לשלם על חימום. כמובן שאני לא אקבל כלום כי אני זה שצריך לשלם את זה 😉.

וכול זה בשביל איזה איזיום? אלה שגרים שם ניסו במשך שנים לברוח למדינות אחרות.

בסדר לא משנה. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

כמעט כמו מינימייזר שמבחינתו שכולם יסבלו (חוץ ממנו) כול עוד הרצון שלו לפגוע ברוסיה יוצא לפועל

מה?

רגע, אולי פספסתי, יש מישהו אחר - חוץ מרוסיה - שאשם במצב הנוכחי? הרי רוסיה במחי יד יכולה להביא לקריסת מחירי הגז על ידי הזרמת גז במלוא הקיבולת של נורד סטרים.

לאף אחד אין רצון "לפגוע ברוסיה" כי רוסיה לא מספיק חשובה כדי שזה יעניין מישהו לפגוע בה. הרצון הוא לשבור את התלות האירופאית בגז הרוסי כי רוסיה הוכיחה (שוב ושוב ושוב ושוב) שהיא דיקטטורה קומוניסטית פר אקסלנס ולמערב אין שום הגיון בלעשות עסקים עם התירוץ המביך הזה למדינה.

אני באופן אישי גם תרמתי כסף לארגונים הומניטריים שפועלים באוקראינה, וגם התרומה הצנועה הזו עלתה כנראה יותר ממה שכל הסיפור הזה יעלה לאזרח ישראלי ממוצע.

פורסם
לפני 9 דקות, MiniMiz3r כתב:

רוסיה הוכיחה (שוב ושוב ושוב ושוב) שהיא דיקטטורה קומוניסטית פר אקסלנס

דיקטטורה כן, קומוניסטית לא.

נכון לעכשיו הם לא יותר קומוניסטים מאמריקאים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...