Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, garicho כתב:

אבל כולם מאוחדים בשנאה לרוסיה 🤣

זה גם לפני המלחמה, וגם לפני עשור. 

מה... מה מצחיק בזה, מה הקשר לעבודה שהם לא באמת עם ערכים שקשורים לאיחוד האירופי ועוד אומרים את זה בפנים. 

כנראה זה סבבה לך כי אתה גר שם ונוח לך.🤷‍♂️

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

התחלתי לראות את הסרטון בגלל הקליקבייט בthumbnail אבל הפסקתי באמצע ועכשיו סיימתי לראות את הסרטון, זרקו אותו מרוסיה ואין לו כניסה יותר.

דווקא היוטיובר שאוהב את USSR נזרק מרוסיה. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

מדינה שנגד ״פליטים״ וחצי ממה שהאיחוד דורש,  כל התרבות הפנימית שלהם היא 1:1 כמו ברוסיה. כמו אלגרו במקום ebay, וכל שירות אחר שהוא סוג של «импортозамещения» תחת סיסמאות שונות. סופר לאומנות.

דווקא פולין קלטה הכי הרבה פליטים מאוקראינה מבין כל מדינות האיחוד, ובמרווח ענק מהשאר. גם לפני זה עם פליטים בלורוסים מבילורוס. אין להם בעיה עם פליטים כל עוד הם לבנים… ☹️

ואלגרו סמארט זה מדהים. יחד עם inpost זה פתרון מעולה שעובד מעולה. לצער חשבון הבנק שלי זה נמצא בשימוש כמעט יום-יומי…

דווקא עכשיו אמאזון פתחו חנות פולנית. וכולם קונים בגדים דרך zalando. בכל מדינה גדולה יש את השירותים הספציפיים שעובדים בה וכאלה שלא הצליחו לתפוס. זה לא מדד לרמת ״המערביות״ של מדינה.

מה שכן הם לאומנים. מסכים איתך לחלוטין בנקודה הזאת. תחושה משולבת של נרדפות ומסכנות מצד אחד עם הרגשת קיפוח תמידית מצד אחר. גם זה מתחיל להשתנות עכשיו. במיוחד בקרב הדור היותר צעיר. כמובן שיש כוחות - השמרנים והכנסיה בעיקר - שמנסים להשאיר ולנגן על כך, אבל הדור הצעיר כבר לא שם.

פורסם

המלחמה הזו הורסת כל חלקה טובה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעתיים, yehuda-k כתב:
בתאריך 1.9.2022 בשעה 17:49, falou כתב:

רק רבין עשה זאת במהלך חסר אחריות. מה לא ברור?!

כולם פה יודעים עברית, ולכן ההתכחשות שלך לדבריך לא פועלת. אתה כתבת במפורש שרק רבין...ניסה להגיע לשלום תמורת הגולן...

לא,

הוא כתב שרק רבין - במהלך חסר אחריות.

כלומר האחרים עשו את המהלך, אך לא בחוסר אחריות, אתה מפספס את הנקודה שלו

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

זה גם לפני המלחמה, וגם לפני עשור. 

מה... מה מצחיק בזה, מה הקשר לעבודה שהם לא באמת עם ערכים שקשורים לאיחוד האירופי ועוד אומרים את זה בפנים. 

כנראה זה סבבה לך כי אתה גר שם ונוח לך.🤷‍♂️

מה לעשות שבמשך 200 שנה הרוסים היו אלה שדפקו אותם, ולא ביקשו סליחה אף פעם?

מה שמצחיק זה שלמרות ההבדלים הגדולים בין המחנות בפולין, כולם מאוחדים בשנאה לרוסיה. 

ולגבי הערכים של האיחוד - בוא לא נכנס לזה. זה לא הדיון. ולדעתי הפולנים טועים בצורה קשה בעליה שלהם על בריקדות בנושא המשפטי, אם כי יש להם טענות לגיטימיות בעניין מהגרי העבודה שקוראים לעצמם פליטים.

ולא הבנתי מה סבבה לי? בסופו של דבר אני אכן גר פה כי נח לי, אבל אני ישראלי. אין לי אזרחות פולנית (וגם לא מתוכננת אחת כזאת).

פורסם

עוד מחשבה על Bald and bankrupt, אני די מאוכזב שזרקו אותו מרוסיה, לא ציפיתי שעד כדי כך הוא יזרק מהמקום הזה. אני אוהב את הסרטונים שלו.

עריכה:

בתחילת המלחמה, עברה לי המחשבה על היוטיוברים ומה יקרה להם. כנראה שאחרי חצי שנה, לא עפים שמסתובבים שמה "עיתונאים".

אחד מהיוטיוברים שאני עוקב אחריהם (NFKRZ) כבר עזב לפני חצי שנה כשראה שהכל מתחיל להשתנות.

דווקא Bald and bankrupt המשיך להוציא סרטונים מבלי לתת את הטייק שלו למצב הנוכחי.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 15 דקות, DareDevil כתב:

דווקא היוטיובר שאוהב את USSR נזרק מרוסיה. 

הוא יודע להעריך את ההיסטוריה והאנשים שם, והכל שם פשוט מרתק, אבל הוא לא הרחיב יתר על המידה בדיוק על מה הרחיקו אותו, הוא רק ציין שזרקו אותו לכלא לכמה ימים, כנראה ראו שהוא מבקר ולא אהבו את זה ו\או חושבים שהוא סמוי\מרגל\יכול להעביר מידע, המצב מאוד רגיש כיום ולא עוזרת העובדה שהוא אזרח בריטי, בסרטון קודם שלו לא נתנו לו להיכנס לאוקראינה כי יש לו הרבה אישורי כניסה מרוסיה, אני מקווה שזה לא סיום המסעות שלו בכלליות, זה ממש מעציב אם כן. 

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

מה לעשות שבמשך 200 שנה הרוסים היו אלה שדפקו אותם, ולא ביקשו סליחה אף פעם?

ביקשו סליחה?

מי מבקש סליחה? לא הבנתי ממתי אימפריות מבקשות סליחה...

אחרים לא דפקו אותם?

בלי להיכנס בכלל למי זה בכלל פולין...

לפני 14 דקות, garicho כתב:

אין להם בעיה עם פליטים כל עוד הם לבנים

נכון, גזענות פרופר ועוד הם אומרים את זה בגאווה.

גם בהולנד גזענים, אבל לפחות בשקט. שזה מעצבן אותי אישית - אבל לא על זה הדיון.

לפחות מתחילים להודות שכול האוקראינים האלה שבאו - הולכים להישאר פה ולהביא עוד את שאר המשפחה שלהם באיחוד משפחות. בסופו של דבר פוטין עשה את מה שרבע מהאוקראינים רצו - פתח להם את הדלת למערב.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לפני 11 שעות, falou כתב:

ויקיפדיה זה לא מקור.

אם לדעתך "ויקיפדיה זה לא מקור", איך זה שאתה בעצמך המלצת על ויקיפדיה:

בתאריך 12.3.2022 בשעה 17:02, falou כתב:

בימינו יש וויקיפדיה, אתה יכול לקרוא לפני שאתה עונה...

חבל שאתה פוסל  או ממליץ על מקור רק לפי האינטרס שלך. האם כבר אין ערך לאמירת אמת?

טעית כשכתבת: "רק רבין, במהלך חסר אחריות, ניסה להגיע לשלום תמורת הגולן בתחילת כהונתו."

והראיתי שטעית במאמרים וספרים של אמריקאים וישראלים רשמים שטיפלו בדיוק בנושא זה, ובערך על יחסי ישראל סוריה בויקיפדיה. אבל אתה מתעקש להתעלם מטעותך הבוטה ע"י התעלמות ופסילת  מה שבא לך ומטביע בהרים של מלל לא רלבנטי את הענין הפשוט של הודאה בטעותך.

לפי הויקיפדיה למשל, טעית בטענה שרק רבין ניסה להגיע לשלום עם סוריה תמורת הגולן, וגם נתניהו בכהונתו הראשונה, ברק, אולמרט ונתניהו בכהונתו השניה, ניסו להגיע לשלום עם סוריה תמורת הגולן.

https://he.wikipedia.org/wiki/יחסי_ישראל–סוריה

לאחרונה המצאת תירוץ חדש, שכביכול כוונתך שרק רבין התכוון למהלך חסר אחריות:

לפני 11 שעות, falou כתב:

למה אתה מתעלם ממה שכתוב בפירוש: במהלך חסר אחריות?

אבל גם לתירוץ חדש ומטעה זה , לא טרחת להביא מקור. גם לא תוכל למצוא מקור כי חוץ ממך אין מי שטוען שרבין ויתר על הגולן בחוסר אחריות, ואילו נתניהו, ברק, אולמרט ושוב נתניהו, ויתרו על הגולן מתוך אחריות. אין תוחלת להטעיה זו שלך.

לפני 12 שעות, yehuda-k כתב:

אולי תודה כבר שטעית בטענתך שרק רבין היה מוכן לרדת  מ (רוב?) רמת הגולן במסגרת משא ומתן עם סוריה, ושגם נתניהו קידם זאת, ופעמיים ?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, yehuda-k כתב:

לפי הויקיפדיה למשל, טעית בטענה שרק רבין ניסה להגיע לשלום עם סוריה תמורת הגולן,

איפה כתבתי ״שרק רבין״

לפני כשעה, yehuda-k כתב:

וגם נתניהו בכהונתו הראשונה, ברק, אולמרט ונתניהו בכהונתו השניה, ניסו להגיע לשלום עם סוריה תמורת הגולן.

לא שלום תמורת הגולן, להוציא ברק, שהתקפל מיוזמתו. שלום תמורת הגולן ודברים נוספים.

במקרה של ביבי בכהונתו השנייה, אסד פנה אליו, הוא הציב תנאי, ואסד לא חזר. זה מה שכתוב בקישורים שאתה הבאת.

לפני כשעה, yehuda-k כתב:

ואילו נתניהו, ברק, אולמרט ושוב נתניהו, ויתרו על הגולן מתוך אחריות. אין תוחלת להטעיה זו שלך.

ברק נסוג מיוזמתו, אולמרט, אין לי מושג, ביבי הציב תנאים שהם יותר מנורמליזציה וחילופי שגרירים, שזו חוסר האחריות, כי אין משמעות לנורמליזציה עם שלטון טוטליטארי במדינה מלאכותית, שיכול ליפול מחר. והוא אכן נפל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 18 דקות, falou כתב:

כי אין משמעות לנורמליזציה עם שלטון טוטליטארי במדינה מלאכותית, שיכול ליפול מחר. והוא אכן נפל.

אם התנאים האחראיים של נתניהו היו מתקבלים, בשנת 2012 היינו מקבלים את דאע"ש על שפת הכנרת.

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אם התנאים האחראיים של נתניהו היו מתקבלים, בשנת 2012 היינו מקבלים את דאע"ש על שפת הכנרת.

או שלא.

בכל מקרה, הדחייה הייתה על הסף. אבל בו נניח שאסד היה נוטש את האיראנים וחיזבאללה, עובר לקבל גב מהמערב... אולי המשטר שלו היה מחזיק יותר טוב ודאעש לא היו נכנסים בכלל?

כמו שהם לא נכנסו לירדן, כי הם יודעים עם מי לא כדאי להתעסק.

לך תדע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הטעית במשפט זה:

בתאריך 16.8.2022 בשעה 20:13, falou כתב:

רק רבין, במהלך חסר אחריות, ניסה להגיע לשלום תמורת הגולן בתחילת כהונתו.

וגם במשפט זה:

בתאריך 29.8.2022 בשעה 22:45, falou כתב:

אין שום עדות רצינית לגבי כוונה לרדת מרמת הגולן ב-2010

ואתה מתחמק מהכרה בטעויותך ע"י פיזור מסך עשן, התפתלויות מילוליות וע"י העמדת פנים שאתה משיב להאשמות אחרות ושונות. אתה מטשטש ע"י התיחסות מיותרת לטענות שכלל לא נאמרו למשל מי יזם את השיחות בין ישראל לסוריה, או מי יזם את הפסקת השיחות.

בנוסף למקורות שהבאתי, מציע שתקרא גם בויקיפדיה לגבי המשא ומתן בין אולמרט לסורים:

https://he.wikipedia.org/wiki/שיחות_ישראל–סוריה_(2008)

אפילו לפי המתנגדים לנסיגה מרמת הגולן, התקימו כל המגעים הנ"ל, וגם ממשלת ישראל בראשות אשכול, מיד לאחר ששת הימים החליטה על נסיגה מרמת הגולן (ומסיני, ולאחר זמן ביטלה את ההחלטה).
https://www.golancoalition.org/he/מחקר/סקירה-נסיונות-הנסיגה-לאורך-השנים/
האם לשיטתך גם ממשלה זו גילתה חוסר אחריות בנכונותה לסגת מכל רמת הגולן כמו שהטעית לגבי רבין? או שלשיטתך היא דווקא גילתה אחריות כמו לשיטתך כל ראשי הממשלה האחרים שהציעו לסגת מרמת הגולן?
זכור כי כנראה שאתה היחיד בעולם שטוען שבנכונות לנסיגה  רבין גילה חוסר אחריות, בעוד שבאותה נכונות לנסיגה הממשלות האחרות כן גילו אחריות? (ממשלות אשכול, רבין, נתניהו הראשונה, אולמרט, נתניהו השניה)

אולי תודה כבר שטעית בטענתך שרק רבין היה מוכן לרדת  מ (רוב?) רמת הגולן במסגרת משא ומתן עם סוריה, ושגם נתניהו קידם זאת, ופעמיים ?

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם
לפני 45 דקות, falou כתב:

בכל מקרה, הדחייה הייתה על הסף.

היא הייתה על הסף כמו שכדור הארץ שטוח. די, מיציתי את הדיון. ברור שאין לך מושג על מה אתה מדבר. 

• תוכן חדש...