Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

33 מיליארד דולר, מתוכם 20 מיליארד סיוע צבאי. זה בנוסף למורל האוקראיני והרוסים נמצאים עמוק עמוק בבוץ.

בנוסף, הצלחות יפות לאוקראינה בימים האחרונים סביב חרקוב. הצליחו לשחרר לא מעט כפרים מסביב ומאיימים בניתוק ההספקה מהכוחות האוסים שערוכים באיזור איזיום…

פורסם

רוסיה מזמן עברה עברה למוד לחימה כוללת, זה כבר לא קשור לדמבאס או לקרים

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא ההיפך. הם התחילו במוד של לחימה כוללת בנסיון לכבוש את כל אוקראינה ואז נסוגו והצטמצמו לאזור דונבאס-אזוב-הים השחור.

פורסם
לפני 8 דקות, bobi כתב:

מה רוסיה רוצה מחרקוב?

היא העיר השניה בגודלה באוקראינה, אבל לא נמצאת על ציר דונבאס-קרים.

כי למרות שהיא השניה בגודלה, היא ממש על הגבול עם רוסיה, אז הרבה יותר קל לתקוף אותה וכיבוש שלה יהיה השיג די משמעותי לרוסיה..

אבל כן, רוב ההשקעה היא במקום אחר. קרים-חרסון (שכבר עוברת לרובל, למרות שנמצאת בעומק אוקראינה!)-ניקוליב-אודסה-טרנסניסטריה.

למרות שכרגע כבר כמה ימים די שקט, אין תקיפה מסיבית. יש מצב שפוטין מחכה להכרזה חגיגית ב 9 במאי...

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Ooga כתב:

יש מצב שפוטין מחכה להכרזה חגיגית ב 9 במאי...

מעניין אותי איך משרד התעמולה שלו הולך לסובב את זה.

"פתחנו במבצע צבאי מיוחד כדי להפיל את השלטון היהודו-נאצי של אוקראינה, ולהרחיק את נאט"ו מגבולות רוסיה.

לאחר שלושה חודשי לחימה, מדינות נאט"ו בראשות ארה"ב מזרימות היום כמויות אדירות של נשק וציוד לחימה לאוקראינה, ובמקביל מטילות סאנקציות חסרות תקדים עם רוסיה.

אה, הנשיא היהודו-נאצי שכל כך רצונו להפיל, הפך לגיבור עולמי.

אנו מכריזים על המבצע כעוד הצלחה מסחררת של הצבא האדום במאמץ לשמירת שלום עולמי".

הדבר הכי טוב שמיסטר פוטין יכול לעשות עכשיו לעצמו זה להתפטר, להיעלם יחד עם משפחתו לאיזושהי מדינת עולם רביעי, ולקוות שלא ימצא אותו שם איזה שליח פיצה שמקבל משכורת מCIA.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, bobi כתב:

שום בעיה. הוא יגיד שההתקדמות לקייב היתה פעולת הטעיה ולא המאמץ העיקרי.

ברור, פעולת הטעיה עם 50%+ מהכח הלוחם והיחידות הכי טובות שלהם. אם הרוסים באמת מאמינים בזה, זה אומר עליהם הרבה…

פורסם

מאמינים ואומרים אמן על כל מילה שיוצאת לו מהפה. 
אבא שלי גר ברוסיה כל יום שולח לי קישורים לסרטונים של סלביוב או שופר אחר של הקרמלין. אני כבר מתפלל שגם את הטיקטוק יינתקו לו.

המסר העדכני של הפרופגנדה הוא שהצבא הרוסי נכנס לעומק אורקאינה כדי להחליש את הצבא האוקראיני ולהפסיק את התוקפנות כלפי אזור דונבאס ועכשיו אחרי שהוא ניצח את הצבא האוקראיני הוא מתפנה כלפי ניקוי השטחים של דונבאס מארגוני טרור נאציים.

פורסם (נערך)
לפני שעה, vadim6385 כתב:

אנו מכריזים על המבצע כעוד הצלחה מסחררת של הצבא האדום במאמץ לשמירת שלום עולמי".

לא ירדת לסוף דעתי.

לפני כחודש הדעה אכן הייתה שפוטין ינסה להציג תמונת ניצחון ב 9 למאי.

לאור המצב בשטח, תמונת המודיעין השתנתה וכרגע חושבים שפוטין יכריז מלחמה (כי עד עכשיו זה הוגדר כמבצע) וגיוס מילואים כולל, בגלל הצורך להלחם בנאציזם.

מאיך שזה נראה בתקשורת הרוסית, והנסיון הרוסי לעורר פרובוקציה בטרנסניסטריה, יש מצב שזה באמת נכון. נדע בשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

בשקט בשקט:

הקונגרס אישר הסכם lend lease מול אוקראינה

https://www.cbsnews.com/news/lend-lease-ukraine-weapons-bill-passes-congress/

ז"א אוקראינים מזמינים מארה"ב מעכשיו מה שצריך, ומשלמים מתישהו אחר כך בעזרת השם בלי נדר.

בלי להסתמך על תרומות של טילי ג׳אוולין ומשלוחי ציוד סובייטי מיושן ממדינות מזרח אירופה אחרות.

שוקינג. מי היה מאמין שארה"ב תנצל את המלחמה לטובתה (הכל כמובן מאלטרואיזם טהור ולא חלילה כדי להגדיל את היצוא הביטחוני על הגב של אזרחי אוקראינה).

אם הייתי מאמין בתיאוריות קונספירציה עוד הייתי חושב שטראמפ הוחלף בביידן הדמנטי רק כדי שיבשילו התנאים למלחמה באוקראינה.

אגב, הקלות בה מחרימים/חוסמים כל מה שאיכשהו קשור לרוסיה (למשל הטניסאים הרוסים בווימבלדון, שבאמת אין לי מושג על מה ולמה) צריכה להטריד גם אותנו לקראת ה"מבצע" הבא בעזה/לבנון.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, garicho כתב:

33 מיליארד דולר, מתוכם 20 מיליארד סיוע צבאי. זה בנוסף למורל האוקראיני והרוסים נמצאים עמוק עמוק בבוץ.

עם כל כך הרבה שמן למדורה... לא יודע מה ישאר מאוקראינה ביום שלמחרת :-(.

מה ההפתעה- התעשיות הביטחוניות קיבלו את שלהן :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני כשעה, hwgeek כתב:

עם כל כך הרבה שמן למדורה... לא יודע מה ישאר מאוקראינה ביום שלמחרת :-(.

מה ההפתעה- התעשיות הביטחוניות קיבלו את שלהן :-(.

אם כבר, בקצב הזה רוסיה צריכה להתחיל לדאוג לתשתיות שלה…

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

שוקינג. מי היה מאמין שארה"ב תנצל את המלחמה לטובתה (הכל כמובן מאלטרואיזם טהור ולא חלילה כדי להגדיל את היצוא הביטחוני על הגב של אזרחי אוקראינה).

אם הייתי מאמין בתיאוריות קונספירציה עוד הייתי חושב שטראמפ הוחלף בביידן הדמנטי רק כדי שיבשילו התנאים למלחמה באוקראינה.

וואט? ארה"ב שופכת כסף של משלמי המיסים לאוקראינה ואתה אומר "זה טוב להם" איך להוציא כסף מהכיס עוזר לארה"ב בדיוק? (בנוסף לעליה במחירי הדלק והתבואה בעקבות המלחמה)

רוסיה חלשה בידי פוטין שמוכרת את המשאבים שלה בזול זה מה שמועיל לארה"ב וטראמפ הבין את זה טוב מאוד בגלל זה הוא סוג של "תמך" בפוטין.

• אהבתי 1
פורסם

ונראה לך שארה"ב מעניקה את הסיוע הצבאי זה בחינם?

אצל האמריקאים אין מתנות חינם, והאוקראינים יצטרכו לשלם על זה במוקדם או במאוחר.

• תוכן חדש...