Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

משפחה זוג + 3 רכב ראשון ליסינג תפעולי לנסיעות ארוכות כ200קמ ביום (בוחן להחליפו באחת מהחשמליות) ואשמח להצעה לרכב שני  שיהיה גם מפנק לנסיעות קצרות(20קמ ביום) ואולי בסופשים עם המשפחה (אם הראשון לא יספק את הסחורה)

ביד2 יש מס' כיוונים - פאסאט, וולבו s בג'יפים יש סנטה פה דיזל וטיגואן (ועוד כמה שנראה לי פחות רלוונטים)

אשמח להמלצות, עד 45א שח

תודה

פורסם

ולוו בשנים הרלבנטיות ופאסאט הם בורות ללא תחתית. לשניהן גירים רובוטיים לא אמינים במיוחד ויקרים לתיקון ומנועים שנוטים למסורת את נשמתם לבורא (בולוו יש את האקובוסט של פורד בפאסאט את ה1.8 tsi שמניסיוני לעיתים רחוקות מגיע ל100 אלף קילומטר)

הייתי ממליץ לחפש משהו יותר פשוט אולי יונדאי i40 או סיטרואן C4 פיקאסו יש פו שרשור מקביל על הפיקאסו אני ממליץ לקרוא אותו. לדעתי זה רכב מצויין מרווח ומפנק אך עם כמה נקודות חולשה שאם מטפלים בהם אפשר לזכות ברכב טוב לטווח הארוך.

• תוכן חדש...