Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד 

שואל בשביל חבר. 

האוטלנדר 2020, עבר תאונה מקדימה ומאחורה, מהתמונות שראיתי, החלק האחורי, הנזק יחסית לא רציני, מקדימה לעומת זאת, נראה שהרכב קיבל את כל האלמנט, ללא פתיחת כריות. 

צירפתי דו"ח ראשוני של שמאי עם קביעת אובדן להלכה. 

לעניות דעתי, לא הייתי מתקרב לרכב לא משנה מה,  חבר לעומת זאת, דוקל זאת בחיוב( מכירים היכרות אישית עם הסוחר). 

במידה וכן מחליטים לקנות כזה רכב, האם הוא אמור לעבור בדיקות מיוחדות( כן, לפי טענת הסוחר )? 

מה נדרש מהקונה לבדוק/לשאול בנוסף? 

Screenshot_20211114-221457_WhatsApp.jpg

Screenshot_20211114-221531_WhatsApp.jpg

Screenshot_20211114-221611_WhatsApp.jpg

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא הייתי רוכש רכב בשום מחיר.

לך תדע מה החוזק של קורות הרוחב התחליפיות ששמו לו, ובכלל עד כמה הרכב בטיחותי אחרי התאונה.

לא הייתי מסיע את היקרים לי ברכב כזה.

זאת מעבר לעובדה שלך תדע איזה תקלות יצוצו בהמשך הדרך.

וכל זה עוד לפני שדיברנו על הערך המסחרי (הירוד)

• רעיון טוב! 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תגיד לרועי לרדת מזה. 

יש כל כך הרבה אאוטלנדרים למכירה, למה דווקא את הנבלה הזו? 

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בס"ד 

זה גם מה שאני חושב( וגם כתבתי את זה ). 

מהיכן אתה מכיר את רועי?? 

• מצחיק 5

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מצטרף לדעות שהציגו פה. לדעתי לרכוש ולנסוע ברכב כזה זו סכנת נפשות.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• ספונסר פורום
פורסם

קנייה של רכב שעבר סטטוס של אובדן להלכה היא עניין מורכב...

מצב אחד - העובדה שלא נפתחו כריות אויר אומרת לנו שהמכה מקדימה היתה במהירות יחסית נמוכה.

ברור שאם היו נפתחות כ"א הרכב היה הופך אובדן גמור (עקב עלותן הגבוהה), ומכאן יסיק כל אחד 

את מסקנותיו.

אישית - לא הייתי קונה רכב כזה בשום אופן להסעת היקרים לי, משום שכפי שנכתב כאן, קשה מאד לדעת מה תהיה התנהגותו

במקרה של תאונה נוספת, חו"ח. עבורי זה מספיק על מנת לפסול.

מאידך , יש כאלו שהחיפוש אחרי מציאות הוא חזות הכל עבורם, ואז זו כבר שאלה של מחיר. 

בכזה סוג נזק, 30% פחות ממחירון צריכה להיות רק נקודת הפתיחה... בדיקה במכון מעולה/מוסך מצויין היא כמובן חובה,

ועמידה על המקח גם כן, כי בבוא היום יהיה קשה לא פחות למכור את הפרודוקט הנ"ל.

כמו כן יש לקחת בחשבון שבאובדן להלכה יש סיכוי גבוה שאחריות היבואן לא תינתן על תקלות שנוגעות אפילו תאורטית

למכלולי הרכב (כי תאונה היא שימוש לא סביר ברכב...), וברכב 2020 זה עוד יותר צריך להשפיע על המחיר.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...