Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לצהריים אני מביא  כותרת של כתבה על מלחמתם של כחולי המדים בכנופיות עבריינים נושאי נשק,

כחלק מהמאבק הם מחלטים רכב שיש בו נשק כלשהו - מעשה מבורך ואכן אולי יעזור למלחמה הזו שנפגעים בה הרבה אזרחים תמימים מן השורה.

https://www.mako.co.il/men-men_news/Article-5e1f88c393efc71027.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1943416319

השאלה הינה האם מי שרוכש רכב  (בהנחה גדולה לפי המשטרה) לא צריך לחשוש שיגיע אליו אותו בעלים של הרכב ? או שאין כאן כלל נושא לשאלה.

אם זה רכב "רגיל" אני מאמין שלא תהייה בעיה אך אם זה רכב יוקרתי במיוחד כגון R8 AUDI או BMW M3 וכדומה שנושקים למליון שקלים כאן אכן יש התלבטות.

יום נהדר ואשמח לקרוא תשובות של חברי הפורום

קובי

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

הייתי חושש מטעות בזיהוי על ידי חוליית מחסלים.

לא, תודה.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמורת המיליון שקלים שלי, אני אקנה רכב ללא פוטנציאל להביא אל סף ביתי אנשים לא נחמדים. 

גם תמורת 100.0 אש"ח. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, shugiflex כתב:

תלוי מה גודל ההנחה.

אין הנחה שזה קשור לחיים :( וכמו שכולם רשמו זה רק מתכון לצרות

לפני 9 דקות, discoTD5 כתב:

תמורת המיליון שקלים שלי, אני אקנה רכב ללא פוטנציאל להביא אל סף ביתי אנשים לא נחמדים. 

גם תמורת 100.0 אש"ח. 

כמה שאתה צודק.

לפני 11 דקות, sperial כתב:

לא, תודה.

ואכן גם אתה מאד צודק

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איזה עבריין זה.

רכב של איזה עשיר שנתפס מעלים מס הייתי קונה, אבל רכב של ברון סמים, לא תודה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. אף אחד לא יטרח לספר לקונה, שהרכב הוחרם מעבריין.

2. הנחה גדולה? אולי בחלום.

יוצא מכך שאזרח תמים יקנה רכב במכרז במחיר קצת יותר נמוך ממחיר השוק. ואז יקלע לצרות כפי שהזכרו פה בתגובות.

פורסם

המשטרה צריכה להחרים את הרכב לשימוש השוטרים בשטח.
ג'יפים למג"ב נגב, רכבים פרטיים לשוטרי הסיור ומשטרת התנועה.

ככה עושים צדק.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 5
פורסם

להתרחק מזה כמו אש, הדבר היחיד שמנחם בסיפור הוא שאתה יודע מראש שאתה קונה רכב שהיה לעבריין ולא מגלה את זה בעקיפין, קבלו סיפור: 

מכר קנה רכב יוקרתי שהיה שייך לעבריין והוא לא ידע זאת, יום אחד בנסיעה לעבודה הרכב מקבל צרור ירי לדלת הנהג והוא ניצל בנס. 

ובינינו, עם תוכניות המימון היום, למה לחסוך 50 אלף ולהיכנס למיטה חולה כשאפשר לישון בשקט ? 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, חולה רכב#1 כתב:

מכר קנה רכב יוקרתי שהיה שייך לעבריין והוא לא ידע זאת, יום אחד בנסיעה לעבודה הרכב מקבל צרור ירי לדלת הנהג והוא ניצל בנס.

זה לא בסדר שהמתנקשים לא בדקו קודם באפליקציה "עבריינט" לראות למי שייך הרכב. 

• מצחיק 12

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סוחרים קונים את הרכבים ומוכרים הלאה לקונה שלא יודע.

לא מכיר סיפורים על עבריינים ששיכנעו את הקונה להחזיר את הרכב.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

לא, תודה.

פחות או יותר הסיבה העיקרית שלא לקחת את ה"מציאה".

Isuzu Pickup 4X4 1993 2.0l ->Suzuki Jimny 2008 1.3l->Mazda 2 2015 1.5l

פורסם

ידידה טובה נוהגת כבר שנים על לנדקרוזר קצר שחור שהיה שייך לעבריין שכבר איננו עימנו כמה שנים. הרכב כבר לא צעיר אבל זוכה "לכבוד רב" בכל מקום אליו היא מגיעה 😂

לטענתה, העולם העברייני מכיר את כלי הרכב של "בכיריו" ולכן חלקם מתנייד ברכבים שכורים. אלו שמחזיקים ברכבים מפוארים מצויידים באמצעי הגנה שלא כדאי לסוחר לקנות ולפרק על מנת למכור "בשוק החופשי". 

לא כל רכב מחולט שייך ל"דמות בכירה" , רק שלא ניתן לדעת מי הבעלים המקורי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...