Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

האוטו אצלי רק 7 חודשים ולא זוכר אם זה היה ככה או לא, אבל לאחרונה זה מפריע לי יותר ויותר.

כשמכניס להילוך ראשון הוא נכנס באופן לא חלק, מרגיש כמו שני ״קליקים״ ולא אחד, ומרגיש שכדי להגיע אל הקליק השני אני צריך להשתמש בטיפה יותר כוח.

לתחושתי זה רנדומלי, וזה קורה בערך 30-40% מהפעמים.

האם זה משהו שאפשר לכוון או לתקן?

דבר נוסף שאולי קשור, יש רחשים של מיסב הלחץ (או דסקת לחץ, מה שלא קוראים לזה, אני לא ממש מבין). כשהקלאץ  מורם הרחש מפסיק, וכשהקלאץ לחוץ אפשר לשמוע את זה., מעין רחש גלגיליות כזה.  האם זה תקין? ואם לא, זה אומר שהגיע זמן להחלפת מצמד?

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Dudi2
הגהה

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

הייתה לי פולו 2014 (1.2 ידנית) שרכשתי חדשה מהסוכנות.
הילוך ראשון התנהג בדיוק כמו שכתבת, חשבתי שזו תקלה, אבל מסתבר שזו הייתה התיבה.

במוסך אישרו שהגיר תקין ושזה אופייני לו, הציעו לשלב לשני ואז לראשון.

היום בפולו 2020 הידנית שלי, אין את התופעה הזו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@beresford תודה על התגובה.

אני מניח שהתכוונת למוסך יבואן שאמר שזה אופייני לגיר? מעניין אם זה קיים בשאר הוואגיות מאותן שנים.

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

• תוכן חדש...