Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב חדש עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אחרי מספר כישלונות בשוק המשומשות החלטתי לקנות רכב חדש ואשמח להמלצות.

חשוב לי שהרכב יהיה מאובזר ועם מערכות בטיחות.

כרגע רווק אז נפח מנוע מעניין יותר מנפח תא המטען, ורצוי משהו בגודל בינוני (ג'יפונים גם אופציה). תודה לעוזרים! 

פורסם
לפני שעה, Geko כתב:

אחרי מספר כישלונות בשוק המשומשות החלטתי לקנות רכב חדש ואשמח להמלצות

אהלן, מה הכוונה לכשלונות ? 

כי אם קנית רכב שהוא מלכתחילה לא אמין, ממוכר מפוקפק, מגרש קטן וללא אחריות אז זה רוב הסיכויים יהיה כשלון. 

אם אפשר שתכתוב מה הדרישות שלך מהאוטו, ואם ישנן אופציות אמינות יד 2 עם אחריות האם זו אופציה ? 

המלצה שלי היא לקנות אוטו מסוכנות גדולה כמו בעלת מוניטין טוב וידוע, כי אם תתגלה תקלה באוטו הם לרוב יתקנו בהקדם.

פורסם
לפני כשעה, ניר בר כתב:

קורולה היברידית לימיטד

למה רווק צריך רכב משפחתי סדאן?

נפח מנוע גם לא צריך להוות שיקול משמעותי, כי יש מנועי טורבו שסוחבים נהדר עם נפחים קטנים יחסית (1.0-1.5) לעומת רכבים עם מנועים גדולים יותר אך ללא טורבו (1.6-2.0).

מה אופי הנסיעות? כמה קילומטרים צפוי לנסוע בשנה?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז כדי לחדד את הבקשה, אני מחפש רכב שיהיה לי לנסיעות רגילות (קניות, לבקר את ההורים, דייטים) וכנראה לא אסע יותר מ-15 אלף ק"מ בשנה.

לא חייב שיהיה לרכב מנוע גדול, חשוב הביצועים בפועל. אני לא נהג שודים אבל כן הייתי רוצה רכב עם קצת יכולת תמרון כדי להימנע מכל האנשים שמשחקים בטלפון בזמן נהיגה. 

פורסם

הרוב מחוץ לעיר או בעיר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

208 ברמת הגימור הגבוהה בהחלט יכולה להיות אופציה טובה ותשאיר אותו עם עודף יפה.

איביזה טובה, אבל עוד כמה חודשים צפויה להגיע לארץ מתיחת הפנים, שמשפרת את האבזור הבטיחותי של האיביזה, כך שאם הרכישה לא דחופה הייתי מחכה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 שעות, dorsht כתב:

208 ברמת הגימור הגבוהה בהחלט יכולה להיות אופציה טובה ותשאיר אותו עם עודף יפה.

איביזה טובה, אבל עוד כמה חודשים צפויה להגיע לארץ מתיחת הפנים, שמשפרת את האבזור הבטיחותי של האיביזה, כך שאם הרכישה לא דחופה הייתי מחכה.

הרבה אמרו לי שהאמינות ברכבים צרפתיים על הפנים, זה לא יקשה על מכירה אחרי כמה שנים? 

• לא הבנתי... 1
פורסם

התדמית היא לא של טיוטה או הונדה זה נכון, אבל האמינות ממש לא עם הפנים. אתה תבלה במוסך אחת לשנה לצורך טיפול.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 5.7.2021 בשעה 15:42, Geko כתב:

כרגע רווק אז נפח מנוע מעניין יותר מנפח תא המטען

איזה יבשים פה כולם, הבחור כתב בבדיחות הדעת ואתם מתחילים להרצות שנפח זה לא הכל 🤦‍♂️

מזדה 3 מאובזרת נשמעת בול מה שאתה רוצה

פורסם

אם אתה רווק וזה אז תהנה עד הסוף אחי 😆 נראה לי שהקיה אקסיד MHEV תתאים לך בול, רכב חסכוני, מנוע חזק והעיצוב שלו ממש מגניב ספורטיבי כזה... שווה בדיקה

• תוכן חדש...