Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
אני רוצה לקנות רנו קליאו ממגרש,
מאיזה מגרש יותר ממומלץ לקנות? האם אני צריך להיזהר אם אני קונה ממגרש ולא להסתמך  על  הבדיקות רכב שהם מביאים לי?

פורסם

איזה שנתון? יש שנתונים שהמדחסי מזגן מתקלקלים מהר.

בגדול מפרטי יהיה יותר זול

מומלץ לבדוק היסטוריית רכב באתר "משומשת" לפי מספר הרכב

ועבר ביטוחי ב"מרכז הסליקה של חב' הביטוח" עולה 10 ש"ח באתר.

ככה תראה אם היו תאונות.

משתדל לעזור

פורסם

שנתון 2016, השאלה שלי היא גם האם ניתן לסמוך על  הבדיקות שמציגים לי במגרש או שכדאי לבצע גם בדיקה בעצמי

פורסם

לא הייתי קונה בחיים רכב משומש ממגרש בין אם זה ליסינג לשעבר, השכרה, או רכב שנלקח בעסקת טרייד-אין.

רכבי ליסינג והשכרה עוברים חיים קשים מאוד ולא מטופלים טוב.

באופן כללי אתה מתעסק עם אנשי מכירות חריפים ולא אדם פרטי, יהיה קשה יותר לקבל מחיר טוב וגם הם יודעים את כל השיטות להסתיר פיגומים ברכב, קוסמטים או מכנים.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ברור שאסור לסמוך על בדיקת מוכר!

תשקלל גם שיוצא ליסינג יש עליו ירידת ערך.

תבדוק היסטוריית טיפולים.

משתדל לעזור

פורסם

קח בחשבון שעד השנה הזאת הייתה בעיה עם אכילת שמן במנועי ה1.2 טורבו כמו כן גם הגיר הרובוטי לא שיא האמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, שליקו99 כתב:

לא הייתי קונה בחיים רכב משומש ממגרש בין אם זה ליסינג לשעבר, השכרה, או רכב שנלקח בעסקת טרייד-אין.

רכבי ליסינג והשכרה עוברים חיים קשים מאוד ולא מטופלים טוב.

באופן כללי אתה מתעסק עם אנשי מכירות חריפים ולא אדם פרטי, יהיה קשה יותר לקבל מחיר טוב וגם הם יודעים את כל השיטות להסתיר פיגומים ברכב, קוסמטים או מכנים.

אין שום בעיה לקחת רכב שנלקח בעסקת טרייד אין, כל עוד הוא במצב טוב.

אפשר למצוא רכבים נהדרים, לפחות בסוכנויות הטרייד אין הגדולות, בהרבה מקרים מדובר על אנשים שלא רצו להישאר ללא רכב עד קבלת הרכב החדש או על אנשים כאלו שלא היה להם כוח להתעסק עם שוק היד השניה.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא לא הייתי פוסל גם רכבים פרטיים  אחרי עיסקת טרייד אין, יש אנשים שנוח יותר לקחת ולתת ולא להתעסק עם אנשים.

אני מכרתי את הפנדה שלי ככה, אבא שלי מכר את הפיגו שלו ככה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...