Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20N

רק מיאטה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד קראת בכלל את מה שכתבתי שם? איפה אמרתי שהרנו היתה צריכה לעלות 190?

השוויתי את הרנו לקופרה בזמנו שזה גם רכב מאובזר וחזק מאוד שמכרו ב 210 ומטה על הכביש ולכן אמרתי שהמגאן היתה צריכה להיות מתומחרת קרוב לזה כדי להשאר תחרותית, איך הגעת מזה לתמחור של 190 שעולה הברז אלוהי הפורום יודע. אני כל הדיון הזה משווה אותה לקופרה ומנסה להסביר למה התמחור היה כושל. 

למחיר של הברז התייחסתי במבודד, שלדעתי הוא סביר יחסית אם תשווה לז'אנר שלה ולתחרות שלה (=לא המגאן!) וכן, שבשביל 190 זה אולי לא גניבה אבל תמורה סבירה, ובוא, אתה לא מקבל פרימיום לא במגאן ולא בקופרה דור קודם ולא ביונדאי ולא ב TYPE R. 

סבבה הסובארו פשוטה מבחינת איכות חומרים אבל היא מתומחרת גם בסדר בהתאם (מבחינת לוק חיצוני למשל אין אחד כמעט שחושב ששווה רק 190, וגם לזה יש ערך שמתבטא במחיר), כשהיא עלתה 230 היא היתה במחיר הזייה כמו הרנו מגאן שאתה מגן עליה פה ולכן גם מכרה בהתאם כמו אותה רנו מגאן שאתה מגן על התמחור שלה פה. כשירדה ל 190 המכירות עלו במאות אחוזים, אולי אם המגאן היתה נמכרת במחיר דומה לקופרה (לקופרה!) הם היו מצליחים להזיז יותר יחידות ממספר האצבעות שלי. 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אולי לא הבנתי נכון את עניין ה 190. שזה העיגול שלך ל 200 כלפי מטה.

בכל אופן אם מחירון BRZ הוא 200, הרנו בעיני שווה את 15%-20% יותר בקלות. 

ולעניין ההשואה לקופרה. הקודמת. אילו נהגת בשתיהן. אני כן. אז אין פה ספק מי שווה יותר בעיני. לא בעיני הצופים.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

נהגת בקופרה ובמגאן?

סבבה אני גם הייתי בוחר במגאן כנראה אבל מבחינה עסקית לתת לה פער של עשרות אלפי שקלים מעל הקופרה זה די קובר אותה באותו הרגע, אנשים פשוט לא ילכו על זה. 

המחירון של הברז אכן 200 לפני אגרה ותוספות, בפועל מוציאים אותה ב 195-196 על הכביש ומי שעשה מחקר לפני קנייה יודע את זה. 

הקופרה גם מי שעשה מחקר לפני קנייה יודע שאפשר על הכביש להוציא ב 210 וגם פחות בתקופות אחרות (ואולי דגמים אחרים כמו ה 3 דלתות) 

הרנו לעומת זאת, כן לפי כל מה שידוע לי המחירון היבש של ה 235 זה המחיר מינוס הנחה קטנה אולי, זאת אומרת שאולי תוציא מחיר כזה על הכביש אחרי ההנחות. 

כמובן שאם תגיד לי עכשיו שבפועל שחררו אותה ב 210 על הכביש כמו הקופרה למי שהיה רציני אז אני אחזור בי מהטענות על התמחור. 

בתכלס אם לובינסקי נתנו מחירים פצצה ל 208 ול 308 אז למה קרסו לא יכולים? הם האנדרדוג בשוק שנשלט על ידי וואג, אתה לא יכול לבוא כאנדרדוג ולבקש מחיר הזייה זה לא ילך כמו שלא הלך לכלמוביל עם היונדאי. 

פורסם

יקר 😬 

מה שכן מלראות אותה במציאות היא מרגישה יותר פרימיומית מהתחרות כולל הגולף GTI החדשה (שגם ראיתי וישבתי בה) ככה שאיכות החומרים והכל קפץ מדרגה אבל לצערי נראה שהם גם מתמחרים אותה יותר כפרימיום הפעם, אולי בהמשך ירדו קצת ויתנו הנחות משמעותיות מי יודע, כרגע אין להם סיבה כי הקופרות נמכרות יפה מאוד. 

מבחינתי הייתי מעדיף לקנות דור קודם משומשת אם הייתי מחפש קופרה כי הקפיצה באבזור וביוקרה זה nice to have אבל לא מאסט בשבילי שמצדיק הגעה של כמעט רבע מיליון וזה עוד לפני תוספות שחלק יאמרו שהכרחיות כמו צבע נורמלי (הכי בסיסי תוספת של 4000, צבע מיוחד יותר 7000 אלף וצבע מט הזה שכולם אומרים עד כמה הוא מעלף - 14 אלף ש"ח) או חצאיות וכל מני חבילות שם. בקלות גם מגיעים ל 260 אם רוצים קצת אקסטרה. 

• תוכן חדש...