Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

@ocsi4u

גאונים גאונים, רק מתסכל היחס שלהם כלפי לקוח פוטנציאלי, אני בסה"כ מבקש נסיעת מבחן, קיבלתי הצעת מחיר בתחילת שבוע שעבר שתקפה אגב רק עד 30/04, סה"כ ביקשתי נסיעת מבחן, כנראה שזו בקשה כבדה מדי, רוצה להבין מה אני קונה ואם בכלל מתאים לי ולא ארוץ כמו ה2800 שהזמינו בלי לנסות, כי בסופו של דבר אולי עדיף לי ללכת  עלהפורמנטור או ה3008 מבחינת התאמה, בינתיים קיבלתי תשובה שאדבר איתם שבוע הבא(השבוע הזה), הבחור בחיפה אפילו נתן לי את הכרטיס שלו, נשבע לך שאני מתקשר כל יום לטלפון הנייח והנייד של איש המכירות, ואפילו שלחתי מייל בבקשה לעדכן אותי מה נסגר ומתי אפשר לתאם נסיעת מבחן, אין מענה בכלל ולא חוזרים, כך מוכרים מכוניות?! כנראה ההצלחה שלהם הרימה להם את האף יותר מדי גבוהה.

ברור מתסכל,לשניה לא באה להצדיק את "יבואני פח",ההפך הרבה חברים מסביבי שחיכו לטוסון דור 5,אפילו לא רצו נסיעת מבחן אחרי שראו איזה דגמים ורמת אבזור החליטו להביא ובאיזה תמחור הזוי !!!!

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה רוצה נסיעת מבחן. ואתה צודק.

אבל הם, אפילו בסוף יום ההשקה שלהם על הרכב, סגרו לא פחות מ-2800 הזמנות. זה מה שנודע לי ממקור פנימי אמין בחברה. 

בלי נסיעות מבחן., והיו כאלה שלא ישבו ברכב אפילו.

אז למה להם להתאמץ בכלל ולהתעסק בביזבוז זמן ובנסיעות  מבחן, ?

פורסם
לפני 3 שעות, eyalkar כתב:

הזמנת 2800 הרכבים הייתה עוד הרבה לפני ההשקה.

אני מניח שהם מכרו עוד הרבה, עד היום.

אז בכלל אין להם שום סיבה למהר, או להתאמץ עם נסיעות המבחן.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...