Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 45 דקות, ch2856 כתב:

זה היה מאתגר אבל מצאתי, כמעט שכן כאן אין אפילו בקרת אקלים דיגיטלית. עוד תמונות בקישור

תודה על האינפורמצייה.

חוץ מהתמונות, שמתי לב שהיא נמכרת עם מנוע 2.5L . שם.

וגם עם גיר אוטומטי עם 8 יחסי העברה. שם.

וגם כיוונים חשמליים לכיסאות. שם.

ולבסוף, עם מחיר שאפשר רק לחלום עליו. כאן.

אבל לפחות הצלחתי לראות על מה מדובר,[בכללי], לגבי דגם הבסיס.

פורסם (נערך)

@ch2856 לא נראה לי שהתמונות שהבאת רלוונטיות יותר מהדגמים באולם התצוגה - גם אם הם לא הדגם הספיציפי.

כל הדגמים מיוצרים על אותו פס ייצור בצ'כיה ולא נראה לי שיש פערי איכות בין רמות הגימור השונות. הדגמים הקנדיים מיוצרים לדעתי בארה"ב במפרט שונה וחומרים שונים.

המפרט הוא כבר מזמן לא סוד ונמצא כאן

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם
לפני 49 דקות, PriceDevil כתב:

@ch2856 לא נראה לי שהתמונות שהבאת רלוונטיות יותר מהדגמים באולם התצוגה - גם אם הם לא הדגם הספיציפי.

כל הדגמים מיוצרים על אותו פס ייצור בצ'כיה ולא נראה לי שיש פערי איכות בין רמות הגימור השונות. הדגמים הקנדיים מיוצרים לדעתי בארה"ב במפרט שונה וחומרים שונים.

המפרט הוא כבר מזמן לא סוד ונמצא כאן

זה היה בשביל הצורך הויזואלי בלבד כי כל התמונות של הדגם ברשת הן עם תפעול אלקטרוני לתיבת ההילוכים ולוח מחוונים דיגיטלי. 

פורסם

כמעט כל רכבי ה- Mass market מתומחרים לפי רצונות חברות הליסינג. שיעורי ההנחה כרגע לא ממש גבוהים והכדאיות מאוד גבולית, אם בכלל. מניח כי לאחר שההיצע יתייצב המחירים ירדו בהמשך הן אצל היבואן (במבצעים השוטפים) והן באפס קילומטר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

^

הבעיה שלי שהיבואן האדיוט, רץ למכור את רוב הרכבים שלו לחברות הליסינג, כולל דגמים מאובזרים,

לך תנסה להזמין, יגידו לך שתצטרך להמתין על סוף יוני לקבלת הרכב במקרה הטוב, ובמקרה הרע עד אוגוסט, ויש חוסרים בצבעים, נכון לכרגע נותרו 3 צבעים זמינים ברמת האבזור שאני התעניינתי, מעבר לכך מבקשים ממך לשריין עוד לפני נסיעת המבחן, ואני רץ אחריהם שבוע לנסיעת מבחן, כנראה שבסוף אוותר, כמו שחבר פורום אמר "אם אני רץ לזרוק עליהם 180 אלף ש"ח ואין שרות, מה יקרה כאשר אצטרך אותם".

היבואנים נותנים כח לחברות הליסינג למכור במחיר סמלי מתחת למחירון, למרות שזה לא משתלם לקונה, פשוט כבר אין ברירה.

פורסם
לפני 4 שעות, wildlands2019 כתב:

^

הבעיה שלי שהיבואן האדיוט, רץ למכור את רוב הרכבים שלו לחברות הליסינג, כולל דגמים מאובזרים,

לך תנסה להזמין, יגידו לך שתצטרך להמתין על סוף יוני לקבלת הרכב במקרה הטוב, ובמקרה הרע עד אוגוסט, ויש חוסרים בצבעים, נכון לכרגע נותרו 3 צבעים זמינים ברמת האבזור שאני התעניינתי, מעבר לכך מבקשים ממך לשריין עוד לפני נסיעת המבחן, ואני רץ אחריהם שבוע לנסיעת מבחן, כנראה שבסוף אוותר, כמו שחבר פורום אמר "אם אני רץ לזרוק עליהם 180 אלף ש"ח ואין שרות, מה יקרה כאשר אצטרך אותם".

היבואנים נותנים כח לחברות הליסינג למכור במחיר סמלי מתחת למחירון, למרות שזה לא משתלם לקונה, פשוט כבר אין ברירה.

סתם מעניין

למה אתה מעדיף את הטוסון ע"פ ה 3008?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, PriceDevil כתב:

@wildlands2019 "היבואן האידיוט" (כך לדבריך) מוביל את טבלת המסירות של היבואנים הישרים בפער מזה כמה שנים. זה כנראה שהוא יודע למכור את הסחורה שלו לא רע.

בתור אחד שנוהג לא פעם להשתמש בביטוי "יבואני פח",מבחינת עסקית,הם יותר מגאונים !
מי שלא יודע,הם קונים במחירי FOB מהטובים בעולם !!

לייצר מספרים כאלו שנה אחרי שנה,במדינה עם מיסוי כזה רצחני,זה ממש בלתי מוסבר,לפחות מבחינתי ועוד הרבה אנשים אני חושב.

לכן עם כל הצער והאכזבה מבחירת דגמים ורמות אבזור וגימור,המציאות,שהם ממש יודעים איך למכור כמות (מוסדיים,צי רכב) ובו זמנית במחירים מופקעים (שוק הפרטי,מספיק קהל שבוי שקונה בכל מחיר) עם רווחיות מעל הממוצע בהשוואה עולמית,במחירים פסיכיים כאלו,אין אחד שלא הופתע לרע מהתמחור של טוסון 2021 לפי דעתי !
וזה מחזק מה שכבר כתבתי,שנה שעברה הצליח להם בגדול התרגיל,מלאי גדול בדצמבר ושחרורם לפני עדכון מיסים,השנה זה יהיה עוד יותר קיצוני לפי דעתי,שהשנה הבאה נמחקת הטבה של היברידי,לכן שומרים את ה-N-LINE ל-2022,שיהיו במחירים בין 200-230K,עם רווחיות מטורפת לכלמוביל :mm_cool:

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

@Avi1234 

1. יש לנו במשפחה כבר 3008, ובא לי לנסות משהו אחר, למרות שכן פזלתי לכיוון ה3008 אך המחיר של הפרימיום 1.6 יקר יותר בעשיריה, שגם כך ה180 שסגרתי איתם  על הכביש שהוצעו לי די חורגים מהתקציב.

2. החלפתי את הסיריון של אשתי לפני כחודשיים ביונדאי i30 והופתעתי לטובה, כך שבא לי לנסות עוד יונדאי.

3. דגם חדש טכנולוגית, כוללת גם מערכת BLIS שכוללת את המצלמה בלוח השעונים, תכונה מעניינת מאוד לטעמי.

4. מאוד אהבתי את הגג הפנורמי שלהם שנפרס כמעט על כל הגג מכל הכיוונים, אצלי זו תכונה שימושית בתדירות יומיומית.

@ocsi4u

גאונים גאונים, רק מתסכל היחס שלהם כלפי לקוח פוטנציאלי, אני בסה"כ מבקש נסיעת מבחן, קיבלתי הצעת מחיר בתחילת שבוע שעבר שתקפה אגב רק עד 30/04, סה"כ ביקשתי נסיעת מבחן, כנראה שזו בקשה כבדה מדי, רוצה להבין מה אני קונה ואם בכלל מתאים לי ולא ארוץ כמו ה2800 שהזמינו בלי לנסות, כי בסופו של דבר אולי עדיף לי ללכת  עלהפורמנטור או ה3008 מבחינת התאמה, בינתיים קיבלתי תשובה שאדבר איתם שבוע הבא(השבוע הזה), הבחור בחיפה אפילו נתן לי את הכרטיס שלו, נשבע לך שאני מתקשר כל יום לטלפון הנייח והנייד של איש המכירות, ואפילו שלחתי מייל בבקשה לעדכן אותי מה נסגר ומתי אפשר לתאם נסיעת מבחן, אין מענה בכלל ולא חוזרים, כך מוכרים מכוניות?! כנראה ההצלחה שלהם הרימה להם את האף יותר מדי גבוהה.

• תוכן חדש...