Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה את הרכב הראשון שלי מיצובישי ספורטבק 1.8 2014, שמתי לב כל פעם שאני עומד במקום (חנייה/פקק) המד צריכת דלק יושב על 22 ליטר ל100 קילומטר.

השאלה שלי היא אם יש לי מה לדאוג או שזה תקין?

פורסם

במצב עמידה מוחלטת צריכת דלק פר קילומטר היא אינסופית. 

לרוב בתצוגת צריכה רגעית או שהמחשב עובר להציג הליטירים בשעה או שמציג קווים (----) 

אתה בטוח שמוצג שם 22 ליטר ל 100 ק"מ ולא משהו ביחידות אחרות? 

פורסם
לפני 21 דקות, Buki כתב:

לרוב בתצוגת צריכה רגעית או שהמחשב עובר להציג הליטירים בשעה או שמציג קווים (----) 

אתה בטוח שמוצג שם 22 ליטר ל 100 ק"מ ולא משהו ביחידות אחרות? 

התצוגה ברכב שלי היא לפי צריכת דלק (הבנתי את זה בגלל שלפי הצריכה ממוצעת שלי בנסיעה המד בצבע ירוק כשאני בצריכה ממוצעת לפי לחיצה ומשתנה ללבן כשאני מעבר לזה) ל100 קילומטר זה פס שמתחיל ב0 באמצע יש בתצוגה פס שמראה 10 ובסוף יש 20 ומעבר לו זה 22, כשאני עומד הפס מתמלא עד הסוף בתצוגה רגעית. כשאני לוחץ על info לבדוק צריכת דלק ממוצעת ל100 קילומטר הוא כותב לי 8.6 אבל בתצוגה רגעית הוא עולה מעל ה 20 ולפי המד של התצוגה רגעית בעמידה הוא נותן לי לחשוב כאילו הרכב טוחן בעמידה יותר ממה שהוא אמור.

פורסם
לפני 42 דקות, Buki כתב:

לפני 15 דקות, Guy kislansky כתב:

כשאני עומד הפס מתמלא עד הסוף בתצוגה רגעית.

זה בדיוק מה שהרכב מראה לך, הצריכה הריגעית בעמידה היא אינסופית, לכן המד עולה עד איפה שהוא יכול לעלות.

תקין לגמרי

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 30 דקות, Igalz כתב:

לכן המד עולה עד איפה שהוא יכול לעלות.

צודק אבל מוזר שזה רק עד 22 ליטר ל 100 ק"מ. בהאצה נמרצות ובעליות בהילוכים נמוכים הצריכה יכולה להיות הרבה יותר גבוהה מזה. 

פורסם

ואם מישהו שיקרא את ההודעה של @Igalz יתקשה להבין (כמוני😄) איך צריכת הדלק היא אינסופית:

אם המדידה הייתה לפרק זמן כלשהו, בעמידה הצריכה הייתה נמוכה מאוד. כיון שהמדידה היא ל(מאה) ק"מ, כשעומדים מתבזבז (קצת) דלק, אבל לא זזים.

מה שכן, ברכב שלי בעמידה המסך מראה קוים ולא מספר כלשהו. נראה לי יותר מתאים (למרות שאולי גם לא מדוייק, כי את הקוים אפשר לפרש כ- 0).

פורסם
לפני 10 דקות, itzik123 כתב:

לפני 10 דקות, itzik123 כתב:

איך צריכת הדלק היא אינסופית:

תרשה לי להרחיב טיפה.

אנחנו מדברים על צריכה רגעית, לא ממוצעת. 

אתה עומד במקום, המנוע צורך X דלק. האוטו מתקדם באותו זמן 0 מרחק. 

אתה לוקח X דלק שהאוטו צרך, מחלק ב 0 שהאוטו התקדם ומקבל אינסוף. 

צריכה בעמידה לא יכולה להיות בליטרים ל 100 ק"מ או בקילומטרים לליטר, כי נתון הקילומטרים הוא 0.

בעמידה מודדים בליטרים בשעה. מנוע 1.8 צורך בעמידה כ 0.8 עד 1.2 ליטר בשעה, תלוי אם המזגן ועוד אביזרי חשמל פועלים או לא. 

פורסם
לפני 21 דקות, Buki כתב:

צודק אבל מוזר שזה רק עד 22 ליטר ל 100 ק"מ. בהאצה נמרצות ובעליות בהילוכים נמוכים הצריכה יכולה להיות הרבה יותר גבוהה מזה. 

שמע יכול להיות שאני טועה ולא זוכר נכון, אני כרגע בבסיס ולא הבאתי את הרכב איתי וקניתי אותו ממש לא מזמן אז אין לי כל כך איך לבדוק, מהזיכרון שלי זה מה שעלה.

פורסם
לפני 8 דקות, Buki כתב:

תרשה לי להרחיב טיפה.

התהפכו היוצרות? בסדר, מאשר😅

לפני 13 דקות, Buki כתב:

מנוע 1.8 צורך בעמידה כ 0.8 עד 1.2 ליטר בשעה, תלוי אם המזגן ועוד אביזרי חשמל פועלים או לא. 

מעניין. פחות ממה שחשבתי.

• תוכן חדש...