Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, חבר טוב מחפש לקנות רכב, תקציב של עד 70 אלף שקל (ניתן טיפה למתוח), הוא ינהג לרוב לבד ומדי פעם עם עוד 1-2 אנשים כך שאין צורך לרכב גדול אך האופציה אפשרית, עדיפות לידני אבל גם אוטומט בא בחשבון.

הדרישות הן:

צריכת דלק- לא מחפש רכב חסכוני ברמות, לא חובה חסכוני מאוד אבל גם לא זללן

כוח- רצוי רכב עם כוח שיהיה מהנה לנהיגה

נוחות נסיעה- אפשרי להתפשר

בטיחות- לא דיל ברייקר, אבל כן חשוב רמת בטיחות סטנדרטית.

אמינות- חשוב, אפשרי לשקול איטלקיות\צרפתיות אם ידוע שרמת האמינות גבוהה.

כרגע הכי קורץ לו גולייטה שנתון 13-14, אני מנסה להרחיק אותו משם כי שמעתי דברים לא טובים על הגולייטה מבחינת אמינות, חשבתי על הקליאו הידנית rs מהדור היוצא (ידוע לי שהיא לא כל כך בעייתית מבחינת אמינות בניגוד לסטיגמה על צרפתיות)\גולף gti שנתון 2012-2013\ במו סדרה אחד 2010-11

אשמח להצעות והכוונות

עריכה אחרונה על ידי גיא123
פורסם

פיג'ו 208GTI עונה על הדרישות. חזקה, יחסית נוחה לקטגוריה, לא זוללת דלק, מהנה וידנית. אמינות בסכ"ה אמורה להיות טובה, אם אני לא טועה בשנים הרלוונטיות היה עניין עם המשאבה וזהו בגדול. אני בטוח שמבחינת עלויות אחזקה תהיה עדיפה על במוו או גולף ישנה יותר כמו שהצעתם. 

פורסם

תאמת שעלתה לי המחשבה על הפיגו, אבל כמו שאתה אומר שמעתי על בעיות במשאבה, תוכל לפרט על עלות התיקונים שלה? למיטב ידיעתי העלויות מינוריות אך יכול להיות שאני טועה.

פורסם (נערך)

מוזמן להסתכל בפוסט שלי פה (אולי עבר קצת זמן), התקציב שלי היה טיפה יותר נמוך אבל זה אולי יתן לך איזהשהו כיוון כללי.
דרך אגב, בסוף הלכתי על מיטו תלתן אוטומט שדומה מאוד לגולייטה שקורצת לך, הסטיגמות הן סתם סטיגמות, אבל, (!), אם לא טופלה בצורה טובה אכן יכולה להיות בעתית.
אם היה לי תקציב יותר גבוהה הייתי שוקל ברצינות את ה208 gti , ובתקציב שלך אתה יכול להשחיל את הדגם אחרי המתיחת פנים עם ה208 כ"ס בלי הבעיות במשאבת דלק

עריכה אחרונה על ידי quzzaa
  • תוכן חדש...