Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות בארץ / נדירות של רכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש למישהו מושג איך אני יכול או מול מי אני מברר כמה כלי רכב כמו שלי הובאו ארצה ?

הכוונה (מן הסתם) לא לסתם טאונוס (שהיו בטח עשרות אלפים) אלא ה 2300 V6

תודה

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עקרונית, אפשר לנסות לברר דבר כזה במחשב של משרד הרישוי, אבל צריך בשביל זה מאפיה רצינית. זו כנראה שאילתת-מחשב קצת יותר מסובכת מסתם ברור של שם הבעלים לפי מספר הרישוי. בעיה נוספת היא שגם הרישומים של משרד הרישוי לא תמיד מדויקים - המכונית שלך יכולה להיות רשומה בתור "פורד טאונוס", "פורד גרמניה" או סתם "פורד", וגם יש לא מעט מקרים של טעויות בנפח המנוע הרשום. אין כמובן שום רישום של סוג הגיר בשנים האלו.

אני מוכן להמר שהרכב שלך הוא היחידי בארץ, בוודאי עם גיר רגיל. הדגם הזה מעולם לא יובא בצורה סדירה, ומעודי לא ראיתי אחת נוספת בארץ. קח בחשבון שתשובה מוחלטת לשאלה הזו אין - תמיד יש עוד מחסן אפלולי שאולי יש בו אוצרות...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דברים כאלה קשה לדעת.

הדרך היחידה היא כמו שקובי רשם.

בכל מקרה,אני לא חושב שיש עוד אחת כמו שלך שנוסעת על כבישי ארצנו.

קח לך את כבוד הבלעדיות:beerchug: .

לירון

פורסם
הבנתי.

תודה ! :)

נדירררררררררררררר :D

סתם שאלות תם (שהרי פסח בפתח) - למה חשוב לך לדעת כמה כאלו יש? האם אתה מעוניין ליצור קשר עם בעליהם? או סתם עושה לך טוב לדעת שאין הרבה כאלו?

בכל מקרה כמות הרכבים מדגם מסויים המצויים בארץ אינה משנה בדר"כ את מחירו של הרכב מסויים !!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
הבנתי.

תודה ! :)

נדירררררררררררררר :D

אודי, אתה יכול להמשיך ולשמוח, כי יש לך את הטאונוס היפה ביותר שנתקלתי בה עד היום כמובן

(יש עוד אחת שנראית כמו קאפרי אבל עם פרונט של קורטינה Mk.3, אבל עזוב דקויות)

מגיע לך גם חזק ואמץ על דבקותך במטרה (למי שלא יודע, הכובעים שאודי חובש לא יעזרו-הבחור חטף מכת שמש הגונה, ומתעקש להחזיר גיר 4 הילוכים ידני מקורי לעומת 5 שהוא טוב לעין ערוך, ולוותר על יחידת מזגן... בארץ ישראל החמה. "מקורי מעל לכול!" ממש אחרון המוקהינים) :wink:

וזה עוד לפני שדיברנו על החלודה. או כמו שאומרים: "בנפתולי הג'ק". :lol:

ולביינתים-עם כל הכבוד (ויש... תאמין שיש) תסיר את המדבקה הצהובה והדוחה הזו מהגריל האחורי

שלך, בתמונות הבאות לא תהיה לך את הפריוולגיה שאני אסיר אותן בעריכה :-D

אודי,

חזק ואמץ. אתה זן נדיר!

אני מקדיש לך את השיר הבא שלי:

"שלום,

אהבה,

ושומן אווזה.."

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
יש כזאת לאמנון דלאראס מפתח תקוה עם גיר אוטומטי. יש לו פלאפליה בשעריה, הפלאפל הטוב ביותר באיזור המרכז.
לא לא.

לאמנון יש טאונוס 20m. (שחורה יפיפה)

מנוע 2000 v6.

הרכב עצמו הוא מהדגם שלפני ה TC1.

סתם שאלות תם (שהרי פסח בפתח) - למה חשוב לך לדעת כמה כאלו יש? האם אתה מעוניין ליצור קשר עם בעליהם? או סתם עושה לך טוב לדעת שאין הרבה כאלו?

בכל מקרה כמות הרכבים מדגם מסויים המצויים בארץ אינה משנה בדר"כ את מחירו של הרכב מסויים !!

עושה לי טוב לדעת שאין הרבה (אם בכלל מקוריות, כי שלי היא כן) :)

המחיר לא חשוב לי היות והיא יד אחרונה ! :D

אודי, אתה יכול להמשיך ולשמוח, כי יש לך את הטאונוס היפה ביותר שנתקלתי בה עד היום כמובן

(יש עוד אחת שנראית כמו קאפרי אבל עם פרונט של קורטינה Mk.3, אבל עזוב דקויות)

מגיע לך גם חזק ואמץ על דבקותך במטרה (למי שלא יודע, הכובעים שאודי חובש לא יעזרו-הבחור חטף מכת שמש הגונה, ומתעקש להחזיר גיר 4 הילוכים ידני מקורי לעומת 5 שהוא טוב לעין ערוך, ולוותר על יחידת מזגן... בארץ ישראל החמה. "מקורי מעל לכול!" ממש אחרון המוקהינים) :wink:

וזה עוד לפני שדיברנו על החלודה. או כמו שאומרים: "בנפתולי הג'ק". :lol:

ולביינתים-עם כל הכבוד (ויש... תאמין שיש) תסיר את המדבקה הצהובה והדוחה הזו מהגריל האחורי

שלך, בתמונות הבאות לא תהיה לך את הפריוולגיה שאני אסיר אותן בעריכה :-D

אודי,

חזק ואמץ. אתה זן נדיר!

אני מקדיש לך את השיר הבא שלי:

"שלום,

אהבה,

ושומן אווזה.."

אתה מתכוון לטאונוס קופה 1600 הכחולה אוטומטית מרח' סלאנט בפ"ת ?

תודה על המחמאות ! :D

אגב, הייתי הולך על השיר "זן נדיר" של קורין אלאל ;) - אני בהחלט "ציפור משונה"

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
אתה מתכוון לטאונוס קופה 1600 הכחולה אוטומטית מרח' סלאנט בפ"ת ?

זו אכן טאונוס קופה אך אין לי מושג מהיכן היא. היא בצבע חום בהיר אם אני לא טועה, או בז'.

ראיתי אותה לראשונה במפגש ה-5. שהסתכלתי על הפרונט ראיתי קורטינה Mk.3, שהסתכלתי את ה"תחת" ראיתי קאפרי שמנמנה. וזה לא הסתדר לי, חשבתי זו קומבינה של אספן, אבל מסתבר שזו טאונוס וכמה ימים מאוחר יותר מישהו העלה מודעה של הרכב הזה (מודעה של פרסום), נראה לי זה היה בני הספל, וזה אישר סופית (מבחינתי) את העובדה שזו טאונוס.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אההה אני זוכר שדיברו עליה.

אני חושב שהיא מחולון והאבא לא מוכן למכור אותה, הוא רוצה אותה לבן שלו.

טאונוס קופה 1600.

אגב, הפרונט אומנם דומה לקורטינה אך לא זהה: הווינקרים גדולים יותר וה"אף" יותר צר ושפיצי.

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

• תוכן חדש...