Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני לרכוש בוקים, והסתכלתי על כמה חנויות בארץ שמוכרות כאלה, ובכולם מדובר במוצר גנרי עלום שם שיוצר בסין.

לכן אני פונה לאלה שיש להם יותר נסיון ממני, האם יש ממה לחשוש ממוצרים כאלה?
נכון לעכשיו, המטרה היא סה"כ להוריד את הגלגלים לצורך ניקוי יסודי ופוליש, אז הרכב ישאר בלי גלגלים במשך זמן העבודה, ואני ממש לא סומך על הג'ק ההידראולי שמגיע עם הרכב.
תודה.

פורסם

לדעתי מגבה נייח דורש תקן של מתקן או אביזר הרמה ומחייב בדיקת של מכון התקנים ליבוא.

תוכל לתת דוגמאות למוצרים שבחנת? 

פורסם

כל מה שראיתי אי פעם למכירה נראה ככה:

http://www.tongrunah.com/en/product/1290.html#cs

חלקם מגיעם עם מדבקות שונות, לפעמים יש מתבקת תקן של TUV. 

המבנה והצורה זהים, לא בורר מי בדיוק מייצר את זה. 

אף פעם לא ראיתי בוקים "ממותגים" של יצר מוכר כלשהו. 

פורסם

בלית ברירה, גם אני משתמש כבר שנים רבות בבוקים הפשוטים שנמכרים בארץ. הם לא כל כך גרועים.

אבל כמוך, גם אני הייתי מעדיף לקנות כלי עבודה כל כך קריטי מיצרן ממותג ומכובד.

סקרתי את הביקורות באמזון האמריקאי, ולא מצאתי איזו התלהבות מיוחדת גם בדגמים היקרים יותר. בדרך כלל אתה קורא כמה ביקורות טובות מאנשים שהשקיעו בדגם יקר, ואז כמה ביקורות קטלניות מאנשים שהתאכזבו קשות.

בפעם האחרונה שהייתי בגרמניה הבאתי ג'ק אלומיניום מחברה גרמנית שיצאה הכי טוב במבחנים שנערכו שם (גם הוא מיוצר בסין, אגב).

https://www.amazon.de/Güde-RANGIERWAGENHEBER-GRH-460-AL/dp/B01LOUJK6O/ref=sr_1_2?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3TSTFEQTKWFHA&dchild=1&keywords=güde+rangierwagenheber+grh+2%2C5%2F460+al&qid=1608410705&sprefix=güde+ran%2Caps%2C263&sr=8-2

לא רציתי לשלם משלוח יקר על בוקים, ויש לי בנתיים, אבל תיכננתי להביא בנסיעה הבאה את זה:

https://www.ebay.com/itm/Bahco-Unterstellbocke-BH33000-paarweise/131730177804

היחיד שמצאתי ממותג מוכר וידוע שלא עולה מחיר מופרז.

כידוע, אין כמעט נסיעות בשנה האחרונה, אז בנתיים הקנייה נדחית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 10 שעות, LowNSlow כתב:

מבין ה3 הללו אני ממליץ על הבוקים של אוטוסטור, בגלל המבנה של החלק התחתון עם שטח בסיס רחב יותר, הם לא יפגעו במשטח שעליו אתה עובד.

הייתי מתאמץ עוד טיפה למצוא בוקים עם פין נעילה, זה לא חובה, אבל זה מוסיף לבטיחות העבודה

יום טוב גם לך

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי - קניתי בהתחלה בוקים של מותג סיני, ולא היה לא אומץ לשכב תחתם...

חזרתי לחנות והחלפתי בסט בוקסות - לא היה מותג אחר.

מצאתי ברשת מותג אחר, עם תו תקן מסודר, אירופאי, וכולל פין נעילה. גם עם זה אני לא יודע למה, אבל אני שונא להיכנס מתחת לאוטו, אבל לפחות יותר רגוע.

לצערי לא מוצא את הלינק כרגע.

ליאור.

• תוכן חדש...