Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר: סיטרואן C4 דיזל שנת 2010, 170K ק"מ

לאחרונה מדי פעם בתחילת נסיעה השילוב להילוך ראשון מלווה במכה.

כמובן שאני לוחץ בעדינות על הדוושה ובכללי נוסע מאד רגוע - ועדין זה קורה לפעמים לא תמיד.

לא הצלחתי לקשר את זה למנוע חם - כלומר זה יכול לקרות לפעמים בבוקר כשהמנוע קר ולפעמים אחרי נסיעה ארוכה כשהמנוע חם.

לפעמים זה קורה כמה פעמים ברצף ולפעמים התופעה "נעלמת" לתקופה.

לא הוחלף קלאצ' מעולם וגם לא שמן גיר.

ממה שקראתי בפורום אולי רצוי לבצע כיוון לגיר?

אם כן האם רק במוסך יבואן או גם גבע יכול לעשות זאת?

תודה!!

פורסם

תמיד מומלץ להתחיל מאיפוס ולימוד של הגיר.

לימוד בגיר רובוטי (מדובר בלימוד של הגיר לנקודת החיכוך של הקלאץ') צריך לבצע בטמפרטורת בוקר, לכן תצטרך להשאיר את הרכב במוסך (כמובן אם מדובר במוסך שמכיר את התהליך ולא מחפף).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דיברתי עם מוסך מורשה ליטל כי בכל מקרה צריך להגיע אליהם לריקול כריות אויר -  והם אומרים שעלות של לימוד גיר זה כמו התחברות למחשב - 350 ש"ח.

אולי כבר התרגלתי לגרוע מכל אבל לי נשמע זול מדי 🤷‍♂️

זה מחיר הגיוני או שהם מתכננים על הדרך להגיד לי שחייבים להחליך קלאטצ' או וואטאבר?

פורסם

מעניין מוסך אורן טוען שלימוד גיר "נכון" ברכב הזה הוא תהליך ארוך מאוד.

תתיעץ איתו קודם יש קבוצת ווטסאפ ייעודית לפיקאסו שהוא חבר בה.

מצד שני כל פעם שהתקשרתי למוסך ליטל בת"א (הרכב שלי טופל שם עד שקניתי אותו) הופתעתי מרמת השירותיות בטלפון.

• תוכן חדש...