Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני נוהג בטיוטה קורולה שנולדה ועלתה לכביש שנה אחרי שנולדתי (דגם 97). כבר כמה שנים שהאור הגבוה לא עובד. הלכתי לחשמלאי רכב עם ידית אורות חלופית (אפילו 2) והוא אמר ששניהן לא יעבדו.. אז עשה שם כמה קומבינות שגרמו לאור לעבוד תקופה קצרה ואז פתאום לזה ששום אור לא עבד. הוא סידר לי את זה אבל בחזרה למצב המקורי - רק אור נמוך.

כרגע אם אני דוחף את הידית של האור למצב של אור גבוה אין אפילו אינדקציה בלוח מחוונים, אבל אם אני מושך את הידית להבהוב אז כן נדלק האור והאינדקציה הכחולה - ברור שזה לא אפשרי לנסוע ולהחזיק את הידית אז זה לא עוזר לי.

בחזרה לשאלה - האם אפשרי לחבר אורות בטמבון הנמוך שיעבדו בעוצמה של אור גבוהה? כמובן מבחינה שיעבור טסט.

תודה לעוזרים

פורסם

טכנית אפשר לעשות הכל, חוקי זה לא, אסור להדליק פנסי ערפל בתנאי נסיעה שהם לא ערפל.

בנוסף אם זה לא נראה מקורי מהיצרן רוב הסיכויים שלא תעבור טסט.

אם כבר אתה רוצה לקמבן מנורות ולהריץ חיווט ומתגים אפשר פשוט לעשות מעקף לידית של האורות ולחבר מתג שיפעיל את האור הגבוה המקורי.

פורסם

בגדול חשבתי על זה, הלכתי אפילו ל2 מקומות שונים ובשניהם נאמר לי שאין מצב שהם יעשו את זה. ממש אפילו לא היו מוכנים לחשוב על זה.

כמה זה מסובך/יכול להסתבך אם אנסה לעשות את זה בעצמי? ברמה של לפרק את ההגה? או מספיק להזין את הריליי שמדליק את האורות גבוהים ממקור אחר?

פורסם

אני גם לא מאמין שאי אפשר לתקן את זה למצב מקורי.

עזוב קומבינות, תבדוק אצל חשמלאי אחר אם הוא יכול לתקן את זה שיעבוד כמו שזה צריך לעבוד. זה לא אמור להיות מסובך. 

ניסו להחליף ידית? 

פורסם

אורות ערפל לא יכולים לשמש כאורות גבוהים, 

בטח ובטח אם זאת התקנה לא מקורית, ששם יכולים לפסול אותך על שינוי אורות  עוד לפני שעלית למסלול

ניתן להוסיף כפתור צדדי להדלקת וכיבוי האורות, מאמין שחשמלאי רכב שמכבד את עצמו ידע לעשות זאת בקלות

אבל...

אם רצונך הוא רק לעבור טסט, בבדיקה של האורות תחזיק את הידית משוכה (אמרת שזה עובד כך)

99% שהבוחן לא ישים לב בכלל

.

• תוכן חדש...