Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלו כמה טענות שמצאתי באינטרנט לגבי ה A118C, אשמח לשמוע מה דעתך לגבי כך:

- המצלמה נכבית ולא נדלקת אוטומטית באיבוד זרם, אפילו בנתק לרגע (כלומר אם המגע זז).

- המצלמה מתנתקת באותו רגע בו הזרם מופסק, ללא כל השהייה (האם זה כך? האם אין בעיה עם שמירת הקובץ האחרון?).

- המצלמה מתפקסת פעם אחת בהדלקה בלבד.

- המצלמה נדלקת כ 12 שניות ויותר (פחות קריטי).

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתה מדבר עליו אלו תופעות שקיימות במצלמה שהייתה פעם עם סוללה ועשו לה הסבה לקבל על, גם אני קראתי עליהן וראיתי שרשור די גדול בנושא שעסק בהסבה של מצלמה רגילה עם סוללה לקבל על.

המצלמה A118C שכבר מגיעה עם קבל על מהיצרן אני לא נפגשתי באף אחת מהבעיות שתיארת כאן, הכל עובד כמצופה וללא שום בעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן, מחכה שיתחדש המלאי רוצה להזמין עוד 2 כאלו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ממליץ בחום שלא לקנות מאליקספרס! חבל על הכסף! אם תצטרך אחריות פשוט תשכח מזה.. המוכר מקבל את הכסף ואין לך עם מי לדבר, השירות לקוחות שלהם מזעזע!! אני יותר לא קונה משם

פורסם

ניראה שזו לא אותה מצלמה בדיוק, היא ממותגת בשם אחר (בדומה למה שעשו בעבר עם ה G1WC).

מעניין האם זו שוב בדיוק אותה חומרה ורק התוכנה שונה, ועד כמה השוני בתוכנה משפיע.

גם אני עוקב אחרי gearbest לגבי המצלמה הזו, מוזר שהם עדיין לא חידשו את המלאי (כשהתכתבתי

איתם הם הבטיחו לחדש את המלאי ב 25.3, מה שלא קרה עד עכשיו).

פורסם

מתלבט בין A118C לבין SF2.

מה מומלץ יותר לחום הישראלי, עד היום אני דיי מאוכזב מG1WH שקניתי שבא נתקל רק בבעיות בחימום היא נתקעת ומתחילה לעבוד רק לאחר לחיצה על הריסט וגם תקלות MEMMORY ERROR בחום מידי פעם.

שאלה נוספת הA118C יושבת על דו"צ, השאלה שלי האם הוא עמיד ולא יתייבש לי אחרי 3-4 חודש של קיץ חם במיוחד ברכב שחור?

ועוד דבר קטן, כיצד אני מבצע חיבור ישיר לרכב של מצלמות, ניסיתי לחפש מדריך שמסביר לאן בדיוק מחברים אך ללא תוצאות, מצאתי פוסט שמישהו עושה פרוייקט כזה אך לא הבנתי לאן בדיוק הולך החיבור והאם אני חייב בממיר מתח ל5V.

אשמח מאוד לעזרה! תודה :)

Hyundai i20 Supreme Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...