Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברית מילה - חושך או אור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, T-Turbo כתב:

נולדים גם עם תוספתן והוא ממש לא נחוץ לנו.

גם האצבעות לא נחוצות לך, אתה כורת גם אותן? 

2 כליות לא נחוצות, רוצה לתרום? 

עין אחת לא נחוצה גם.  

ריאה. 

להמשיך? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

@Michaelr בארה"ב קרוב ל-60% מהזכרים עוברים מילה, הרבה יותר מאחוז היהודים והמוסלמים באוכלוסיה.

ההעה שלך לגבי HIV ו-HPV ממש לא נכונה, במיוחד לגבי HPV. אחוז הנדבקים גבוה מאד, מה שמוריד אותו הוא החיסון שקיים בעשורים האחרונים (וכל מיני שמרנים מתנגדים לו כיוון שמבחינתם הוא מעודד יחסי מין לפני הנישואין).

ובכל מקרה - חזור לקישורים שהיו כאן, יש למילה יתרונות בריאותיים, אם כי, כאמור, לא גדולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, Mr.Hybrid כתב:

לפני שנה ערכנו ברית לבני הבכור,

אולי זה רק אני, זה היה היום המאושר בחיי.

תראה, מי שיודע מה הוא רוצה וסגור על עצמו, אז אין דילמה. 

אני גם חושב שטקסים זה חשוב מאוד בחברה שלנו, ואפילו ברמת הפרט. טקסים הם חלק מהמארג החברתי והאנושי שלנו, ולכולם יש כאלו (אפילו לאנשים שחיים לבד...), אבל לא אכנס עכשיו לדיון על החשיבות שלהם. 

אני לא תופס את העמדה שטוענת שברית מילה זה בעיקר שלילי. אני סבור שצריך סיבה טובה ושקולה כדי להוציא את עצמך מהכלל, ובטח כדי להיות לעומתי. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Benor כתב:

אותי מטריד שעושים מזה "טקס".

גם אותי.

אני בעד הפרוצדורה עצמה, אבל נגד לעשות אותה באמצע אולם אירועים בתנאים לא סטריליים, ועוד על ידי מישהו שאין לו הכשרה והסמכה של רופא מנתח.

מזל שאת הלידה עצמה לא עושים ככה, אבל אני בטוח שברגע שימצאו דרך לחזות יום ושעה, יהיו גם טקסי לידה כאלה, עם קבלת פנים ומעטפות, ככה שלא רק תשלם בשביל טקס שאתה לא רוצה להיות בו, גם תקבל טראומה נפשית במהלכו.

לפני 7 שעות, Pavlik כתב:

אם נולדים עם זה- כנראה שזה צריך להיות שם. 

גם עם עצם הזנב נולדים, למרות שאין לך זנב.

(אם יש לך, אני לוקח את המילים שלי בחזרה)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה בכלל להיכנס לפרוצדורה הזו שנקראת "ילדים" לא יותר פשוט לחתוך את צינור השופכה? או לקרות לאישה את הרחם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, Smiro כתב:

היות וזה לא פוגע בכלום מעבר ל״אולי הנאה ממין״. והיות ואולי זה עשוי למנוע מחלות הכול לכאורה לא עובדה מוכחת, הייתי עושה זאת רק לצורך ביטחון. סיבות רפואיות בלבד. אם תקבל הוכחה עובדתית שאומרת כך או אחרת - אז הייתי הולך לפי ההוכחה.  בכל אופן לא בגלל דת זה בטוח. 

אין בעיה, מקובל. אז למה לעצור שם? צריך לכרות לבנות צעירות את השדיים וגם לכל ילד שנולד צריך לכרות את התוספתן. זה מתכון בטוח למניעת מחלות עתידיות.

לפני 39 דקות, vadim6385 כתב:

גם אותי.

אני בעד הפרוצדורה עצמה, אבל נגד לעשות אותה באמצע אולם אירועים בתנאים לא סטריליים, ועוד על ידי מישהו שאין לו הכשרה והסמכה של רופא מנתח.

מזל שאת הלידה עצמה לא עושים ככה, אבל אני בטוח שברגע שימצאו דרך לחזות יום ושעה, יהיו גם טקסי לידה כאלה, עם קבלת פנים ומעטפות, ככה שלא רק תשלם בשביל טקס שאתה לא רוצה להיות בו, גם תקבל טראומה נפשית במהלכו.

גם עם עצם הזנב נולדים, למרות שאין לך זנב.

(אם יש לך, אני לוקח את המילים שלי בחזרה)

אז אתה בטח גם בעד ה"פרוצודורה" של כריתה חלקית או מלאה של איברי המין של האישה. ובכלל, לאלה שנוהגים למהדרין כורתים לנשים את הכל ומשאירים רק נקב שדרכו היא יכולה להטיל את מימייה.

להטלת מום באיברי המין של הגבר או האישה יש מטרה אחת ואחת בלבדץ לפי אנשי הדת החשוכים וזה בכל הדתות, יחסי מין והנאה ממין נחשבים כחטא. לכל כל גריעה מהנאה זאת הרי זה מבורך. 

לפני שעתיים, sperial כתב:

@Michaelr בארה"ב קרוב ל-60% מהזכרים עוברים מילה, הרבה יותר מאחוז היהודים והמוסלמים באוכלוסיה.

ההעה שלך לגבי HIV ו-HPV ממש לא נכונה, במיוחד לגבי HPV. אחוז הנדבקים גבוה מאד, מה שמוריד אותו הוא החיסון שקיים בעשורים האחרונים (וכל מיני שמרנים מתנגדים לו כיוון שמבחינתם הוא מעודד יחסי מין לפני הנישואין).

ובכל מקרה - חזור לקישורים שהיו כאן, יש למילה יתרונות בריאותיים, אם כי, כאמור, לא גדולים.

אבקש ממך לספק הוכחה ברורה ועדכנית לביסוס טענתך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

אם נולדים עם זה- כנראה שזה צריך להיות שם. 

פטמות לגבר? תוספתן? עצם הזנב? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, Cerebral Cortex כתב:

אז אתה בטח גם בעד ה"פרוצודורה" של כריתה חלקית או מלאה של איברי המין של האישה. ובכלל, לאלה שנוהגים למהדרין כורתים לנשים את הכל ומשאירים רק נקב שדרכו היא יכולה להטיל את מימייה.

להטלת מום באיברי המין של הגבר או האישה יש מטרה אחת ואחת בלבדץ לפי אנשי הדת החשוכים וזה בכל הדתות, יחסי מין והנאה ממין נחשבים כחטא. לכל כל גריעה מהנאה זאת הרי זה מבורך. 

מה הקשר מחט לת#ת?

טוב שלא אמרת שבברית מילה כורתים לילד את הבולבול (לא ציפור).

אני לא מתחבר לאף דת, ולא מאמין ביישות עליונה בכללי.

ומילת נשים זה דבר בזוי, שמי שעושה את הדברים האלה צריך למות לאט ובייסורים.

אבל - לדעתי ברית מילה (לגברים) זה משהו שצריך לעשות מסיבה בריאותית, כדי שלא יצטבר לכלוך (לא מכיר את המונח המדעי) מתחת לעורלה, זה הכל. אני לא רואה בזה הטלת מום.

לא כי סקס זה רע או משהו, ואני גם לא רואה איך ברית מילה (לגבר, שוב פעם) פוגעת בהנאה מסקס.

ולעשות את זה בתנאי חדר ניתוח וע"י רופא שהוסמך לכך.

נ.ב. אני נגעל מהריון ולידה, מה לעשות. אני לא אומר שזה לא צריך לקרות, פשוט שזה לא יקרה איפה שאני רואה את זה, בדיוק כמו שאני לא רוצה לראות אנשים עושים מס' 1 ומס' 2 בפומבי (גם ילדים, עוד תופעה בזויה, אבל זה נושא לדיון אחר).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לציין שבלידה עצמה, לפעמים מס' 2 מצטרף לחגיגה. סתם, שיהיה לך מה לדמיין..[emoji16]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
Just now, אליה כתב:

יש לציין שבלידה עצמה, לפעמים מס' 2 מצטרף לחגיגה. סתם, שיהיה לך מה לדמיין..emoji16.png

תודה.

פורסם

@vadim6385 מוהלים נזקקים להסמכה ממשלתית. איני יודע מה תנאי הסמכה, וכנראה שיש מוהלים שמועלים בתפקידם. איני מכיר את הסטטיטיקה של תאונות אצלמוהלים לעומת רופאים.

לגבי הריון ולידה - האם היית נוכח אי פעם בלידה? זה בהחלט ארוע שיכול להיות לא קל, אבל העובדה היא שזה לא מונע מהזוגות לחזור עליו. לגבי הריון  - אני בכלל לא מבין מה דוחה במצב הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר ולא אכנס ליתרונות והחסרונות הבריאותיים.

מה שמפריע לי בכל התהליך שבא לבצע את התהליך איש דת ולא רופא.

אני רואה בברית הליך כירורגי לכל דבר,הליך פשוט יחסית אבל בעל פוטנציאל לסיבוכים ורצוי שיבצע אותו איש מקצוע בסביבה סטרילית.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

לגבי הריון ולידה - האם היית נוכח אי פעם בלידה? זה בהחלט ארוע שיכול להיות לא קל, אבל העובדה היא שזה לא מונע מהזוגות לחזור עליו. לגבי הריון  - אני בכלל לא מבין מה דוחה במצב הזה.

אולי הגזמתי לגבי הריון,

אבל לידה - לא נוכחתי ולא מתכוון להיות נוכח בלידה של ילד שאני לא האבא שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, Giant_TA כתב:

בקיצור יש לי 48 שעות לחשוב על זה, בכל מקרה כשהוא יהיה גדול אני אגיד לו: ״הנה תראה, פתחתי שרשור בקארספורום לפני״.

אשתי רצתה יותר ממני, מסיבות חברתיות ואסטתיות. אמרתי לה שפחות מעניין אותי מה האישה חושבת, אני לא בטוח בזה כי זה פוגע בתחושה. 

מפה לשם שנינו הסכמנו, קבענו, ועכשיו בדקה ה-90 אנחנו שוב אוכלים על זה סרטים...

תחשוב על זה כמו רישיון על גיר ידני. 

כנראה שהוא לא יצטרך את זה אף פעם אבל אם יום אחד יתחשק לו להיות דתי (עם הכיוון שהמדינה הזאת הולכת אליו) אז חסכת לו כאבים קשים. אם לא, זה לא שהוא ירגיש פחות הנאה במהלך סקס כי הוא בחיים לא ידע איך זה עם עורלה.

חוץ מזה, סיבות חברתיות ומשפחתיות זה חשוב. אנחנו לא חיים בוואקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...