Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אני מתלבט בין שני מוצרים, אחד של MOTHERS, והשני של Chemical Guys.

שני המוצרים עם משלוח עולים אותו הדבר, היתרון של MOTHERS שהוא מגיע עם 2 פלסטלינות במקום 1 ועם מטלית מיקרופייבר, השאלה אם הוא טוב.

ועוד דבר קטן, למישהו יש נסיון עם Meguiar's Scratch-X 2.0 ?

עריכה אחרונה על ידי aviGreat
פורסם

לא ניסיתי את הפלסטלינה אבל המוצרים של mothers נחשבים איכותיים, אני הייתי הולך על זה. 

תבדוק האם משתלם לך משלוח מחול, אני יודע שיש מוצרים של mothers אצל אבי חלקי חילוף

קרה לי כמה פעמים שרציתי להזמין משהו וגיליתי שהמחיר כמעט זהה אצל אבי אז רכשתי כבר אצלו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

פלסטלינות של CG מאוד איכותיות, מחירן הגובה לא מוצדק. (בארץ) תעבור לכפפה, גם נוחה וגם רב שימושית

ללא צורך בעיסוי מתיש כל מעבר. (יש בדביק) X2.0 זה פוליש כמו כל פוליש אחר, רק בשם מפוצץ. 

פורסם

תודה רבה, בנושא אחר, קיבלתי פה המלצה על אוטם צבע PL של מנזרנה, ומסתבר שיש מחסור אצל כולם במוצר, בגלל דברים שקשורים במפעל, יש מוצר אחר מומלץ? או שכדאי לחכות?

פורסם

PL זהו אוטם צבע הכי מהיר וקל ליישום, עם יכולת מיסוך עדיפה מרוב אוטמי הצבע, כולל השמות הגדולים.

לצערי שלי כבר התפרק (6 שנים אצלי) כי הייתי נותן לך אותו לשימוש. זה יתרון הנוסף שלו, מעט חומר מכסה חלק שלם - לכן בקבוק של ליטר שקניתי

לא הייתי מסיים ב 10 שנים על שלושה רכבים. (קנה בקבוק הכי קטן שאפשר)

היכן בדקת שאין מנזרנה? אולי אצל היבואן בראש העין נשאר משהו? או אבי חלפים, או אפקס.

לגבי תחליף, בדוק בלוחות מוכרים Collinite 845 מוצר מצוין. 

פורסם

כן לצערי בדקתי בכולם ובכולם חסר במלאי, יש רק של הליטר אבל זה יותר מידי...

ראיתי את ה Collinite 845 באמאזון, ואני בכל מקרה עושה הזמנה משם עכשיו, השאלה אם זה משמש כאוטם צבע? מה לגבי JESCAR POWERLOCK ?

פורסם

לא מכיר אישית, אך משער שזה אותו מוצר כמו PL - כי לא מחליפים מוצר מנצח שהוכיח את היכולות שלו לאורך שנים.

הם הוסיפו הגנת UV משופרת, ומעט יותר ברק מה שבאמת חסר ל -PL. נשמע מוצר מעניין. 

Collinite 845 אומנם ווקס אך מגלה עמידות של 4/5 חודשים בשקט כמו מנזרנה. (אולי מעט יותר עמיד)

דיון דביק

לא לקנות ליטר, כמו שהסברתי זה חומר שמשתמשים בו ממש מעט לכן הוא מספיק לשנים.

זו הסיבה שאצלי זה נשאר הרבה זמן והתפרק. (אני לא זוכר ממש, אבל אני חושב שגם מכרתי רבע בקבוק לפני כמה שנים)

פורסם

נסה אולי למצוא מישהו שרוצה גם PL כדי שתוכלו להתחלק, זה חומר מבוקש וראיתי כאן כבר כמה פעמים שמחפשים אותו.

אני משתמש בו ומאוד מרוצה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...