Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, מרק10 כתב:

אני אנסה לנסח שוב פעם את שאלתי. האם מערכת ניהול האנרגיה של הטלפון הסלולארי שומרת "רזרבה" בכדי שהטלפון יוכל להמשיך לדווח על מיקום הטלפון למשך פרק זמן מסויים למרות שמחוון הסוללה מציין שהסוללה התרוקנה והטלפון כבה.

הרי בקושחה אפשר לכתוב קוד שיציג שהסוללה ב-0 אחוז טעונה ובפועל עדיין קיימת אנרגיה בסוללה למטרות מסויימות.

שאלה מצוינת. הסיבה שטלפונים מדווחים על אפס אחוז סוללה או מסרבים להיענות לפקודת הדלקה למרות שנותר בה עוד "מיץ" היא בשביל להגן על הסוללה מפריקת יתר.

האם אותה רזרבה יכולה לשמש למטרות אחרות מלבד רזרבה בלבד? יכולה. מערכת הניהול היא בסך הכול... עוד חתיכת קוד :)

לפני כשעה, korola כתב:

ממש לא נראה לי הגיוני להשאיר מעבד פעיל על מנת לבדוק לחיצה.

במצב כזה כל הטלפונים החדשים היו מגיעים ל 0% תוך פחות מחודש. 

איזה מעבד? יש כמה. :-)

חוץ מזה, אין שום בעיה להשאיר מעבד פעיל למשך שנים, ע"ע המעבד בשעון הקאסיו הפשוט והנפוץ. עברו מאז 50 שנה, והטכנולוגיה השתכללה, ככה בקטנה. המעבדים של היום יעילים להפליא, אפשר להפעיל רק חלקים מסוימים במעבד וכיו"ב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לפי מרכז המידע והידע הלאומי, תל אביב כבר (לפחות) שבוע במקום הראשון במספר החולים הפעילים. למרות שנראה שירושלים מצמצמת את הפער...

https://www.gov.il/BlobFolder/reports/daily-report-20200626/he/daily-report_daily-report-20200626.pdf

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

אבל משום מה יותר קל לשים שוטר ולסגור עיר חרדית מאשר לסגור לתל אביבים את הכוס קפה ב37 שקל שלהם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תל אביב כוללת גם את יפו ונווה שאנן, שחלקים משתיהן נסגרו.

הפוך גדול מעולה בבתי קפה של הגל השלישי עולה 16-17 שח.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ב-9.7 בתי הקולנוע נפתחים

כבר יש לנו תוכנית חזרה סדורה לפעילות

נקווה שלא נלך אחורה 

סיכוי אפסי לטעמי

פורסם
לפני 3 דקות, Ragnar כתב:

ב-9.7 בתי הקולנוע נפתחים

כבר יש לנו תוכנית חזרה סדורה לפעילות

נקווה שלא נלך אחורה 

סיכוי אפסי לטעמי

האם יש בכלל סרטים חדשים להראות?

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

האם יש בכלל סרטים חדשים להראות?

אכן. בונים בעיקר על סקובי דו שמגיע לאקרנים, לאחר מכן מולאן, בוב ספוג וטנט של כריסטופר נולאן. יחזרו גם כמה סרטים שהגיעו לאקרנים לפני הקורונה ולא זכו לתפוצה שמגיעה להם

פורסם

מלא השקות נדחו בארה"ב,

ברגע שיפתחו אצלם יגיע גם אלינו.

בתי הקולנוע ככה או ככה 3/4 ריקים.

חא רואה איך דווקא שם יידבקו אנשים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בארצות הברית מתחילים לסגור מחדש מקומות בילוי. נראה מה יהיה אצלנו.

עם כל הנתונים האחרונים, והעלייה בהדבקה אני לא רואה הליכה לאחור באופק.
אצל האמריקאים פותרים בעיה עם הדפסת כסף, אצלנו זה לא יכול לקרות.
ההד ודעת הקהל נמצאים בצד של המובטלים החדשים, ולא אצל משרד הבריאות.
הציבור הבין שהשד הרבה פחות נורא ממה שציירו אותו, הבכירים שלנו שמו פס על ההנחיות וגם דאגו להפקיר מאות אלפי משפחות, אז הם החליטו להתנהג בדיוק כמותם.
חסינות עדר לא תהיה כאן, אבל מאמין שאם כמות הנדבקים לא תרד, וכמות החולים קשה והמונשמים לא תעלה, אנחנו נגיע לחורף במצב הרבה יותר טוב ממה שצופים.
פורסם

היי בנות, הקרציה שלכן חזרה.

אנחנו מקבלים דיווחים חוזרים ונשנים על השפה שאנשים עושים בה שימוש בשרשור הזה ומרפרוף זריז על העמודים האחרים אני מסכים עם כל הדיווחים האלה ב-100%. 

אני אכתוב את זה עכשיו שלוש פעמים - פעם ראשונה, פעם אחרונה ופעם אחת יותר מדי: אתם אנשים בוגרים ואני רוצה לקוות שגם מחונכים. תפסיקו לנבל את הפה כאילו אתם במסייעת (או המקבילה הלא חי"רית שלה). יש כאן הודעות שגורמות לי לרצות להקיא על עצמי, ואני בדיוק אחרי מקלחת אז בואו נמנע מזה כי למרות שהכינרת מלאה, אנחנו עדיין צריכים לחסוך מים. 

הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה ליפול פה על אנשים עם אזהרות ומעקבים כי אני מניח שאחרי 700+ עמודים צפות פה אמוציות שאני לא יכול ולא מתכוון להתווכח איתן. לכן אני אומר - תרגיעו. תדברו כמו בני אדם. בדיווח הבא שנראה לנכון, השרשור יינעל, וזה יבאס את כולם - כולל אותי.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 5

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

שאלה מצוינת. הסיבה שטלפונים מדווחים על אפס אחוז סוללה או מסרבים להיענות לפקודת הדלקה למרות שנותר בה עוד "מיץ" היא בשביל להגן על הסוללה מפריקת יתר. - אני יודע.

האם אותה רזרבה יכולה לשמש למטרות אחרות מלבד רזרבה בלבד? יכולה. מערכת הניהול היא בסך הכול... עוד חתיכת קוד :)

בכול מקרה אני צריך לבדוק באופן מעשי האם הטלפון משדר את מיקומו בכול פרק זמן מסויים כאשר הוא כבוי. אני הולך לבנות מעגל אלקטרוני שיבדוק זאת.

• רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 3 שעות, halperin96 כתב:

מלא השקות נדחו בארה"ב,

ברגע שיפתחו אצלם יגיע גם אלינו.

בתי הקולנוע ככה או ככה 3/4 ריקים.

חא רואה איך דווקא שם יידבקו אנשים.

הגזמת ..

בנתבג אפילו לא מוכרים ב 37

אני שותה קפה ברביבה וסיליה כמה פעמים בשבוע

בכנות לא יודע להגיד כמה אני משלם אבל בטוח שפחות מ 30