Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העבודה שלי דורשת ממני לנהוג לא מעט במהלך היום, ורציתי לשאול אם יש איזשהו פתרון נגד שמש בחלון של הנהג? לשים איזשהו כיסוי זה מותר? שמעתי שאם אני נניח תולה איזשהו בגד וסוגר עם החלון, אז זה לא חוקי כי לא רואים אותי. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתה לי את הבעיה הזו בחזרה מאילת, שהשמש הייתה בדיוק בכיוון של הנהג, ומדובר על נסיעה של כמה שעות.

מגן שמש פשוט מולבש על החלון עם רווח לכיוון המראה השמאלית, פתר לי את הבעיה.Cat_489938_298.thumb.jpg.b0112bddb15684806ff014809e41ac11.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, doesnotmatter כתב:

שלום,

העבודה שלי דורשת ממני לנהוג לא מעט במהלך היום, ורציתי לשאול אם יש איזשהו פתרון נגד שמש בחלון של הנהג? לשים איזשהו כיסוי זה מותר? שמעתי שאם אני נניח תולה איזשהו בגד וסוגר עם החלון, אז זה לא חוקי כי לא רואים אותי. 

זה לא חוקי כיון שזה פוגע בשדה הראיה שלך. אני לא רוצה לנהוג עם שדה ראיה מוגבל, וכנראה שגם אתה. 

חלון סגור פותר את בעיית ה-UV כך שהסיכוי שתשרף קטן. מעבר לכך - הרכב משקפי שמש איכותיים מהסוג שמעוצב כמבנה הפנים וחוסם את הקרינה הישירה מהצד. אישית אני מעדיף משקפיים מקטבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, אם אתה רוצה חברה ממש איכותית, לך על trokot. הבעיה זה מחיר גבוה. (אחרת הייתי מתקין אותם אצלי)

כאן זה כבר נראה לי עניין שבניגוד לחוק, שלא כמו הווילונות החצויים. (בצילום הראשון)

פורסם

משקפי שמש לא עוזרות לפנים ולידיים להישרף בשמש. יש לי יד אחת שחורה בגלל נסיעה 

רצופה בשמש בצד אחד, עד שהלבשתי את הפתרון של החצי ווילון. (שחבל שלא עשיתי מזמן, שולף בנסיעות רגילות)

חוץ מזה מה יעשו אלה שמרכיבים משקפיים,  יקנו עוד זוג משקפיים שיתאים רק לנהיגה

והיו מכוסה בצדדים.  אין פתרון יותר פשוט בווילון להלבשה והסרה. 

פורסם
לפני 2 דקות, yogev20 כתב:

והיו מכוסה בצדדים.  

בדיוק זה מה שיעשו, אם העבודה דורשת נהיגה כל היום בשמש שווה להשקיע במשקפי שמש עם עדשות לנהיגה. כובע מצחיה עוזר נגד סינוור. אפשר לשים שרוול ארוך כמו שיש לרוכבי אופנועים בשלל צבעים. הבנתי שיש גם מדבקות שלא משחירות את החלטו אך מונעות קרינה ומורידות את החום. חוצמזה - תכף סתיו.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

חבל לכתוב סתם. זה לא עדשות מיוחדות נגד שמש, את זה יש בכל עדשות מובחרות לראייה.

לא תמצא פתרון שהצדדים יהיה מכוסים (שמש נכנסת ישירות לעין גם עם משקפי שמש) וגם שהיו  נוחות לנהיגה רצופה

שרוולים ארוכים, מוותר על זה. (וגם על כובע - מעדיף להרגיש חופשי בנהיגה רצופה)

חבל שאוהבים כאן להסתובב במעגלים שוב ושוב שיש פתרון פשוט וקל.

כמובן שכל אחד יעשה מה שטוב לו, דעתי הרי ברורה. (זה לא נחשב השחרת שמשות למי שתוהה,  לא ראיתי איסור בחוק)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, yogev20 כתב:

והיו מכוסה בצדדים.  אין פתרון יותר פשוט בווילון להלבשה והסרה. 

יש לי קבוע משקפי שמש אופטיות ברכב (משתמש במשקפי שמש רק בנהיגה). לא צריך שם מולטיפוקל כמו הרגילות אז זה גם לא סיפור יקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בוקר טוב

יש ציפוי שקוף שעושים לחלון , נקרא גם ננו,

יש לכמה חברות,

הוא מוריד את תחושת הצריבה מהצד שנמצא בכיוון השמש,

כבר ב 4 רכבים שקניתי ,שמתי את זה בשני החלונות הקידמיים,

ולאחרונה גם בשמשה קידמית ראשית.

פורסם

בדייהו נובירה (כן, כן!), ועוד כמה קוריאניות (לא יודע אם בכולן, באיוניק יש את זה), יש פתרון די גאוני לחלק מהבעיה.

פס כחול בחלק העליון של השמשה הקדמית, שמייצר את הצורך במשקפי שמש בזמן נהיגה.

נראה לי זה גם נמכר בתור אפטרמרקט, אז אפשר להדביק את זה גם בחלונות צד, בחלק העליון.

חוץ מזה - סוכך שמש הוא החבר שלך. בחלק מהרכבים (רכבי יוקרה, ובאופן מפתיע, שברולט קרוז) הוא אפילו זז קדימה/אחורה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת זו שאלה שאני שואל את עצמי הרבה שנים, למה הסוכך שמש לא זז לצד

כדי לכסות את הפתח שיכול לשגע בזמן נסיעה בשמש ישירה. טוב לדעת שזה קיים -חבל שלא בנורמה.

ציפוי ננו אני מודע לו, השאלה עד כמה זה תופס חוקית (רמת השחרה) ועד כמה הוא מונע באמת את הצריבות

של השמש. בלי להכיר את נזקים לעור, מחלות, הזדקנות מהירה. (אישית, לא נחשף לשמש באופן יזום)

פורסם

בחלק מהרכבים יש אפשרות להאריך את סוכך השמש לפינה הזו.

אם השמש בפנים כל כך מפריעה לך (היא מגיעה לפנים רק בשעות הבוקר המוקדמות ושעות עות אחר הצהריים כשהשמש נמוכה ולא חזקה) אין דרך אחרת חוץ מרעלה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...