Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Michazzz

גם נראה רעיון טוב שיכול להחליף את החצי ויילון, שהוא חובה בנהיגה, כשהשמש ישירה לכיוון הראש, עיניים והידיים.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 20 שעות, yogev20 כתב:

ik3

אם השמשות היו מגינות מקרינה UV באופן מושלם, כל היד השמאלית שלי לא הייתה כהה.

הם לא. 

בגלל זה אני אומר שהשמשה הקידמית אכן חוסמת את רוב הקרינה

בחלונות בדלתות לרוב זה לא המצב וזה באמת גורם לבעיות עור במיוחד ביד שמאל 

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אולי פתרון, לא בטוח שהכי נוח, שלא נדבר על רעשים. גם דרך ווילון/צלון רואים את הנעשה בחוץ. (מניסיון של שנים)

לנסיעות ארוכות שהשמש מכה על צד אחד שעות, אין כרגע משהו יותר טוב ובטיחותי מווילון. (לשים ושלוף) עד שיוציאו רכבים שמגנים ב- 100% מקרני השמש, בכל השמשות. (עדיין זה לא יהיה נגיש לכולם)

פורסם
לפני 6 שעות, vigi כתב:

הפתרון שלי - וילון תריס וכך גם יש שדה ראייה חופשי, וקרני השמש אינן חודרות לרכב.

MONDEO.jpg

כל כך סובייטי לשים וילונות ברכב. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...